Şimdi Ara

TIP YATAY GEÇİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olayı anlatabilecek var mı 12k geldi bir yere yerleşsem seneye max nereye yatay geçiş yaparım nasıl yaparım özet geçebilecek var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salvo.x -- 5 Ağustos 2021; 12:32:17 >

• Yatay geçiş pek düşünme gittiğin yerde oku işte kolay değil yatay geçiş
  • ortalaman 3 üzeri hatta 3.5larda olursa rahatlıkla yapacağın bir şey

ama 4 olursa iyi ünilere geçiş yapabilirsin(yani 90 üzeri ortalama yapman gerek)

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler
  • Herkes yatay geçiş demiş de nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yok ondan sordum
  • peki kendi sıralamandan daha kötü olan bir okula yatay geçiş için ortalama esas alınıyor mu ?

• 01Alucard01 kullanıcısına yanıt

kendi sıralamandan kötüyse zaten direkt myp ile geçiş yapabilirsin. Ortalamaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D1DBC07 -- 5 Ağustos 2021; 13:58:23 >

hocam sıralamam 13032 inönü tıp tr yazmayı düşünüyorum kahramanmaraş'ta yaşıyorum evime 1.5 saat . lise 2 den beri gata sivil istiyordum gelmedi . Yatay geçiş yaparken yks sıralaması da önemliymiş galiba ilk yıl it gibi çalışıp gata sivile geçmeme değer mi sence veya inönüden nereye geçersem 1 yıl kastığıma değer . Kime sorsam tıp fakültelerinin eğitimi aşağı yukarı aynı evine yakın orada kal tus kas tus daha önemli diyorlar ama bir de senin görüşünü öğrenmek istedim .

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgekagan-

hocam sıralamam 13032 inönü tıp tr yazmayı düşünüyorum kahramanmaraş'ta yaşıyorum evime 1.5 saat . lise 2 den beri gata sivil istiyordum gelmedi . Yatay geçiş yaparken yks sıralaması da önemliymiş galiba ilk yıl it gibi çalışıp gata sivile geçmeme değer mi sence veya inönüden nereye geçersem 1 yıl kastığıma değer . Kime sorsam tıp fakültelerinin eğitimi aşağı yukarı aynı evine yakın orada kal tus kas tus daha önemli diyorlar ama bir de senin görüşünü öğrenmek istedim .

asistanlık daha önemli hocam doğru söylemişler

inönü de çok köklü ünilerden biri ama sıcak biraz

inönüden de geçebilirsin erciyese olsun çukurovaya olsn gülhaneye olsun

sağ olun hocam iyi forumlar :)

Hocam peki bu bahsettiğiniz ortalamaları yapmak yoğun çalışmayla ne kadar zor?

• OddNegotiator O kullanıcısına yanıt

önce 4 lük sisteme bir bakın hocam. Hangi not neye tekabül ediyor diye. Sene içinde seçmeli ve mecburi dersleri boşlamayın çünkü neredeyse tıp kadar etkiliyorlar ortalamayı. Tıptada 80 üstü alırsanız 3 üstü ortalama yaparsınız.

• Hocam mesela standart bir tıp fakültesinde 80 ve üzeri yapanlar yüzde kaçtır tahmininizce? Diğer türlü subjektif yorum olur sanki

• KKTC dişten > Devlet dişe

Türkiye'deki vakıf dişten > Devlet dişe

Hangisi daha diğerinden daha avantajlıdır niye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 6 Ağustos 2021; 11:13:18 >
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    Kktc disten devlet dise gecmek daha kolay yabanci uyruklu yatay gecis kontenjanina giriyorsun diye biliyorum, o yuzden rekabet daha az fakat kontenjanlar da daha az. Kesin yatay yapacaksan kktc fiyat/performans olarak daha iyi
  • Plasticine kullanıcısına yanıt

evet mantıklı teşekkürler.

Yurtdışı için Yurtiçi kontenjanın yarısı kadar kontenjan ayrılıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 6 Ağustos 2021; 11:12:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.