Şimdi Ara

Tıpta Yatay Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi özel okullarda fiyatlar aşırı arttı ben de sene sonunda eğer olursa deneyeceğim yatay geçişi burslu olmama rağmen. Çünkü kalırsan para ödüyorsun o risk var. Acaba yatay geçişle başka fakülteye geçen var mı? Özellikle iyi okullar bazında düşünüyorum Cerrahpaşa Çapa gibi.(İngilizce)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• merkezi yatay geçiş oluyor girdiğin dönemin sıralaması ile giriyorsun sıralama altıysa yapıyorsun %30 kontejyan açılıyor 100 kiş ise 30 kişi gibi. çok büyük itimalle giriyorsun. tarihler 1-15 ağustos arasıydı çoğunlukla ama okuldan okula değişebilir.

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    Hocam merkezi ile geçemediğim için soruyorum zaten. Diğer bölümlerdeki gibi ortalama ile geçmek için konuşuyorum.

• Hocam hangi üni

• 3Rayy kullanıcısına yanıt

kusura bakma aga. yatay geçişle fakülteler arası deyince başka bölümden başka bölüme anladım

• kaskow kullanıcısına yanıt
    lokman hekim

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkürler yine de zaman ayırıp yazdığınız için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tıpta yatay geçiş
    10 yıl önce açıldı
    TIPTA YATAY GEÇİŞ
    4 yıl önce açıldı
    Tıp yatay geçiş
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam çapa cerrahpaşa falan ösys puanı ağırlıklı sistem kullanıyolar o yüzden geçiş zor diye biliyorum ama bence onun yerine direkt myp ile başta bir tıp fakültesine geçebilirsiniz devlette puanınızın yettiği

hocam ankaradayım ve yetmiyor hiçbirine. 200 sıralama ile falan kaybettim. myp olayını sildim yani kafadan. ösym puanı ağırlıklı olarak aybü olabilir gibi duruyor çünkü 514 puanım vardı aybü de 514,xxxx puanda.

Hocam ankara olmasın izmir olsun ikçüye falan git illa ankara istanbul mu olmalı

hocam ankarada kalayım diye burayı yazdım zaten. her neyse araştırdık bulduk bi şekilde

• Çok geç kaldın gibi devletlerin başvuruları bitti muhtemelen. Üni sitesine girip yatay geçiş kılavuzunu oku. Bir de aybu yüksek ortalama + ÖSYM puanı istiyor diye kalmış zaten başvuruları bitti artık çok geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M540 kullanıcısına yanıt
    seneye için konuşuyorum. bu sene başlayacağım. ayrıca aybü yüksek ortalamadan çok ösym puanı istiyor yüzde 80.

Dediğini anladım. Benim demek istediğim aybü başvurman için 80 ortalama istiyor. Bunu karsiladiktan sonra başvuruyorsun. Başvuru değerlendirme sistemi farklı olabilir benim dediğim bu değil.

Aybü yatay geçiş kılavuzu madde 25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 25 Temmuz 2024; 23:54:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • M540 kullanıcısına yanıt
    şartlarda 3 ortalama gibi bir şey görmüştüm sanırım 80 değil hocam. ayrıca 80 olsa bile yapılmayacak bir şey değil yan derslerle

• Tıpta Yatay Geçiş

Bk.-25. Öğrencilerin genel not ortalamasının; 100’lük not sisteminin kullanıldığı üniversiteler için en az 100 üzerinden 80,16 olması 4’lük not sisteminin kullanıldığı üniversiteler için 4,00 üzerinden en az 3,15 olması gerekmektedir.

Lokman hekim kolay mı bilmiyorum çok çalışılırsa olur tabi

Aybü ye gitme zaten hocam verdiği eğitim belli nasıl bir sistemi var bilmiyorum ama 4. 5. Sınıf öğrencileriyle aynı yurtta kalıyordum yani en temel bilgilerden yoksunlardı öyle diyim anatomi bilmeden 4 5 e gelmişlerdi aman diyim ,Gülhane düşünün bence orası iyi diye duymuştum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.