Şimdi Ara

Tıp tercih etmek isteyenler için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tıp fakültesi dönem 3 ögrencisiyim.Eğer tıp dusunen ve soruları olanlar varsa yazabilir cevaplamaya çalışırim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akdenizi bırakıp selçuk tıpa geçmeyi düşünüyorum ailem ankarada ne dersin ?

• 10800 siralamada en iyi tercihi nasıl yaparım. Batıdaki uniler öncelikli. Bir de bu pdo sistemi sizce avantajlı mi zorlukları nelerdir.

• Memleket neresi

• quote:

Orijinalden alıntı: nutella gel

Memleket neresi

Antep

• Sakarya, Celal Bayar ve Erciyes tıp hakkında ne düşünüyorsunuz? Bunlar arasında kaldım.
  • nutella gel N kullanıcısına yanıt
    Ben Konyada okuyorum ancak selcuk tip degil meram tıp.Acikcasi Ankaraya ulasim aciisndan cok rahat olur hizli tren tercihi.Ayrica tip fakulteleri icin egitimin cok farkli oldugunu dusunmuyorum.Şehir olarak sessiz sakin sukuneti sevenler icin guzel sehir konya bence kötü bi tercih degil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turaciokan

10800 siralamada en iyi tercihi nasıl yaparım. Batıdaki uniler öncelikli. Bir de bu pdo sistemi sizce avantajlı mi zorlukları nelerdir.

Açıkcası hacettepe harici tıplar arasinda fark oldugunu dusunmuyorum mesele ogrencide oluyor.Şehir tercihini kendinize göre yapmalisiniz nerde mutlu olucaksanjz sosyal hayatiniz olcaksa onceliginiz orasi olmali.Bizim fakultede pdö dersleri oluyor.Gercekten en faydali olduguna inandigim dersler.Probleme dayalı ogrenim demek zaten tıpta hastaya yani problemlere dayali bi bilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arachnoidea -- 19 Temmuz 2017; 20:1:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ourr

Sakarya, Celal Bayar ve Erciyes tıp hakkında ne düşünüyorsunuz? Bunlar arasında kaldım.

3ü hakkındada cok bilgim yok kusura bakmayin.

• Hocam meramın şehir içi konumu nasıl,kampüsü var mı varsa nasıl?Eğitimini ve zorluğunu o sıralamalardaki diğer tıplarla kıyaslarmısınız?

• Hocam İstanbulda kalmak istiyorum, İstanbuldaki en düşük sıralamalı tıplar tutuyor ama en iyi dişler de tutuyor. Sizce kötü bir tıp mı iyi bir diş mi?
    Doktorlar ile de görüştüm dişçiler ile de görüştüm. Genel kanı aynı tıp zor yaparım diyorsan yaz okul farketmez diyorlar. Bir de eski adı Kemerburgaz Üniversitesi yeni adı Altınbaş Üniversitesi olan okulun tıp fakültesi hakkında bilginiz var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adultraition

Hocam meramın şehir içi konumu nasıl,kampüsü var mı varsa nasıl?Eğitimini ve zorluğunu o sıralamalardaki diğer tıplarla kıyaslarmısınız?

Meram tıp merkezden dolmuşlarla 15 dakika otobüslede max 20 dk uzaklikta.Yakınininda fazlaca tıp yurdu bulunuyor.Kampüsü yok sadece hastane ve yanında egitim binası.Hocalar cok yardımcı insanlar,gercekten iyi insanlar.En önemlisi benim için ilk 3 sene devam zorunlulugun yok istedigin derse giriyorsun istedigine girmiyorsun.Diğer tıplara göre kiyaslayabilmem icin digerleri hakkindada bilgim olmasi lazim kusura bakmayin.Egitim konusunda ulkedeki doktor ihtiyaci icin her fakultwnin kontenjani artti.Ancak yeterli egitimin verildigi dusunuyorum maket kadavra ve hoca sayisi yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arachnoidea -- 19 Temmuz 2017; 21:5:28 >
  • 12.sınıfım hedef tıp.YGS-LYS hakkında öneriler verebilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

Hocam İstanbulda kalmak istiyorum, İstanbuldaki en düşük sıralamalı tıplar tutuyor ama en iyi dişler de tutuyor. Sizce kötü bir tıp mı iyi bir diş mi?
    Doktorlar ile de görüştüm dişçiler ile de görüştüm. Genel kanı aynı tıp zor yaparım diyorsan yaz okul farketmez diyorlar. Bir de eski adı Kemerburgaz Üniversitesi yeni adı Altınbaş Üniversitesi olan okulun tıp fakültesi hakkında bilginiz var mıdır?

Dediginiz fakulte hakkinda bilgim yok.Tıp zor evet aman senede 15 bin mezun veriyor bu fakülteler iyi kötü bitirilir.Ayrıca zor diye yazmayan insan zaten doktorluk yapamaz.Zorda olsa insan vucudu ve bozukluklarini ogreniyorsun.Ben cok severek girmedim ancak nikahta keramwt vardır.Suan severek okuyup severek ogreniyorum.Tıp olarak hacettepe 1,diger butun tiplar 2dir benim gozumde egitim olarak.Diş yazarsaniz bence yazik edersiniz kendinize.

• Özelden ayrintili soru sormak isteyenlerde buyurabilir

• Hocam sıralamam yetmiyor merakımdan soruyorum. Hacettepe'yi diğer tüm tıplardan ayırmanızın sebebi nedir acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzce tıp hakkında ne düşünüyorsunuz gençler

• quote:

Orijinalden alıntı: überraschung

Hocam sıralamam yetmiyor merakımdan soruyorum. Hacettepe'yi diğer tüm tıplardan ayırmanızın sebebi nedir acaba?

Bunu kendi hocalarimlada konuştum.Birkaç sebebi var.Çok çok köklü bir hastaneleri var.Daha sonrasında öğrencilerin hepsi ilk 1000nden gelme ögrenciler.Ve bence en önemlisi hocaları tus sorularini haziliyor.

• Arachnoidea A kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Düzce Karabük ve Kütahya tıptan hangisini önerirsiniz bu fakülteler hakkında bilginiz var mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.