Şimdi Ara

Tıp yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şu anda tıp fakültesinde öğrenciyim 2. Sınıfa geçtim. Yatay geçiş için bir üniversiteye başvurmuştum olacak gözüyle bakıyorduk ama çok başvuran olmuş bu sene maalesef olmadı. Okuduğum yere dönmek istemiyorum gerçekten, bir daha hazırlansam zaten mezuna kazandım 27k 39k en son 17k yaptım, doğru düzgün çalışsam yapsam 22 yaşındayım 23 te başlamak geç mi olur, kafam çok karıştı ne yapsam bilmiyorum. Fikirlerinize açığım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yeniden hazırlanmanızı tavsiye etmem, yani en azından ben öyle yapmazdım. bence olduğunuz fakülteye ısınmaya çalışın en mantıklı seçenek gibi. olmadı sonraki dönem yeniden yatay geçiş deneyebilirsiniz ya da myp ile başka bir fakülteye geçebilirsiniz.

• tharonk kullanıcısına yanıt
    Geri dönmeyi gerçekten hiç ama hiç istemiyorum, myp ile istediğim şehirde yok maalesef

• Up

• en kötü diğer sınıflarda geçiş deneyin hem 2 mezunlul hem 1 dönem tekrarı çekilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam nerede okuyordunuz özel değilse

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hangi şehirler var aklınızda hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite tercihime yardım?
    14 yıl önce açıldı
    Tıp tercihi hakkında acil yardım!!!
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • noobodynow kullanıcısına yanıt
    Düzce

• yks83571 kullanıcısına yanıt
    Ankara hocam, geçen seneye göre oluyordu mesela aybü rektör de olur gözüyle bakıyordu bu sene çok başvuran olmuş bekleyelim dediler ama sanmıyorum

• Yatay geçiş için başvuru ortalamanız kaçtı hocam

3.56

• Ortalamaniz iyi aslinda hocam asillar hangi ortalamayla secilmis baktiniz mi yedeklerde kacinci sıradasiniz,asillardan biri vazgeçerse yedeklerden girme sansiniz da var

Benim puanım 499 ilk asilin puanı 510 larda ve ben 66. yedeğim, ortalamanın etkisi maalesef çok az, mucize olması lazım

• Evet hocam bu sene ben de yatay geçiş için başvurdum,bu sene yks puanin etkisini arttirdilar bizim icin dezavantaj oldu gercekten. Ankaranin çevre illeri olmaz mi sizin için basvurular aciksa hala onlara da başvurun isterseniz ne olur ne olmaz diye

Büyük dezavantaj gerçekten, inşAllah sizin için de hayırlısı ve güzeli olur çok teşekkür ederim. Çevre ilelri hiç düşünemiyorum şu anda yeniden hazırlanmak bile daha mantıklı geliyor

• Sag olun hocam,ben bu sene yksye girdim capa tıp biraz düşse çapa ya girecek gibiyim ama sırf bunun için 1. Siniftan baslanir mi onu düşünüyorum ben de,3. Sinifi bitirdim 4'e geçeceğim bu sene. Ben bile 3 yili cope atmayi goze alabiliyorsam siz daha 2. Sinifsiniz tekrardan hazirlanma seçeneğini de goz onune alın,tabii düzce tipi bilemiyorum hem yks hem tip zor oluyor benim şansıma bu sene yarisi online geçti ki full yks calisabildim,bunlari da goz onune alin ya da kolay bir tipa gecis yapip oradan yks calisin bilemiyorum sizin tercihiniz

Hocam çok teşekkür ederim biraz daha umutlandım, inşAllah istediğiniz yer gelir size. Dondurup çalışmayı düşünüyorum aslında devam ederken zor olabilir diye düşünüyorum

• Yapabileceginize guveniyorsaniz neden olmasin hocam,hele tip derslerini gördükten o çalışma temposuna alıştıktan sonra yks çalışmak çok daha kolay geliyor emin olun

Ben de öyle düşünüyorum hocam ama ailemle anlaşmam lazım önce, zaten çoğunu da hatırlıyorum tyt den kaybetmiştim 57k gelmişti ayt ile 17k ya çekmiştim vakitte çok üstüne düşsem niye olmasın diye düşünüyorum

• Yaparsınız bence hocam,ben tıp dersleri ile beraber götürmüştüm ona ragmen yapılabiliyor siz dondurursaniz cok daha rahat calisirsiniz,bu arada düzce tıpi mi begenmediniz yoksa baska sebeoten dolayı mi geçmek istiyorsunuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.