Şimdi Ara

Tıpa hazırlık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yok be hiç gerek yok sonra ucube gibi bakıyorlar böylelerine (biz bakıyorduk en azından .d)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UltimateSuriyeli kullanıcısına yanıt

Hocam merhaab nasilsin

• Zackherney1 Z kullanıcısına yanıt

Valla tatilin son günlerinin tadını çıkarmaya çalışıyorum okul 2sinde açılıyo 🥲. De Muğla'da olduğumdan deniz keyfi tatil sezonunun kalabalığı olmadan bambaşka da oluyor hehe. Sizden naber hocam iyisinizdir inşallah

• UltimateSuriyeli kullanıcısına yanıt

Bebde iyiyim hocam tesekkur ederim

• Uyu moruk dedikleri kadar zor değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BalonPatlatann B kullanıcısına yanıt
    72 saat uyumamak falan biraz daha abartsaydın benim bile ilk 2 komitem 30 olduğu halde sonraki 3 komiteyi gayet yüksek alıp sinifi gectigim halde günde 6 saatten az uyuduğumu hatirlamiyorum tektük oldu o da ders çalışmaktan degil, sosyal bir hayatım da vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 14 Ağustos 2024; 1:45:2 >
  • 3Rayy kullanıcısına yanıt

lokmana hoş geldin, hasan hocanın dersine sakın geç kalma, derste gözünü kırpma, bir de arada derste zıplayıp yerden kemik falan buluyo bağırıyor ona da hazırlıklı ol =). Ders dışında güler yüzlü herkesle muhabbet sohbet eden çok kafa bir adam ama derste asla disiplini bozmaz. fakülte için soruların varsa özelden yazabilirsin.

• heatcan kullanıcısına yanıt
    hocam siz de mi lokmandaydınız pm atıyorum hemen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt
    Maalesef bir durumdan ötürü numaramı değiştirmek zorunda kaldım o yüzden size buradan cevap vereyim istedim
    72 saat uyumamak benim kendi tecrübemdi ve sebebini neden yapılmaması gerektiğini bir sonraki mesajımda açıkladım keşke okusaydınız bana saldırgan bir tutumla yaklaşmak yerine :)

Diğer bir husus uyku düzeniniz ve çalışma miktarınız tıptan tıpa çok değişiklik gösterir
    İstanbuldaki tıplarla Ankara'daki tıplar arasında müfredat yoğunluğu ve zorluk açısından dağlar kadar fark vardır örneğin, iki yeri aynı kabul etmek pek doğru olmaz bence
    İdealleriniz ve hayalleriniz de bu çalışma sürenizi fazlasıyla etkileyecektir
    Yani ortada bu kadar faktör varken benim söylediğimi yalanlamanız pek doğru değil kendi tecrübemi aktardım siz de keşke benden bağımsız olarak kendi tecrübenizi belirtseydiniz

• Amacım saldırgan bir tutumdan ziyade tıpa yeni başlayacak insanların gözünün korkmasını önlemekti. Tecrübeleriniz tabii ki çok değerli aktarmanız da öyle ama yine de her tercih döneminde tıpın ne kadar zor olduğu konuşulurken bir de içerden birisi olarak sizin bu tecrübenizin insanları panikletmemesini istedim. Benim tecrübemi de paylaştım günde 6 saatten az uyumadığımı sosyal bir hayatımın da olduğunu, hepsinin bir arada yürütebileceğini belirtmek için

• Arkadaşlar elinde gray's anatominin PDF i olan var mı

• BalonPatlatann B kullanıcısına yanıt
    Abart

• Müfredat yoğunluğu ve zorluk şehre mi bağlıymış

• LactobacillusAptalius kullanıcısına yanıt
    Az çok çevreniz ve bilginiz varsa İstanbuldaki tıpların hem müfredatının hafif hem sorularının daha kolay , Gazi ,Ankara ,Hacettepe gibi okulların ise hem müfredatının hem de soru düzeyinin çok daha ağır olduğunu öğrenci yanlısı olmadıklarını bilirsiniz aslında
    Devlet sırrı değil yani:)

• esatfx kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki uzun paragrafımı okumanı tavsiye ederim niye öyle yazdığımı açıkladım
    Okumayı bilmeden yorum yapmanız pek hoş değil

• Hangi sebeple olursa olsun ben 72 saat uyumadigim oldu blablabla sadece milleti korkutuyosunuz. Gayet günlük çalışılarak geçilir yazacaksınız. Herkes okuma yazmayı biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esatfx -- 7 Eylül 2024; 3:34:35 >
  • esatfx kullanıcısına yanıt
    Onu da yazdım zaten , tecrübelerden bahsetmenin bir zararı olmaz günü gününe çalışarak geçilebileceğini doğru olanın o olduğunu belirttim zaten, tartışma çıkarmaya yer arıyorsunuz gibi sanki :)
    Düzgün okumayı bilseydiniz bu konuşmayı yapmazdık bence çünkü savunduğunuz her şeyi ben de mesajlarımda teker teker belirttim
    İyi günler dilerim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.