Hacının Torununa Bılardo salonununda resım cektırıp yorum yapmasını ıstersen baska ne dıcek cami önunde dene birde .
quote:
Orijinalden alıntı: malumat1245
quote:
Orijinalden alıntı: Gomel
??
Unutulmuş bir kenar mahallede oturan,açık renk düşük bel kot pantolon giyen,sigara içen,yolsa 2-3 tane kendi gibi arkadaşlarla dolaşan,kendi gibi düşük bel açık renk pantolon giyen kızlarla dolaşan, benim en nefret ettiğim tiplerdensin
+100000000000000000000000000000
quote:
quote:
??
Unutulmuş bir kenar mahallede oturan,açık renk düşük bel kot pantolon giyen,sigara içen,yolda 2-3 tane kendi gibi arkadaşlarla dolaşan,okuldaki ders notlarından hiçbiri(beden ve din hariç] 3 ü geçmeyen, kendi gibi düşük bel açık renk pantolon giyen kızlarla dolaşan, benim en nefret ettiğim tiplerdensin
cuk
quote:
Orijinalden alıntı: obi_van
quote:
quote:
??
Unutulmuş bir kenar mahallede oturan,açık renk düşük bel kot pantolon giyen,sigara içen,yolda 2-3 tane kendi gibi arkadaşlarla dolaşan,okuldaki ders notlarından hiçbiri(beden ve din hariç] 3 ü geçmeyen, kendi gibi düşük bel açık renk pantolon giyen kızlarla dolaşan, benim en nefret ettiğim tiplerdensin
cuk
lap çuk
Alıntıları Göster
dsamadsklşadsmdikassa
quote:
Orijinalden alıntı: Muse00
quote:
Orijinalden alıntı: hacıtorunu
attan düşmüş eşek gibi bi tipin var
Hacının Torununa Bılardo salonununda resım cektırıp yorum yapmasını ıstersen baska ne dıcek cami önunde dene birde .
gerçekte hacı torunu deiliz , sadece nick
ama birsürü bilardo salonu gördüm bu kadar beterine rastlamadım (gördügüm kadarıyla )
neden böyle bir soru sorma gereksinimi duydun ? tipik iyi yada kötü olsa ne farkeder?kendini nasıl hissediyorsan tipin ve sen olduğunsun! böyle bir konu açarak millete maskara olma! bir an önce konuyu sil !
quote:
quote:
??
Yarıldım Laaaaaaaann
quote:
Orijinalden alıntı: yunus2003
neden böyle bir soru sorma gereksinimi duydun ? tipik iyi yada kötü olsa ne farkeder?kendini nasıl hissediyorsan tipin ve sen olduğunsun! böyle bir konu açarak millete maskara olma! bir an önce konuyu sil !
vaay yenimahalledeki durak kafe lisedeyken çok takılırdım mekanı hemen tanıdım çünkü o duvardaki döküntüler masada vuruşu engelleyen bi yer olduğu için sürekli oraya çarpmak zorunda kalıyor atışı yapan kişi
quote:
Orijinalden alıntı: its miller time
quote:
quote:
??
Yarıldım Laaaaaaaann
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: SellYourSoul
Paint terk..
quote:
Orijinalden alıntı: -SnowStorm
quote:
Paint terk..
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: TechNopaT
Alıntıları Göster
benim facemi haklemişler.:S
quote:
benim facemi haklemişler.:S
adın recep mi
quote:
Orijinalden alıntı: copela
adın recep mi
Alıntıları Göster
adın cem mi?
quote:
Allahım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme