Şimdi Ara

Tıp ortlaması yüksek arkadaşlar buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
17
Favori
7.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kişiden kişiye değişir kendi çalışma stilinizi bulmanız lazım ideal

Düzenli çalıştığım komiteden en düşük notumu aldım, onun dışındaki diğer kurullarda son 1.5 2 hafta kala sağlam çalıştım ve ortalamam o düzenli çalışanlardan çok daha yüksek oldu
    Düzenli gitseniz bile son haftalara kadar çoğunu unutuyorsunuz zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drtancredi D kullanıcısına yanıt
    Bizim fakültede son hafa genelde boş oluyor, bu avantaj sayesinde yetişiyor
  • drtancredi D kullanıcısına yanıt
    Bir notu çok sayıda okumak için hızlı hızlı okumak yerine yavaşça ama tam okumak taraftarıyım ben.Bazen 10 sayfalık bir notu 45 dakikada okuduğum oluyor ancak bir kere okuduğum için bu zararlı bir şey değil. Bir de sınavdan önce hızlı okuma yapıyorum hatırlamak için. Sonuç olarak her notu 2 kere okumuş oluyorum; biri yavaş, biri hızlı.

Textbook ilk sınıfta pek okumadım ancak önemini biliyorum. İkinci sınıfta not+ textbook deneyeceğim ama yorucu olursa sadece textbook giderim hocam.

Komiteye bir iki gün kala yetişmeyen ve anlamadığım ağır bir not olursa yazarım ama yazarak çalışmak acayip vakit kaybettiriyor. Bence anlaşılması zor notlar hariç gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskolastik -- 1 Ağustos 2019; 0:36:37 >
  • Yatay geçiş için yüksek ortalama şart. Fakülte sınavları çok kolay değilse bu çalışmadan fazlası gerekebilir. Ne olursa olsun günlük çalışmak bence en faydalısı yüksek ortalama için. Çok uykucu olmayan biri için biraz gece saatlerine sarkan bir çalışmayla kendine de vakit ayırabilir insan. İlle de asosyal olmaya gerek yok bence iyi ortalama için.
  • haskolastik kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için hocam yeni gördüm bu şekilde de bir deneyeyim umarım faydasını görürüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haskolastik

NEÜ Meram Tıp hocam
    Dönem kaçsın. 2010'cu aykut hoca olarak sonunda benimle aynı okulda okuyan bir adam bulabildim.

Edit: 2 olnuşsun herhalde. Neü dönem 2 finalsiz baya zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratYakinFanboi -- 30 Ağustos 2019; 3:20:21 >
  • haskolastik kullanıcısına yanıt
    özel mi hocam ora
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam , devlet üniversitesi. Selçuk'la birleşik gibiydi eskiden

• Evet 2 oldum

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hocam uzayda falan mı yaşıyorsunuz?

Gerçi ben de Ankara'daki tıp fakültelerinden bahsederken Ankara Üniversitesi diye bir yer de var diyince çoğu garipsiyor. Öyle bir yer mi var diye, özel mi diye de soruyorlar. Çünkü Ankara dışında yaşayan birçok kişi Hacettepe, Gazi ya da GATA'yı bilir. Size de hak verdim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksantin.oksidaz -- 30 Ağustos 2019; 7:55:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xakler

Bu mesaj silindi.
    kesin nobel alırsın

• .koter. kullanıcısına yanıt
    Tıp yazmaktaki tek hedefi bir an önce atanıp doğunun unutulmuş bir yerinde ortalama bir maaş almak olan biriden dünyaya daha fazla katkım olacağı kesin de, nobel şimdilik kesin değil
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    Vay be biz burada boşuna bir yerlerimizi yırtıyormuşuz tüm kitapları atmaya gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xakler

Tıp yazmaktaki tek hedefi bir an önce atanıp doğunun unutulmuş bir yerinde ortalama bir maaş almak olan biriden dünyaya daha fazla katkım olacağı kesin de, nobel şimdilik kesin değil
    kesin yaparsin

• YKSBİRİNCISIOLACAKADAM Y kullanıcısına yanıt
    yoo 2 hafta gayet yeterli bir süre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatay geçiş işi kolay bir iş değil. 1.si ortalama yapmak için hazirana kadar belli bir tempoyla çalışman gerekiyor 2. Si de yazın çok boş boş yatay geçiş evrakları ile uğraşıyorsun. Ekime kadar da uğraşacaksın büyük ihtimalle.

Artıları, büyük ihtimalle sıkı çalışmayla fakültede dereceye girmişsindir. 3 büyük tus dershanesinden tam burs alırsın, sıralaması iyi okullara yatay geçiş imkânın olur, artık tusa vb sınavlara nasıl çalışacağını bilirsin.

• ksantin.oksidaz K kullanıcısına yanıt
    meram ilk kez duyuyorum ki hiç konyaya uğramayan biri in normal

Size gidip miladi sorsam siz de garipsersiniz ama en önemli muğlanın tatil yerlerinden biri tüm ilçeleri bilemeyiz

Hesabı bilerek böyle açtım ankara tıpı tanıtmak için bu ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 30 Ağustos 2019; 11:56:38 >
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    Azizi sancar döneminde tus mu vardı o zaman herkes mezun olunca istediği uzmanlığı yapabiliyordu ki çok saçma VIR cümle kesin özelde okuyorsun

• Xakler kullanıcısına yanıt
    Genelde projelerde tuşla alıp maalesef örneğin biyokimya alanında kendini geliştirmek istiyorsun s(ama sen örneğin koçta 1-2 aylık staj falan yaparken insanlar asistanlık boyunca o laboratuvarlarda çalışıp araştırmalara katkı yapıp )tıbbi genetik mikrobiyoloji farmakoloji anlamında

Daha 1i yeni bitirdim araştırmalara gözlemci olarak katıldım henüz yeterli bilgi olmadığından dolayı ama 2 olmasa bile kesin 3 te ilk projemi ve tezini yazmayı planlıyprum bu okuld3 tek en daha yayaın ve projelerde oynamamız için büyük imkanlar sağlıo

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.