Şimdi Ara

TıpDil sınavı kaynak seçimi yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
7.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YDS yerine TUS ve DUS öncesi sınavlarda girilebilecek alternatif bir sınav olarak TıpDil sınavı getirildi. Ancak yeni bir sınav olduğundan sorular bilinmiyor ama eski ÜDS sağlık bilimleri soruları gibi olacağı öne sürülüyor.
    -Sorular tıp konularından gerçekleşecek
    - Gramer tıbbi içerikli olacak
    - 80 Soruluk bir sınav olacak
    gibi bilgiler mevcut.

Önerebileceğiniz bir kaynak var mı tıbbi ingilizce için?

• Önerisi olan yok mu ya tıpçılar, dişçiler nerdesiniz???
  • up
  • Bende kaynak konusunda tereddütdeyim ama cesur özturk ün ÜDS sağlık bilimleri kitabını alıp çalışmaya karar verdim ek olarak ÜDS denemelerini çözmeyi düşünüyorum bence sınav ilk defa yapılacağından ÜDS benzeri hatta ondanda kolay bi sınav olacağını düşünüyorum umarım öyle olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.pegem.net/kitabevi/1260-Proficiency-in-Medical-English-UDS-Saglik-Bilimleri-kitabi.aspx

Piyasanın en iyi ÜDS sağlık bilimleri kitabı olarak gösteriliyor

• Zinkheisen Z kullanıcısına yanıt
    Güzel seçim olmuş, teşekkürler paylaştığınız için. Ben de tusdatanın üds sağlık bilimleri kaynaklarından yararlanmayı düşünüyordum ama fiyat olarak fazla geldi.
  • Seçimleriniz ne oldu kitap konusunda?
    Ben de Cesur Öztürk ün kitabını almayı düşündüm ama ağır olduğuna ve gereksiz detay içerdiğine dair duyumlar aldım.
    Var mı başka alternatif kitap öneriniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • spondane kullanıcısına yanıt
    Bu kitabı aldım ben dilbilgisi olarak değil ama yoğun kelime bilgisi var. Pisayasaki ÜDS sağlık bilimleri kitapları az çok işimizi görür ama ben bu kitabı tavsiye ederim.
  • Teşekkür ederim, ben de idefixten sipariş veriyorum hemen
  • Evet bende aldım güzel kitap kelime ve örnekler bol

• TEŞEKKÜRLER KİTABI DÜN SİPARİŞ ETTİM SANIRIM BİRKAÇ GÜN İÇİNDE GELİR UMARIM SINAVI KOLAYLIKLA ATLATMAMIZA YARDIMCI OLUR. BİRDE ÜDS SAĞLIK BİLİMLERİ ÇIKMIŞ SORU KİTABI ARARKEN BUNUN BULDUM.

http://www.pelikankitabevi.com.tr/?urun-20166-pelikan-ingilizce-tipdil-tamami-cozumlu-soru-bankasi-2014---cikmis-uds-saglik-bilimleri-sorularindan-hazirlanmistir
  • merhaba arkadaşlar sınavın nasıl olacağıyla ilgili sadece 80 soru 150 dak. oldugunu biliyoruz. nasıl bir sınav olacak bilgilendirme olmadı herhalde.bende irem üds kitabindan çalışıyorum.
  • Ben girmeyeceğim ama Cesur Öztürk ün kitabını çok kez tavsiye olarak almıştım bilginiz olsun.
    İyi çalışmalar dilerim.

• ben de 29 ağustosta giricem de bu sınava. kaynak kitap arıyorum. yeni bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim
  • Sinav ve sinava en uygyn calisma hakkinda bilgi verebilecek yardimsever insan var mi acaba, lutfen ://

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.