Hacının Torununa Bılardo salonununda resım cektırıp yorum yapmasını ıstersen baska ne dıcek cami önunde dene birde .
quote:
Orijinalden alıntı: malumat1245
quote:
Orijinalden alıntı: Gomel
??
Unutulmuş bir kenar mahallede oturan,açık renk düşük bel kot pantolon giyen,sigara içen,yolsa 2-3 tane kendi gibi arkadaşlarla dolaşan,kendi gibi düşük bel açık renk pantolon giyen kızlarla dolaşan, benim en nefret ettiğim tiplerdensin
+100000000000000000000000000000
quote:
quote:
??
Unutulmuş bir kenar mahallede oturan,açık renk düşük bel kot pantolon giyen,sigara içen,yolda 2-3 tane kendi gibi arkadaşlarla dolaşan,okuldaki ders notlarından hiçbiri(beden ve din hariç] 3 ü geçmeyen, kendi gibi düşük bel açık renk pantolon giyen kızlarla dolaşan, benim en nefret ettiğim tiplerdensin
cuk
quote:
Orijinalden alıntı: obi_van
quote:
quote:
??
Unutulmuş bir kenar mahallede oturan,açık renk düşük bel kot pantolon giyen,sigara içen,yolda 2-3 tane kendi gibi arkadaşlarla dolaşan,okuldaki ders notlarından hiçbiri(beden ve din hariç] 3 ü geçmeyen, kendi gibi düşük bel açık renk pantolon giyen kızlarla dolaşan, benim en nefret ettiğim tiplerdensin
Hacının Torununa Bılardo salonununda resım cektırıp yorum yapmasını ıstersen baska ne dıcek cami önunde dene birde .
gerçekte hacı torunu deiliz , sadece nick
ama birsürü bilardo salonu gördüm bu kadar beterine rastlamadım (gördügüm kadarıyla )
neden böyle bir soru sorma gereksinimi duydun ? tipik iyi yada kötü olsa ne farkeder?kendini nasıl hissediyorsan tipin ve sen olduğunsun! böyle bir konu açarak millete maskara olma! bir an önce konuyu sil !
quote:
quote:
??
Yarıldım Laaaaaaaann
vaay yenimahalledeki durak kafe lisedeyken çok takılırdım mekanı hemen tanıdım çünkü o duvardaki döküntüler masada vuruşu engelleyen bi yer olduğu için sürekli oraya çarpmak zorunda kalıyor atışı yapan kişi
quote:
Orijinalden alıntı: SellYourSoul
Paint terk..
benim facemi haklemişler.:S
adın recep mi
adın cem mi?
quote:
Orijinalden alıntı: SellYourSoul
Allahım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme