Şimdi Ara

Tıpçı Mezun (2014) YGS 4: İLK 3000 TS:İLK 100 Deneme Günlüğü [10.03 GNCL) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
16
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam eski kapsülü mü cozuyorsunuz yeni kapsülü mü? Kapağında neyin resmi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kiaydin K kullanıcısına yanıt
    Yeni kapsül
    Bu mesaja eklenen görseller:

Tıpçı Mezun (2014) YGS 4: İLK 3000 TS:İLK 100 Deneme Günlüğü [10.03 GNCL)

• Ya ts konusunda yardımcı olamam ama belki sen bana tıp konusunda yardımcı olabilirsin. Mezunum ve son haftaya geldik çok eksik hissediyorum ki denemelerim de çok iyi değil 125 net filan yapıyorum fem11lide. Şu günlerde ne yapmamı tavsiye edersin ? Yani en azından şimdiki netimi korumam için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ToxoplasmaGondii

Yeni kapsül
    Bu mesaja eklenen görseller:

Tıpçı Mezun (2014) YGS 4: İLK 3000 TS:İLK 100 Deneme Günlüğü [10.03 GNCL)

Kyk kredisi alan biri burs alamaz kardeş.

http://mevzuat.meb.gov.tr/html/25563_0.html

Dördüncü bölüm ilk madde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim daha önce bir arkadaş da söylemişti aynısını cevabı aynen kopyalıyorum :

Ben kredi alıyorum ama sorun teşkil etmiyor üniversite de kredi alıp 2. Senesinde ham ilk 100 yapıp bursunu alan bir tanıdığım var. Dilekçe yazık kredisini bursa dönüştürdü. O madde daha önce burs ya da krediyi belirlenen ödenek burcuyla tamamen alıp ikinci üniversite okuyan ya da ikinci üniye kaydolup kredi ya da burs almaya çalışan kişileri engellemek için konulmuş.Yani benim gibi kredi ödeneğinin belirli bir döneminde kredin bursa dönüşebilir örneğin her sene tekrar kyk kredi -burs başvurusunda bulunabiliyorsun bunun da getirisi ilk senende değil de ikinci üçüncü senende burs çıkarsa kredin bursa da dönüşebiliyor.

• quote:

Kardeşim daha önce bir arkadaş da söylemişti aynısını cevabı aynen kopyalıyorum :

Ben kredi alıyorum ama sorun teşkil etmiyor üniversite de kredi alıp 2. Senesinde ham ilk 100 yapıp bursunu alan bir tanıdığım var. Dilekçe yazık kredisini bursa dönüştürdü. O madde daha önce burs ya da krediyi belirlenen ödenek burcuyla tamamen alıp ikinci üniversite okuyan ya da ikinci üniye kaydolup kredi ya da burs almaya çalışan kişileri engellemek için konulmuş.Yani benim gibi kredi ödeneğinin belirli bir döneminde kredin bursa dönüşebilir örneğin her sene tekrar kyk kredi -burs başvurusunda bulunabiliyorsun bunun da getirisi ilk senende değil de ikinci üçüncü senende burs çıkarsa kredin bursa da dönüşebiliyor.

Bende bu madde var diye kredi almamıştım. En azından burs filan gelir diye.

Dediğin gibiyse iyiymiş ki doğru olan da dediğin gibi.

• Sen de mi burs için giriyorsun yoksa? Üni değişikliği mi yapacaksın?

• quote:

Sen de mi burs için giriyorsun yoksa? Üni değişikliği mi yapacaksın?

Niyet o yönde de zor. Evet değişiklik yapacağım.

• Azmin bol olsun o zaman ne diyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: fullmooon

Ya ts konusunda yardımcı olamam ama belki sen bana tıp konusunda yardımcı olabilirsin. Mezunum ve son haftaya geldik çok eksik hissediyorum ki denemelerim de çok iyi değil 125 net filan yapıyorum fem11lide. Şu günlerde ne yapmamı tavsiye edersin ? Yani en azından şimdiki netimi korumam için.

Eksik hissetmen çok doğal ya da hiçbir şey bilmiyormuş gibi bu sınav anına kadar hatta belki sınavın ilk 10-15 dakikası bu şekilde geçiyor. Ama sonra her şey yerli yerine oturuyor merak etme. Diğer gibi bu noktadan sonra sürekli tekrar yapayım buradaki özetleri okuyayım çıkabilecek sorulara bakayım demekten ziyade zihnini rahatlat günlük 1 ya da 2 denemeni çöz.Hatalı olan yerlerine bak ve tekrarlarını yapmaya başla. Ya da sınavda bariz sürekli yanlış yaptığın konulara soru tiplerine bak. Ama hem günlük aşırıya kaçma sınav çalışmanda hem de uykusuzluk seviyende.Çıkmış YGS 'leri çöz son 2 ay içinde çözmediysen emin ol hem psikolojik olarak rahatlatır hem de normal denemelere göre katkısı çok daha fazla, Başarılar

• Yani çıkmış soruları çozersem tıp için bir şansım var mı ? Mezunum geçen sene de girdim aynı sonuçları almaktan korkuyorum

• fullmooon F kullanıcısına yanıt
    YGS ' de elinden geleni yap iyi ya da kötü sonuç emin ol çok etki etmez. LYS'de ne kadar iyi isen karşılığını alırsın özellikle Ygs sonrası iyi bir kimya biyoloji çalışması düzenli mat denemesi ile bu işi halledersin şimdi bunları düşünme önündeki sınava yapıcam diyerek gir

• Umarım iyi gelir sonucum teşekkür ederim

• Sınavda da bu başarını gösterirsen ki tanıdığım kadarıyla, maşallah çok azimli ve zekisin.LYS 'ye bile gerek kalmadan ilk 100 gelebilir

LYS 'de dediğim kaynaklardan çalış düzenli bölüm denemesi ile bu iş olur. Başarılar dostum sınavda

• Dostum tercih yapıyor musun yoksa ilk 100e girmen yeterli oluyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-44D5B7AFD -- 10 Mart 2016; 14:03:18 >
  • Yok hayır tercih yapmıyorum. İlk 100 kafii o da ham puan türünde yerleştirme de değil. Tercih yapacak olsam bile bir ihtimal açıköğretim tercih ederim kontenjan sıkıntısı olmayan bölümlerden. Başkasının birebir emeğini ziyan etmek istemem ama zannetmiyorum öyle bir zorunluluk yok.

• quote:

Yok hayır tercih yapmıyorum. İlk 100 kafii o da ham puan türünde yerleştirme de değil. Tercih yapacak olsam bile bir ihtimal açıköğretim tercih ederim kontenjan sıkıntısı olmayan bölümlerden. Başkasının birebir emeğini ziyan etmek istemem ama zannetmiyorum öyle bir zorunluluk yok.

Çünkü bende ilk 700 hedefliyorum sözelde. Kendim sözelim. Bölümümü 1 kişi farkla kaçırsam ve sende o kişilerin içinde olsam ağlardım
  • inşallah hedefinize ulaşırsınız .

• Yok dostum, o konularda duyarlıyım, yaparsın inşallah sen gönlünü ferah tut. Bu arada 700 dediğine göre hedef BOUN tarih sanırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: KEDJUU

inşallah hedefinize ulaşırsınız .

Umarım çok teşekkür ederim. Sizin de gönlünüzce olsun istedikleriniz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.