Şimdi Ara

TIP TERCİHİ ANKET 300 oya yaklaştı MERAK EDENLER BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

TIP TERCİHİ ANKET 300 oya yaklaştı MERAK EDENLER BURAYA

(En Son Oy Tarihi: 16.7.2015)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2B226759C -- 1 Temmuz 2014; 12:39:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up.

• Up

• hacettepe dedim ama nerde oturuyosan ordakini secmek en mantıklısı. tabi kucuk bi sehirdeysen, ankara istanbula gitmelisin, orası ayrı
  • Up

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Up

• ya niye kimse çapa yı önermiyor çapa ile ctf arasında kaldım ne yapacam
  • Up

• Arkadaşlar ben Kütahya tıpta okuyorum.Buraya gelince şunu gördüm ki gitmek istediğiniz tıptan birileriyle konuşmadan karar vermeyin.Adı olabilir, bun şurada okuyorum demek size havalı gelebilir ama iç yüzünü bilmeden gitmeyin.Ders işlenme durumu, lablar, sınavlar hepsini iyice bir öğrenin ya da öğrenmeye çalışın.Bunu bazı forumlarda veya face vs. üzerinden yapabilirsiniz.
    Geçen sene tercih döneminde ben köklü okul lafını çokça duyardım.Ne demek ki bu derdim.Arkadaşlar bu çok önemli.Eğer okulun uzun bir geçmişi varsa o okulda ders programı yerleşmiştir ders işlemesi yerleşmiştir.Yani iyi bir şey.
    Bir de en önemlisi evinize yakın tıplara gitmeye çalışın.Evinizden çok uzakta olmasın.Rahat edersiniz.Hangi tıbba giderseniz gidin doktor olacaksınız bir şekilde.İyi vey akötü olmak size kalmış.Çalışırsanız puanı düşük bir tıptan çok iyi bir doktor olarak çıkarsınız.Yok çalışmazsanız en iyi tıp fakültesine gitseniz de bir şey yapamazsınız.
    Bence evine en yakın olanını seç.Geri kalanı sana kalmış.

• Hangi tıp secilir diye arkadasla oyun oynuyoruz ama tercih yapacaklarin da isine yarasin diye anket actim

• Allah kolaylik versin zor is.insallah yakinda da biz girecegiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadherin

Arkadaşlar ben Kütahya tıpta okuyorum.Buraya gelince şunu gördüm ki gitmek istediğiniz tıptan birileriyle konuşmadan karar vermeyin.Adı olabilir, bun şurada okuyorum demek size havalı gelebilir ama iç yüzünü bilmeden gitmeyin.Ders işlenme durumu, lablar, sınavlar hepsini iyice bir öğrenin ya da öğrenmeye çalışın.Bunu bazı forumlarda veya face vs. üzerinden yapabilirsiniz.
    Geçen sene tercih döneminde ben köklü okul lafını çokça duyardım.Ne demek ki bu derdim.Arkadaşlar bu çok önemli.Eğer okulun uzun bir geçmişi varsa o okulda ders programı yerleşmiştir ders işlemesi yerleşmiştir.Yani iyi bir şey.
    Bir de en önemlisi evinize yakın tıplara gitmeye çalışın.Evinizden çok uzakta olmasın.Rahat edersiniz.Hangi tıbba giderseniz gidin doktor olacaksınız bir şekilde.İyi vey akötü olmak size kalmış.Çalışırsanız puanı düşük bir tıptan çok iyi bir doktor olarak çıkarsınız.Yok çalışmazsanız en iyi tıp fakültesine gitseniz de bir şey yapamazsınız.

Kütahya için kötü diyorlar kadavralari bile yokmuş. Dogru mu ?

• Up

• Liste'de iki isim öne çıkar. Cerrahpaşa ya da Hacettepe

Fakat şehir olarak özellikle tıp gibi bölümde rahat şehir daha baskın olmalı.

Okul olarak hatta eğitim kalitesi olarak baş başa giden iki fakültede bence kazanan Hacettepe olmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadherin

Arkadaşlar ben Kütahya tıpta okuyorum.Buraya gelince şunu gördüm ki gitmek istediğiniz tıptan birileriyle konuşmadan karar vermeyin.Adı olabilir, bun şurada okuyorum demek size havalı gelebilir ama iç yüzünü bilmeden gitmeyin.Ders işlenme durumu, lablar, sınavlar hepsini iyice bir öğrenin ya da öğrenmeye çalışın.Bunu bazı forumlarda veya face vs. üzerinden yapabilirsiniz.

hocam köklü okul deyince aklıma geldi mesela çapa türkiyedeki ilk tıp fakültesi ben de çapa Cerrahpaşa arasında kaldım herkes ctf öneriyor senin var mı bu konuda bir yorumun sence hangisini seçmeliyim?

• Up

• çapa eski çapa değil. 2 sene önce sistem değişti ve hala karman çorman okul. sınavlarının sayısı çok ve zor. ayrıca çok kalabalıklar. geçen sene 1. sınıflar 550 kişiydi. cerrahpaşanın hem öğrenci sayısı daha az hem de sınıf geçmesi çok daha kolay. internlükte rahat bıraktıkları için rahat da tus kasılabiliyor. yani cerrahpaşayı tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.