Şimdi Ara

Tıp yazmadığıma pişman olur muyum? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
2.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

YouTuben kampüslere bakmaya çalış mümkün olduğu kadar

• telegram dh grubundan hatırlarsın beni belki, tıp yaz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loky19 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ee yi hangi üniversitede okursan oku kesinlikle zor bir bölüm. Zorluğu tüm ünilerde aynı olmasına rağmen sonuç ve kazanım aynı değil. Top tier ünide ee okursan tüm zorluğuna değer çünkü karşılığını daha üni biterken alırsın. Tıp öyle değil, tüm ünilerde zorluk aynı, kazanım da aynı. İnsanlar, sen okula başladığın gün o mesleğe sahip olmuşsun gibi davranmaya başlıyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam benim de kişilik özelliklerim aynı sizin gibi/ydi şuan 3. Sınıfa geçtim ve tecrübelerimi paylaşmak isterim
    Stres yönetimi konusunda çok zorlandım ancak şuan kendimi hiç olmadığı kadar güçlü hissediyorum sadece akademik stres anlamında da değil.
    Özgürlük konusu değişir ben hala 6 yılın sonunda birbirinden çok farklı alanlara yönelebileceğim için özgür hissediyorum. Eğer daha gün içi özgürlükten bahsediyorsanız onu da idare etmeyi öğreniyorsunuz.
    Ekstra ilgi alanlarımı kısıtlamamakla beraber bu dönemde farklı ilgi alanlarına yönelme fırsatım oldu.
    Tabi her şey güllük gülistanlık değil çok dibe vurduğum bütün her şeye son vermek istediğim zamanlar da oldu(okulu bırakmanın da ötesinde) ama yardım almaktan çekinmemek gerekiyor dünya derdi aşılıyor elbet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şöyle bir sıkıntı var ki tıp okuyanlar yaşadıkları zorluklarla tıp okumalarını çok bağdaştırıyorlar.

• 343code kullanıcısına yanıt

Hocam CTF bir de yanlış anlamazsanız en kolay Tıp fakültelerinden diyor öğrenciler. ( Bilgim yok, öğrenciler çok çıkmış soruyor dediler bana.)

İlk 2 senede siz bu kadar zorlandıysanız kalan senelerde yük gitgide artıyor. Bir de TUS ve asistanlık süreci binecek üzerine.

Doktor imajını çok istiyorum ama sanırım bu fedâkarlığı yaparsam ileride geçmişe baktığımda pişmanlık duyabilirim. Yine de tercih kapanana kadar düşüneceğim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sehoka -- 31 Temmuz 2024; 12:4:47 >
  • Sehoka kullanıcısına yanıt
    CTF sistem olarak öğrenci dostu kolay demem. Sonuçta tıp fakültesi ne kadar kolay olabilir ki? Ama hocaların%99unun iyi niyeti ve sistemin öğrenci dostu olması daha çekilebilir kılıyor benim açımdan.
    İlk seneden sonra çıkmışlar çok azalıyor ama ilk senesi rahat gerçekten

• 343code kullanıcısına yanıt

Tercihi yaptım hocam, 2 Ağustos'a kadar guncelleyebiliyoruz sonuçta.

Hayırlısı olsun, umarım içimde kalmaz.

• Tercihin son günü, yazmadım.

Bir yandan değiştirmek istiyorum, bir yandan da değiştirmek istemiyorum. :D

Yolla listeyi DH bölümünü belirlesinTıp yazmadığıma pişman olur muyum? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_Troll_Bükücü -- 4 Ağustos 2024; 18:34:41 >
  • Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    Tıp yazmadığıma pişman olur muyum?

Son hali.

Hayırlı olsun umarım çok mutlu olursun kral

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.