Şimdi Ara

Tıp ortlaması yüksek arkadaşlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
17
Favori
7.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ortlamamı yüksek tutmam için tavsiyeleriniz nelerdir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar daha tercih yapmadan ortalamami dusunmeye basladiniz. bizim sinifta bir kiz var komitenin ilk gunu ilk dersin tenefusunde ders calismaya baslar ama ortalamasi 80 bile degil. son hafta calisanlarinkide 70 yani nedir. 2019 subat tus birincisinin roportajini bi izleyin. adam okuldakiler beni tanimiyordu bile gitmiyotdum diyor adam 60 kusur ortalamayla bitirmis fakulteyi ama tus birincisi olmus. ben bu sene fizyoloji dersinde sinifta en yuksek neti yapanlardandim cok severek calisiyordum ama suan yuzde 95 uctu. butun derslerde boyle. gezin tozun hayatinizi yasayin. abartmadiginiz surece sinifta kalmiyorsunuz
    Tıp okumuyorum ama Akdeniz Tıp'ta dönem 3.'sü arkadaşım var. Yaz tatili haricinde her gün ders çalışıyor o. Derslere gidiyor gün boyu, sonrasında da evde akşam 11'e kadar mola vere vere çalışıp tekrar ediyor. 11 gibi de yatıyordu. 11'de yattığını şurdan biliyorum, saat 11'den sonraki mesajlara cevap vermiyor. :D

Biraz abartıyor o bence ama Sömestr'da da ders çalışıyordu bu sene, dönem başladıktan 2 hafta sonra komitem var ona hazırlanmam gerekli filan diyordu.

Arada tilt ediyor beni onun bu hali :D
  • Aynen ben de merak ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• Daha üniversiteye bile gitmiyorum, ama muhtemelen cevap düzenli ve gerektiğinde sağlam çalışmaktır. Sınavdan iki hafta önce oturup konuları halletmeye çalışan birinin ortalaması çok yüksek olmayacaktır muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derslere gitmek ve işlenen konuyu o gün halletmek. Sınava iki hafta kala her şeyi hızlıca tekrardan çalışmak. Sonuç olarak 2 hafta kalana kadar günde sadece 1-2 saat vererek 60+ civarına geliyorsun, son 2 haftalık çalışmanla 80+ not rahat oluyor. Ve inan bana yorulmuş olmuyorsun. Millet son iki hafta senin iki katin çalışsa da seni geçemez çünkü günlük çalışmak bu işin sırrı. Bir de eksik not birakmadan her şeyi çalışmak lazim, nasıl olsa sorulmaz dediğin ne varsa sorulur.
    Boyle ilk seneyi 83 civarı geçirdim, sene ye de finalsiz gecmek isterim, çok güzel bir tatil kalıyor finalsiz geçince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskolastik -- 20 Temmuz 2019; 10:52:10 >
  • haskolastik kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi tıptasınız

• NEÜ Meram Tıp hocam

• her gün konu tekrarı yap son 3-4 haftada 5-6 saat çalış rahatlıkla dereceye girebilceğini düşünüyorum

ama sana uyarım ilk zamanlarda herkes 1hafta falan çok fazla çalışır ama sonrasında herkes boşlamaya çalışır ama sen ilk zamanda da ort sonraki haftalarda da orta (konu tekrarı yapmaya çalış)yoksa konular birikir zorlanırsın
  • Fakülteye göre değişir, bazı tıplarda yapamazsın bazılarında ise çıkmış ezberlesen yeter. O yüzden klasik tavsiyelere uymak yerine gideceğin tıp fakültesini anlayıp ona göre çalışman gerekir.
    hocam meram tıp nasıldır sizce ben de yazmayı düşünüyorum yazmalı mıyım?Daha iyi dediğiniz üniversiteler var mı?
  • Tıp okumuyorum ama Akdeniz Tıp'ta dönem 3.'sü arkadaşım var. Yaz tatili haricinde her gün ders çalışıyor o. Derslere gidiyor gün boyu, sonrasında da evde akşam 11'e kadar mola vere vere çalışıp tekrar ediyor. 11 gibi de yatıyordu. 11'de yattığını şurdan biliyorum, saat 11'den sonraki mesajlara cevap vermiyor. :D

Biraz abartıyor o bence ama Sömestr'da da ders çalışıyordu bu sene, dönem başladıktan 2 hafta sonra komitem var ona hazırlanmam gerekli filan diyordu.

Arada tilt ediyor beni onun bu hali :D
    Hocam bende günlük çalışıyorum fakat yine ortalama not alıyorum çünkü son hafta her şeyi tekrar etçek vakit bulamıyorum son hafta işlenen konuları nasıl çalışıyorsunuz hem son hafta işlenenleri çalışıp hem de diğerleri nasıl yetiştiriyorsunuz

Ayrıca yazarak mı çalışıyorsunuz 6 7 kere falan okuyanlardan mısınız textbook okuyor musunuz

• arkadaslar daha tercih yapmadan ortalamami dusunmeye basladiniz. bizim sinifta bir kiz var komitenin ilk gunu ilk dersin tenefusunde ders calismaya baslar ama ortalamasi 80 bile degil. son hafta calisanlarinkide 70 yani nedir. 2019 subat tus birincisinin roportajini bi izleyin. adam okuldakiler beni tanimiyordu bile gitmiyotdum diyor adam 60 kusur ortalamayla bitirmis fakulteyi ama tus birincisi olmus. ben bu sene fizyoloji dersinde sinifta en yuksek neti yapanlardandim cok severek calisiyordum ama suan yuzde 95 uctu. butun derslerde boyle. gezin tozun hayatinizi yasayin. abartmadiginiz surece sinifta kalmiyorsunuz

merhaba. tıpta yatay geçiş yani ortalama yapmak zor mudur bu şekil çalışmayla? çok mu uğraşmak gerekir
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    çoğu kişinin ortalamayı düşünmesinin sebebi yatay geçiş. ortalama yapıp ne yapacak sanki lise mi bu
  • Aynn

• Yatay geçiş yapılacaksa kasmak lazım yoksa hiç gerek yok kasmaya. Ayrıca Bazı üniler için finale kalmamak adına da kasılabilir.

• .koter. kullanıcısına yanıt
    Yatay geçiş için çalışmayı düşünüyoruz hocam

• Mezuna bıraktım hocam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.