Şimdi Ara

tıpı kazananlar içeri gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar bu yıl neler yaptınız? nasıl kazandınız?olmassa olmaz edindiginiz tecrübeleriniz ?ve nasıl çalıştınız? yardımlarınızı bekliyoruz..hepinizi tebrik ediyorum. inşallah darısıda bizlere

• yorumlaınızı eksik etmeyin.inanın herkesin yoluna ışık tutacaksınız???
  • up
  • Tıbbı olacak o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up ..
  • lütfen ciddi bir konu..help me
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bu yıl tıpı kazanmak için 3 şey yaptım kardesım bunları yaparsan kesin kazanırsın 1. çalışmak 2. çalışmak 3. çalışmak
    televizyon izlemedim(Arada bir haftada 1-2 film izlerdim)
    bilgisayarla bağlantımı kestim
    Sosyal hayatımı sıfırladım
    Yemeklere evde hep geç gider artıkları yerdim
    az uyurdum

günde 8-10 saat çalışmak gayet yeterli olur ilk 5kya girersin garanti
    (not ben 8k oldum)
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magatan

ben bu yıl tıpı kazanmak için 3 şey yaptım kardesım bunları yaparsan kesin kazanırsın 1. çalışmak 2. çalışmak 3. çalışmak
    televizyon izlemedim(Arada bir haftada 1-2 film izlerdim)
    bilgisayarla bağlantımı kestim
    Sosyal hayatımı sıfırladım
    Yemeklere evde hep geç gider artıkları yerdim
    az uyurdum

günde 8-10 saat çalışmak gayet yeterli olur ilk 5kya girersin garanti
    (not ben 8k oldum)

öncelikle saolun yeterince emek verince ,fedakarlık edince sürenin önemli olmadıgını bir kez daha gösterdiniz ..saolun
  • Ne calışayım napayım diye sormayı bırakıp düzenli ve çok çalışman lazım okulda yada dershanede adın ineğe çıkacak kadar calıs yeter plan program yapma kimse 1 haftadan sonra uymuyor zaten dal içine Allah ne verdıyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: xasasasx

Ne calışayım napayım diye sormayı bırakıp düzenli ve çok çalışman lazım okulda yada dershanede adın ineğe çıkacak kadar calıs yeter plan program yapma kimse 1 haftadan sonra uymuyor zaten dal içine Allah ne verdıyse

haklısınız

• Pc'nizde oyun olmayacak bir kere. Sonra ps3 gibi aletleriniz varsa (benim vardı) kaldırdım. Dersanede ve okulda verilen ödevleri eksiksiz yaptım. (Bunu dersane sınıfında yapan 20 kişi arasında 3-4 kişiydik) Dersleri dinledim defter tuttum. Deli gibi çalışmadım bir ya da iki kitap bitirebildim zaten koca yılda. Çoğu eksik yarım kaldı. Deneme kitapları dahil. Şimdi bir tavsiye daha vereceğim ama bu olmazsa olmaz değil, çünkü maddiyatı da var. 3'ten 4'e geçerken 4. sınıf matematik konularından özel ders aldık 5 kişi grup olarak. Özel tanımlıdan integrale kadar hepsi bitti. 1 ayımızı aldı her gün ders yaptık. Ama yıl içinde öğrenmek için hiç çaba sarf etmedik. Tek yaptığımız temiz bir soru bankasından soru çözerek o konuları hatırlamak oldu. Ortaokul dahil bütün öğretim hayatım boyunca aldığım tek özel ders buydu. Mf-3 derecem 1350 geldi çapaya yerleştim. Ve sınavda yüksek derece de matematikle sağlanıyor arkadaşlar. Ne kadar fene çalışırsanız çalışın, o sordukları dandik sorular yüzünden çalışmanızın karşılığını alamıyorsunuz. Meslea fizikte iyiydim ama 5 yanlış 1 boş yaptım. Ama matematik öyle değil. 47 doğru yaptım ve edebiyat sınavında da 18 yanlış 3-4 boş yapmama rağmen tm-1 de 500 küsürüncü oldum ki tüm türkiyedeki iktisat işletmelere girebiliyordum. Birçok hukuk da dahil. Siz siz olun matematiğe çalışın, çünkü fende sonunuzun ne olacağı belli değil.

