Şimdi Ara

Tıpçı Mezun (2014) YGS 4: İLK 3000 TS:İLK 100 Deneme Günlüğü [10.03 GNCL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
16
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geçen sene ilk 100 e girdin mi yanlış hatırlamıyorsam ilk 100 için çalışan tıpçıydın sende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzzlightyear1 -- 18 Şubat 2016; 14:32:23 >
  • Jean-Marie kullanıcısına yanıt
    Sözel mantığı ile Ygs daha çok uyuşuyor aslında. Saf bilginin yorumlanması çok önemli artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu onerdigin turkce kaynagi cok kalinmis be hocam.

• Centaureea C kullanıcısına yanıt
    Konu ile ilgili çıkmış soruları Vs atla hocam sadece çözümlü sorulara bak Kalınlığına aldanma kolay biter

• Sizce ise yararmi ya.Dilbilgisinde mukemmel degilim ama baya biliyorum.turkceyide tekrar etmem lazim.Elimdekilerden tekrar etsen ayni seyleri okuyup durucam.Bu kitap farkli bisey katarmi 1-2 gunde bitirimiyim oyleyle alayim yarin?bugun oncceledimde gozum korktu cok kalindi.

Bence katar bana katmıştı dostum ilk senemde. Dil bilgim iyiydi ama yine de zorlama sorularda takılıyordum pratik çözme ve dil bilgisini özümsememi sağladı ki sadece dil bilgisi adına değil tüm türkçeyi kapsıyor. Çıkmışları paragraflar çözümlerini Vs atarsan çok da kalın olmaz nokta atışı çalış

• Tamamdir aliyoeum guveniyorum sana eyv:D

Tamamdır bize de haberdar et nasıl gidiyor çalışırken falan katkısı oluyor mu

• MrPalpitations kullanıcısına yanıt
    Hocam tıpçı mısınız daha önce denediniz mi başbakanlık bursunu?

• Buzzlightyear1 kullanıcısına yanıt
    Maalesef, sanıldığı kadar kolay değil, TS bile olsa ilk 100 Uğraşanlara kolay gelsin

• MrPalpitations kullanıcısına yanıt
    olsuun ya,zaten tıp kazanmışsın
  • İnşallah Kazanırsın kardeşim cidden başaracağına inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil6602

İnşallah Kazanırsın kardeşim cidden başaracağına inanıyorum

İnşallah sağolasın kardeşim bir moral oldu okuyunca Senin de hayatta gönlünce olsun her şey, sınava gireceksen de şimdiden gönülden başarılar

• anlamadığım 2015 yılında arkadaşım 400 küsür puanla 16k olunca sen nasıl 390 küsürle 10k oluyorsun
  • Ya farklı puan türünden bahsediyoruz ya da sen yanlış hatırlıyorsun polis bey, SS'ler orada sen de atarsan karşılaştırırız. Ama bunlar küçük meseleler sana da sınavda başarılar

• Hocam sosyal icin bi onerin var mi tmyim ama sosyali bi turlu belli seviye ustune cikaramadim

• ToxoplasmaGondii kullanıcısına yanıt
    Hoacam aldım bugun kitabı,dilbilgisinin yarını bitirdim gerçekten çok güzel bi tekrar olsu.Keske sene başında bulsaydım bu kitabı tüm soruları falan çözer en iyi verimi almış olursum.Neyse yinede çok işime yarıycak.Çok sagol hocam.Bu arada sözcükte cümlede anlam paragraglara falanda bakmamı önerirmisin?

Rica ederim ne demek, bence dil bilgisi dışında pek de faydalı değil ilk başlarda olsaydık çalış derdim ama onun yerine deneme çözmek farklı tekrarlara yönelmek daha mantıklı zaten yıl içerisinde orada verilen örneklerden bolcasına paragraf adına deneme ve testlerde karşılaşmışsındır

• Bısey daha sorabılırmıyım türkçe adına.
    Şimdi dilbilgisi tekrarı bitince 1tanr daha paragraf kitabı çözeyimmi (günde 50-60 soru çözmem lazım) yoksa sadece deneme mi çözeyim. Su ana kadar 1 tane paragraf bitirdim. Daha hiç türkçe bölüm denemesi bitirmesim palmeye başladım 3-4 tane çözdüm. Sence kaç tane daha bölüm denemesi çözmeliyim ? Hedef yüksek

• Konu gelin moralinizi bozalım konusu olmuş sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.