Bildirim
Tıp Yatay Geçiş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çapa için 99 üzeri ortalama yaparsan girme ihtimalin var cerrahpaşada aynı durum yaklaşık 500 soru çözeceksin sene boyu her komite 100 soru yani 5 yanlış hakkın var denemelisin... çünkü bunu yapan birileri hala var bu ülkede -
ben ayrıca öss puanınında tutması gerek diye biliyorum tutmassa ortalamandan düşürülecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 4 Ağustos 2013; 3:16:24 > -
Boşuna kasma olmaz.:) Çapa-Cerrahpaşa için çok geç..Artık Trakya Tıp'lısın..Zaten 2.kurul-3.kurul arasındayken benimseyecek ve olduğun yerle gurur duyacaksın..Edirne'yi de gittikçe sevip arkadaş ortamın olunca..Hatta yaz tatilinde özleyeceksin bile.Zamanın ötesine doğru yolladım bu yorumu :) -
hocam kaçla gırdınız bu sene trakya tıpa?trakya ne kadar düşmüş merak ettım de? -
fantaziye girmeye bence gerek yok.Trakya tıp zaten iyi,haydi sorunu cevaplayayım desem tıplarda yatay geçiş çok zor.eğitim sistemlerinin birebir uyumlu olması lazım ki sana yeterlilik versin fakülte.Ayrıca bütün okullar not ortalamana bakar.kimi okullar bunların yanında girdiğin senenin öss puanına bakar.Yani ekstrem bir olay.Hem öğreniyim hem ortalama kasayım hem ezberleyeyim derken çorba olursun.O sebeple fazla fantaziye girmeden okulunda devam etmen mantıklı olabilir.naçizane yorumum :) -
cerrahpaşa geçen sene 3,97 ortalamayla yatay geçiş aldı en son.çapa 4,00 istiyordur herhaldeyani insan üstü bi çaba lazım.o ortalamayı nasıl yapıyorlar hala anlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 6 Ağustos 2013; 1:56:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
upppp.Yararlı. -
quote:
Orijinalden alıntı: nihanacik
Bu sene Trakya Tıp Fakultesine yerleştim. Seneye hedefim yeni kurulan İstanbul Medeniyet Tıp'a gelmek. Ama orada ilk sene hazırlık var ve %30 İngilizce eğitim var . Geçiş olabilir mi , olması için - Çapa vs- okulda ilk 3'e mi girmek yoksa ortalama mı gerekli
Çapa, Cerrahpaşa vs gibi yerlere yatay geçiş yapmaya çalışacağına sınava tekrar girip şansını dene. Her sene her öğrenci zaten ya yatay geçiş ya da akademik kariyer yapma niyetiyle başlar. Sana şunu söyleyebilirim torpilin falan yoksa 100'e yakın bir ortalama yapamazsın. Unut bunu. OBP puanının yarısının kesilmiş haliyle Çapa'yı kazanmak daha olasıdır. Emin ol. Çalış, dene kendini ama olmayacağını da bil :)
Umut, fakirin ekmeğidir sonuçta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldu mu simdi -- 6 Ağustos 2013; 2:14:49 >
-
her sene aynı seyler yeni giren herkes mi yatay gecis hedefler ya -
acıbadem burssuzdan hacettepe tıp ingilizceye geçen kız vardı.Kendisi BAKAN KIZI gerisini sen düşün -
quote:
Orijinalden alıntı: plastik cerrah
acıbadem burssuzdan hacettepe tıp ingilizceye geçen kız vardı.Kendisi BAKAN KIZI gerisini sen düşün
Iste boyle bir ulkede yasiyoruz torpilin yoksa hicsin. Trakya Tip da iyi diye biliyorum basarilar :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X