Hangi atlas daha iyidir Sinavlarda yuksek almami saglasin detayli ve uzun degil kısa ve oz olan hangisi türkce tıpta?? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TIP1 netter vs sobotta

-
-
Hocam neredeyse her üst dönemin tavsiyesi hiçbiri.1.sınıf anatomi atlası bayağı erken.Anatomi atlasları ve diğer textbooklar yazılılara iyi hazırlanmaktan ziyade hekimlikte kendinizi geliştirmek içindir.Eğer iyi bir not almak istiyorsanız hocanın slaytlarına/notlarına iyi çalışın yeter.
-
Tamam hocam sagol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Net Gray's Anatomi
-
atlastakiyle zilli sınavda önüne koyulan piyes/kadavra/maketler pek benzemeyecek. Atlas almanı önermem çok meşhur bir uygulama var anatomiyle ilgili onu alman daha mantıklı olur üstelik daha ucuz olması lazım
Gerçekten çok çok az kullanacaksın ama bi heves ile alınıyor illaki. Bence sobotta netterden daha iyi netterde bir şeyleri bulmak zor oluyormuş ama sobottanın 3 kitap olması ve baya büyük olması dezavantaj
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki sizin tavsiyeniz nedir
Netter yeterli olmaz mi
Up
Netter yeterli olur. ben 80 üstü bir öğrenci değilim ama anatomiden zorlanmadım. pratiklerim de kurullarım da iyiydi. (nöroda ayrıca düşünmek lazım o farklı)
ayrıca çok istiyorsan sobottanın pdfsini indirebilirsin. yine de ben Nettersporluyum.
-
Tesekkurler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam neredeyse her üst dönemin tavsiyesi hiçbiri.1.sınıf anatomi atlası bayağı erken.Anatomi atlasları ve diğer textbooklar yazılılara iyi hazırlanmaktan ziyade hekimlikte kendinizi geliştirmek içindir.Eğer iyi bir not almak istiyorsanız hocanın slaytlarına/notlarına iyi çalışın yeter. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X