Şimdi Ara

Tıp2 nöro tavsiyeleri???? Buradan döner mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, tıpfakta 2.sınıfım ve 3.kurul sınavını dün olduk. Benim ilk 3 kurul notlar 30,40 ve yine 40 muhtemelen
    Dünden beri düşünmekten kafayı yiyorum sınıf tekrarı yapmayı asssla istemiyorum ama çalışmadığım için aldığım notlara da şaşırmadım. Üstüne bir de bizim okulumuz çıkmış sorma işini tamamen kaldırdığı için oradan da bi darbe yedim, e üstüne baraj sistemi 😭

Şimdi ara tatilde 10 gün tatil yapıp yurda geri gelip çalışma kampı yapmayı düşünüyorum, nöro bizde 2 kurul. Yani nöro hallolursa 2 kuruldan da iyi notlar gelir biraz dengelerim diye düşündüm ama herrrrkes nöroda not yükseltme imkansız falan kafasında, hocalar bile dalgasına da olsa işiniz zor diyor. Çalışma tavsiyesi vermek isteyen var mıdırr?? Finalde 70 çok mu zor geçen sene online geçtiğimiz için hiçbir fikrim yok

Hayal mi kuruyorum ya sınıf geçmek yalan mı oldu sizce 😔

Böyle notlardan çevirenler oldu mu hiç bi umuttt 🥺

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam geçersin inşallah benim boynum ağrıyor ya gece yamuk yattım nasıl geçer bu

• Nöro kadar illet bir şey yok varsa da biyokimya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zort, yeni sınıf arkadaşlarınla şimdiden tanış

• 10 gün tatil yapacağına nöro çalışmaya başla bence

• Döner döner

• 2 komite olma işini bilmiyorum tam ama muhtemelen daha da rahatlatır önünde yeterli süre varsa halledilmeyecek şey değil bence ve nöroya girdikten sonra gözümde çok büyüttüğümü fark etmiştim fakülteden fakülteye değişir tabiki ama iyi çalışmayla yüksek alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.