Şimdi Ara

Tıp şuna bir çare bulamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba değerli forumdaşlar. Uzatmadan derdimi anlatayım. 20 yaşıma geldim ama suratımda sakal denilebilecek düzeyde kıl yok. Çene, bıyık fena değil var ama ince. Yanakların 96.3% ü boş. Ailede köse yok ne ana tarafı ne baba tarafı. Hatta kardeşim benden 5 yaş küçük bıyıkları terledi çoktan kesin beni geçer benim yaşıma gelince. Hiç ilaç tedavisi denemedim. Öyle haftada iki gün de jilet sürmedim. Sakallarım çıksın diye istikrarla uğraşmadım kısaca. Öyle ayda bir berberde ustura vururum. Neyse şimdi ''sakalda keramet olsaydı'' cılar bi uzak dursun bişey denicem. Sakal çıkacak bilader belli yani tüyler var ama yaşıtlarım ne güzel sakallı. Şimdi adam daha erkeksi görünmek ister hani. Erkeğin makyajı da sakalıdır derler. Öyle sarımsak, minoxidil denemeden önce bi doktora gidicem ilk defa ama varsa bi tavsiye yahut fikri olan buyursun. Ha bide ''askerde rahat edersin'' ciler var. Kardeşim askerde sakalın olmasa da her gün tıraş oluyorsun zaten bu tezi çürütün artık

Resimdeki arkadaşım aynı yaştayız. Burda bıyıkları almışım ama çene bu durumda yani. Napalım umut var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anatolian_666 -- 22 Ağustos 2016; 23:10:59 >

• knk o çıkan ince kılları sakın uzatma cidden itici duruyor. var öyle arkadaşlarım üç beş tutam çıkıyor onları biriktirip çinli adamlara benziyorlar.
    sana tavsiyem bioxin sakal serumu var ondan kullan. ayrıca Allah vergisi bişey olmuyorsa olmuyordur. bebeksi yüzünle beni cezbettin bile :DD
  • Yok maalesef kösesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erlel adam makyaj yapmaz ne sakalı,burada yakışıklısın kaç kız duştu peşinden

• vay kardeş kutuplarda mı yaşıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkusuzmo

knk o çıkan ince kılları sakın uzatma cidden itici duruyor. var öyle arkadaşlarım üç beş tutam çıkıyor onları biriktirip çinli adamlara benziyorlar.
    sana tavsiyem bioxin sakal serumu var ondan kullan. ayrıca Allah vergisi bişey olmuyorsa olmuyordur. bebeksi yüzünle beni cezbettin bile :DD

Çene sık aslında baya boğazıma kadar gidiyor neredeyse sadece ince. Hatta aydı düzeyde yanaklarımda çıksa razıyım. Napalım el mahkum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Yok maalesef kösesin

deme öyle be kardeş inşallah değilizdir
  • Ay gibi parlıyorsunuz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kral.

Erlel adam makyaj yapmaz ne sakalı,burada yakışıklısın kaç kız duştu peşinden

Yok be birader yakışıklılık ya da kız için değil. Arkadaşlarımın yaşıtlarımın yanında çocuk gibi duruyorum resim de emsal teşkil ediyor zaten. Komplekse dönüşmese bari
  • bi bakiyim başka resim var mı burda sanırım tıraş olmuşum. Başka net resim bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolian_666

bi bakiyim başka resim var mı burda sanırım tıraş olmuşum. Başka net resim bulamadım

Aslında espriyi yapmıştım. Şaka bir yana, bu haliniz oldukça yakışmış; sanıyorum ki yalnızca gereksiz bir takıntı haline getirmişsiniz.

• Bu konularda tecrubeli bir arkadas var kendisi cok erkeksi ve rakun iligi kullaniyor @Death Cube K

• Sanırım kompleks haline geldi. Bu yaşlar önemli şimdi bilirsiniz. Kompleks oluşturmaya müsait konular malesef
  •  Tıp şuna bir çare bulamadı

Şu resim daha açıklayıcı oldu gittim buldum arşivden :D
  • quote:

Merhaba değerli forumdaşlar. Uzatmadan derdimi anlatayım. 20 yaşıma geldim ama suratımda sakal denilebilecek düzeyde kıl yok. Çene, bıyık fena değil var ama ince. Yanakların 96.3% ü boş. Ailede köse yok ne ana tarafı ne baba tarafı. Hatta kardeşim benden 5 yaş küçük bıyıkları terledi çoktan kesin beni geçer benim yaşıma gelince. Hiç ilaç tedavisi denemedim. Öyle haftada iki gün de jilet sürmedim. Sakallarım çıksın diye istikrarla uğraşmadım kısaca. Öyle ayda bir berberde ustura vururum. Neyse şimdi ''sakalda keramet olsaydı'' cılar bi uzak dursun bişey denicem. Sakal çıkacak bilader belli yani tüyler var ama yaşıtlarım ne güzel sakallı. Şimdi adam daha erkeksi görünmek ister hani. Erkeğin makyajı da sakalıdır derler. Öyle sarımsak, minoxidil denemeden önce bi doktora gidicem ilk defa ama varsa bi tavsiye yahut fikri olan buyursun. Ha bide ''askerde rahat edersin'' ciler var. Kardeşim askerde sakalın olmasa da her gün tıraş oluyorsun zaten bu tezi çürütün artık

Resimdeki arkadaşım aynı yaştayız. Burda bıyıkları almışım ama çene bu durumda yani. Napalım umut var mı??

zuhahaha kızlardan daha pürüzsüz yüzün var bebek gibi manken olsana sen

Benim senden çok bıyık ve sakalım var üstelik yaş 12

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Edit yaptım çocuğum sakin tıraşlı fotoğrafımı koymuşum
  • Aga iyi işte böyle boşver yakışıklı adamsın

• quote:

Edit yaptım çocuğum sakin tıraşlı fotoğrafımı koymuşum

sen ona sakal diyorsan benim babamınkiler Aslan Yelesi oluyor.Erkek Aslannnnnnnn

• Cassiopeja kullanıcısına yanıt
    Eyvallah biraderim ama sıkıntı bi durum. Hormonal bi problem bile olabilir belli olmaz
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Kardeşim trollemeye mi geldin sakal demiyoruz zaten mümkünse gözünle oku şu formu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.