Şimdi Ara

Tıpa hazırlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaz tatillerinde ne yapıyorsan aynısına devam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • a.aziz a. A kullanıcısına yanıt
    Hacettepe gelirse çalışılan anatomi boşuna olur çünkü 1.sınıfta anatomi dersleri yok diye biliyorum
    Ankara tıp gelirse zaten en detay bilgileri bile bilmeni bekleyecekler senden, bazen asistanların bile bilmediği bilgileri sorabiliyorlar o yüzden önden başlamak faydalı olabilir ama ilk 2 ay anatomimiz yok o yüzden yine o zamana kadar unutursun
    Zaten ilk kurulumuz hücre kurulu çok ağır bir kurul ona odaklanayım derken çalıştığın anatomi uçup gider
    Bence anatomiye önden bakmak pek mantıklı değil,dinlenmeye bakın

Ankara tıpın ingilizce muafiyet sınavı ciddi anlamda zor her dönem 400 kişiden sadece 50-60 ı geçiyor
    Geçemeyenler haftada 4-5 saat ingilizce dersi alıyor , okul sonrası ingilizce dersi çok bunaltıcı oluyor arkadaşlarımın söylediğine göre
    Hacettepede Türkçede de lablar ingilizce oluyor diye biliyorum
    Her ikisinde de iyi bir ingilizce düzeyi lazım olacak
    Anatomi yerine ingilizce bakmanı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalonPatlatann -- 3 Ağustos 2024; 12:17:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sıralamanız kaçtı hocam hayırlı olsun ikisi de güzel okullar nihayetinde. Hacettepe gelseydi tüm anatomiyi 2. sınıfta görecektiniz  Dediğim gibi bence ingilizce bakabilirsiniz şu sıralarda ama tıp derslerine yönelik çalışayım diyorsanız anatomi adına ozan anatomi kitabı ve kemikler için anatomystandard.com sitesi haricinde textbook bakabilirsiniz. Bir hocamız moore kitabını oldukça iyi buluyordu onun gerek ingilizce gerek türkçe pdflerine bakabilirsiniz ya da satın alabilirsiniz güzel bir kaynak olacaktır o da

• Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hocam, yüksek ihitmalle Gazi türkçe gelecek gibi gözüküyor.

• Şöyle dertlerim olmadı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egehan_45 kullanıcısına yanıt
    ozan anatomi yazarı hasan ozan bizim fakültede ve bu sene dersine gireceğiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rica ederim ne demek  Dilerim hayırlısı gönlünüzce olur hocam. Gazi gelirse de okuldaş oluruz   Ben de gazi türkçedeyim 3. sınıfa geçtim  

• diamante35 kullanıcısına yanıt

• egehan_45 kullanıcısına yanıt
    Memnun olurum hocam

kaç k sıralama

Bayağı iyiymiş sıralamanız hocam tebrik ederim. Belki hacettepe de gelebilir yökatlastan baktım 2023 senesinde 1700'lü sıralamalarda kapatmış ama 2022'de 2300 sıralamayla kapatmış neredeyse

• Beyler içerde yakmayın amk gezin tozun

Hacettepe gelir hocam umutlu olun

• fizisyen kullanıcısına yanıt

Bilkent fizik beklentisinden netter kurcalamaya düşüş...Hocam daha tercihler bitmedi yol yakinken don muhendislik falan yaz guzel yerler geliyor o siralamaya.

• tıp kazanıp özelden tel no bırakan arkadaşlara , sobotta anatomi atlası pdf olarak yollayabilirim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.