Şimdi Ara

Tıpa hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bol bol uyumak ama öyle böyle değil her gün 15 saat filan uyucaksın yarınlar yokmuş gibi
    1.sınıfta uykusuz kalacağın geceleri anca öyle telafi edebilirsin
    (72 saat uyumadığımı biliyorum)

Günü gününe çalışacağın , sona bırakmayacağın konusunda her gün kendi kendini ikaz etmek de olabilir
    Ya şöyle ki günü gününe de çok idealist kalır bence doğru olanı hafta hafta tekrar etmek
    O hafta ne anlatıldıysa haftanın sonuna kadar konuları tekrar etmek lazım
    Bunun için de aslında günlük 2-3 saat hayli hayli yeterli
    Ben irademe söz geçiremediğim için son haftaya bırakıyordum sürekli öyle olunca da her gün 15-20 saat arası değişiyordu o yüzden uykusuz kaldım ben mesela
    Son 2 haftaya bırakmadığın sürece bence rahatça geçmek için gereken notu alırsın
  • Bol bol uyumak ama öyle böyle değil her gün 15 saat filan uyucaksın yarınlar yokmuş gibi
    1.sınıfta uykusuz kalacağın geceleri anca öyle telafi edebilirsin
    (72 saat uyumadığımı biliyorum)

Günü gününe çalışacağın , sona bırakmayacağın konusunda her gün kendi kendini ikaz etmek de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalonPatlatann -- 2 Ağustos 2024; 22:31:37 >
  • tatilin tadını çıkar

pek fırsatın olmayacak

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

bir şey soracağım okul uzakta çıkarsa e devletten kayıt oluyor mu yoksa gitmem mi gerekiyor illa

• BalonPatlatann B kullanıcısına yanıt
    Hocam gunu gunune çalışmaktan kasıt kaç saatlik bi çalışma mesela?

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

e devletten oluyor

• Ya şöyle ki günü gününe de çok idealist kalır bence doğru olanı hafta hafta tekrar etmek
    O hafta ne anlatıldıysa haftanın sonuna kadar konuları tekrar etmek lazım
    Bunun için de aslında günlük 2-3 saat hayli hayli yeterli
    Ben irademe söz geçiremediğim için son haftaya bırakıyordum sürekli öyle olunca da her gün 15-20 saat arası değişiyordu o yüzden uykusuz kaldım ben mesela
    Son 2 haftaya bırakmadığın sürece bence rahatça geçmek için gereken notu alırsın

• BalonPatlatann B kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, çok teşekkür ederim.

• Uyu ama iyi derin uyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor yap gez toz

• gez
    uyu
    su iç
    ipad al

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • a.aziz a. A kullanıcısına yanıt
    https://youtube.com/playlist?list=PLVJTRwTh68e5oXfH9siOnVqAoHo-jjn5Q&si=6egZuNA9lMMR8ScS

Hocam kulak aşinalığı olması açısından bu oynatma listesi nasıldır?

Afedersiniz hocam, yanlış okumuşum.

Aynısını düşünüp biraz netter kurcaladım ben de ama içinde bulunduğu sistemi bilmeden anlayabilir miyim emin olamadım.

• spora başla. ben de bu sene tıpa başlıyorum ve bence önemli bi etken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Rayy -- 3 Ağustos 2024; 11:37:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun öncelikle hocam eğer özel değilse hangi tıbba yerleşeceğinizi öngörüyorsunuz? Bence ingilizcenizi geliştirebilirsiniz bu zaman zarfında da. Okulunuzda bölüm ingilizce olmasa da ingilizce dersleri varsa onun için muafiyet sınavı tarzı bir sınav yapılacaksa ona da faydası dokunmuş olur. Okulun sitesini de sıklıkla takip edin akademik takvime bakın çünkü bizde de yeni gelenler bazen üniversitenin sitesine bakmadığından ötürü muafiyet sınavından habersiz oluyorlar ingilizceleri iyi olsa bile 1 sene ingilizce dersi de almak zorunda kalıyorlar sonrasında.

Onun dışında tıp dersleri için de 1. sınıfta genelde anatomi zorlayıcı gelebiliyor eğer buna bakmak isterseniz de ozan anatomi kitabını önerebilirim üniversite hayatınız boyunca referans olarak kullanabileceğiniz güzel türkçe bir kaynaktır. Ücretsiz olarak başlayayım derseniz de mesela latince olarak güzel hazırlanmış görseller içeren anatomystandard.com sitesine bakabilirsiniz şu anda kemikler mevcut sadece ama illüstrasyonlar oldukça iyi ve anatomi hocanız kemiklerden bahsederken nerelerden bahsedeceği hakkında bir fikir oluşturabilir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.