Şimdi Ara

Tip vs Para vs Çene ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Para en başta gelirde diğerlerini bilmem.

• 22'lere kadar:

Çene>Tip>Para

22'lerden sonra

Para>Çene>Tip

• RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bende böyle düşünüyorum hocam. Yaşım 24' ve benim yaşımda konuştuğum kızların kriterleri iyi bir kişilik ve meslek . Mesela 18 19 yaşında iken kızlarla konuştuğumda tip ön planda oluyordu. Ama yaş ilerledikçe bu değişiyor bencede. Özellikle 20 yaşından sonra' kızların düşünceleri çok değişiyor bence.

• insanlar

önce seni görüp bakarlar (tip)

sonra seninle konuşurlar mal mısın değilmisin diye (çene)

daha sonra gezmesiydi yemesi gelecek hayali kurma falan derken para girer araya (para)

• n

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD61D2951 -- 3 Temmuz 2021; 18:25:15 >
  • Ajans işi zor hocam, zamanında başvuran çok arkadaşım vardı ama sonuç alamadılar. Ne kadar yakışıklı olsanız da yine zor şans işi yani. Çağatay Ulusoy örneğini falan veriyorlar ama benzeri çok nadir olur😂 Eğer çok iddaalı bir tip varsa' evlenip yurtdışına falan gidilebilir veya zengin biriyle evlenebilirsin bu olabilir 😂
    Ama kız olaylarının tipten çok zekayla ve konuşmayla ilgili olduğunu düşünüyorum. 10 10luk kizlar peşinde değilseniz çok üst düzey biri olmasaniz bile bir çok kadınla, zeka ve iletişim yeteneklerinizi kullanarak birlikte olabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Animasyon işinde para var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: themann41

Ajans işi zor hocam, zamanında başvuran çok arkadaşım vardı ama sonuç alamadılar. Ne kadar yakışıklı olsanız da yine zor şans işi yani. Çağatay Ulusoy örneğini falan veriyorlar ama benzeri çok nadir olur😂 Eğer çok iddaalı bir tip varsa' evlenip yurtdışına falan gidilebilir veya zengin biriyle evlenebilirsin bu olabilir 😂
    Ama kız olaylarının tipten çok zekayla ve konuşmayla ilgili olduğunu düşünüyorum. 10 10luk kizlar peşinde değilseniz çok üst düzey biri olmasaniz bile bir çok kadınla, zeka ve iletişim yeteneklerinizi kullanarak birlikte olabilirsiniz.

m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD61D2951 -- 3 Temmuz 2021; 18:25:30 >
  • En son ki sevgilim benden 7 yaş büyüktü zaten ben 24 o 31. djdjds haha 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themann41 -- 5 Haziran 2021; 22:6:47 >
  • Dönem dönem değişen durum bu. Lise döneminde kesinlikle tip>çene>para
    Üniversite zamanı
    Akıl>tip>çene>para
    İş hayatından sonra
    Para>çene>tip ve burada ek olarak akıl biraz serpiştirebiliriz.
    Yani zamanını bekleyin insanların fikirleri her dönüm noktasında değişir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.