Şimdi Ara

Tıp tercihi Tokat mı? Ş. Urfa mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi Elazığı iistiyorum ama gelmeme ihtimaline dayanarak arkasına tercih olarak Tokatımı yazmalıyım Yoksa Şanlıurfa yımı kararsızım yorumlarınızı alayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Urfaya gitmedim ama Tokat küçük şirin bir yer.

• tokat

• Tokatta yaşıyorum,bölümdeki akademisyen sayıları fazlaymış övüyorlardı. -Urfayı bilmiyorum-.Öyle büyük bir şehir değil.Ama Avmsi var,cafeleri var.İnsanları da iyidir doğuda bir yer gibi düşünme,kendini güvende hissedersin yani bazıları doğulu olarak biliyor tokatı ondan dolayı yazdım

• Tokatlıyım kardeşim. Çok güzel bir yerdir. Sakin bir şehirdir. İnsanının %65'i falan yobazdır ama sana pek dokunmaz. Sıcakkanlıdırlar. Marketleri falan da aradığını bulabileceğin cinsten. Gezebileceğin güzel tarihi yerleri de vardır Tokat'ın. Özellikle caminin olduğu yere aşık olacaksın. Suyu da çok güzeldir. Niksar Ayvaz diye bir su var Erikli'den farksız ve fiyatı çok daha ucuz. Ben öneririm gitmeni kardeşim. Urfa hakkında pek yorum yapmayacağım ancak bugüne kadar kaç tane Urfalı tanıdıysam hepsi de iyi insanlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal96

Tokatta yaşıyorum,bölümdeki akademisyen sayıları fazlaymış övüyorlardı. -Urfayı bilmiyorum-.Öyle büyük bir şehir değil.Ama Avmsi var,cafeleri var.İnsanları da iyidir doğuda bir yer gibi düşünme,kendini güvende hissedersin yani bazıları doğulu olarak biliyor tokatı ondan dolayı yazdım

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersup -- 25 Temmuz 2017; 15:40:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakarya mı? Mersin mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ersup E kullanıcısına yanıt
    Arkadaş öyle bir şey yazmamış? Hakkaten ağzı olan konuşuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersup

quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal96

Tokatta yaşıyorum,bölümdeki akademisyen sayıları fazlaymış övüyorlardı. -Urfayı bilmiyorum-.Öyle büyük bir şehir değil.Ama Avmsi var,cafeleri var.İnsanları da iyidir doğuda bir yer gibi düşünme,kendini güvende hissedersin yani bazıları doğulu olarak biliyor tokatı ondan dolayı yazdım

Urfa küçük sehir mi ağzı olan konuşuyor

Dostum ben urfa ile ilgili en ufak yorumda bulunmuş muyum? Ağzı olan konuşuyor sözünün en güzel örneğisin

• Yani şehrin Üniversitesi benim için önemli zaten Bende Doğuluyum zaten Ha Elazığ Falanda Güzel ama benim tam sınırda olduğum için bunları sordum Tokatmı Urfamı diye yorumlarınız için teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.