• BAU yüzünden iyice hor görülüyoz artık ama özel tıp gidiyorum ben de Acıbadem üni. Kazandım. 19000 siralama yaptım iste. Nasıl 19000 yaptım? Ygs ye kadar yattım maalesef keşke biraz daha sıksaydım, ama en azindan kafam ygs sonrası yerine geldi günde 8 saat falan calistim okula gitmedigim zaman, bir de özel ders aldım iki uc dersten, sinavda biraz dikkatsizligim oldu maalesef. Yani okula ilk basladigin gun 4 saat calisirsan ilk 10000e girmeme sebebin yok, tabii ki ygs ve lys basladiginda artiracaksin

• gazi ing tıp . bir bayan arkadaşımızın .. yardımcı olması dileğiyle..
    http://forum.donanimhaber.com/m_93877980/f_//tm.htm#93877980
  • Magatan M kullanıcısına yanıt
    Hocam peki temeliniz sağlammıydı?Sadece son senemi çalıştınız?

• mesela dereceye giren arkadaşların röpörtajlarında sıkça duydugumuz şey:
    çok büyük fedekarlıklar----düzenli artırarak çalışmak---sıkılınca pes etmemek----sizden zamanınızı çalan şeyleri sınav bitene kadar unutmak---yenilgilerden ve kötü deneme sonuçlarından yılmamak..
    evet arkadaşlar bu video da gökhan müftüoğlu hocamızın semineri...uzun diye sıkılmayın ...gerçekten çok faydalı olacaktır...en azından bazı düşüncelerinizi değiştirecek.....işte tarihi video....

http://www.youtube.com/watch?v=fdYcoHO_lmU
  • deleted

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deleted. -- 13 Mart 2023; 16:39:38 >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: pankler042

gençler klasik şeyler işte:
    ygs ile kafayı bozup lys'yi boşlamayın (bunu dedik diye ygs çalışmamazlık yapmayın, ağırlığı lys'ye verin sadece)
    12 konularını erkenden çalışmaya gerek yok önce öncekileri bitirin.
    12 konularını hocalarınıza söyleyin 1. dönem bitirsinler. (bizim okul öyle yaptı)
    ayrıca elinizden geldiğince ygs sonrasına konu bırakmamaya çalışın, illaa ki kalacak da en az bırakmaya çalışın.
    Mesela ben türevi ygs'den önce bitirmiştim. integrali ygs'den sonra hemen çalışmaya başladım. hocalardan pek anlamıyordum, kendim çalıştım integrali.
    organik kimyayı da ygs'den sonra bitirdim. yaklaşık 10 gün falan sürdü. (sürekli çalıştım ama, okula gitmiyordum)
    fizikten bu çıkmaz dediğiniz herşey çıkacak gençler çalışın o konulara. (insan ayırma gücünden soru mu sorar ya? gerçekten hayret ettim sınavda)
    soruyorlar işte.
    organik kimyadan zor sordular bu sene benzenli bileşiklerin ince ince yerlerinden sormuşlar. (yine bu çıkmaz dediğim bir yer)
    mat 2'yi ygs'den önce kesin bitirin. (matris-determinant, integral hariç)
    lys'de sözel konular var yıldızlar falan gibi. bunları yüzeysel bilin şimdilik son 2 hafta ezberlersiniz.
    fiziği mantığa yatırarak çözün çok zevkli oluyor öyle.
    ayrıca geometriyi kasmanıza gerek yok, şekilli soruları yaptığınız kadar yapın zorlamayın %5 etkiliyor zaten. ama analitiğe çalışın kesinlikle.

ygs'ye gelecek olursak:
    ben sosyale hiç çalışmadım sayılır açıkçası, coğrafyadan harita, iklim, dünya hareketleri vs çalıştım. felsefeden kavramları genel olarak bilin. okuması zevkli oluyor sorudaki o parçaların :D
    din çalışmadım. tarih çalışmadım sonuç: (17,25 net) :D
    siz bilirsiniz ama bence sosyali en sona bırakın.
    türkçe matematik ve feni mükemmelleştirmeye bakın.
    en fazla her birinden 2-3'er yanlışınız çıkana kadar ilerletin, sosyale ekstra çalışmanıza gerek bile kalmaz. tarihten mantıksal yaparsınız soruları. ama ezberlere bişey diyemeyeceğim size kalmış.
    ama bunlar göreceli. başka birisi gelir sayısalı herkes yapıyor, sözel belirleyici, ona çalışın diyebilir.
    ayrıca dağınık ve eksik yazmış olabilirim, aklıma gelenler bunlar şimdilik.

bunlar tamamen kendi fikirlerim, başkaları başka şekilde çalışıp daha başarılı olmuş olabilir.
    sorularınız olursa yardımcı olabilirim.

hepiniz istediğiniz yerleri kazanın inşallah. hadi kolay gelsin.

yazan elleriniz dert görmesin...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.