Şimdi Ara

Yüzüm asimetrik yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yüzüm bayağı asimetrik. Yüzümün sağ ve sol yanakları orantılı değil, ağzım da hafif yamuk çenem de de asimetri var yani bildiğiniz enkaz gibiyim Şimdi dalga geçmeden ne yapmalıyım bana bi yardım edin şu anda henüz öğrenciyim yani ailemle yaşıyorum ve ailemle aram gerçekten kötü ve benden kaynaklanmayan sebeplerden dolayı her neyse. Herkesten yardım bekliyorum fotoğraflardan kaçmaktan sıkıldım.

Edit : Dişler de aynı şekil bayağı kötü durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henlekulpu -- 4 Nisan 2016; 13:47:24 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yüz Asimetrisi: Bilmeniz Gerekenler

Yüzüm Asimetrik

Yüz asimetrisi, yüzün bir tarafının diğerinden farklı olduğu bir durumdur. Bu durum, hafif bir farktan belirgin bir yamukluğa kadar değişebilir.

Yüzüm Çok Asimetrik

Yüz asimetrisi yaygın bir durumdur ve birçok kişide hafif bir asimetri söz konusudur. Ancak, bazı kişilerde asimetri daha belirgin olabilir ve sosyal etkileşimlerini veya özgüvenlerini etkileyebilir.

Yüzüm Yamuk Nasıl Düzelir

Yüz asimetrisi için çeşitli tedavi seçenekleri bulunmaktadır. Seçilen tedavi yöntemi, asimetrinin şiddetine ve altta yatan nedene bağlı olacaktır.

• Cerrahi: Cerrahi, şiddetli asimetri vakalarında bir seçenek olabilir. Ameliyat, yüzün kemik yapısını yeniden şekillendirmeyi ve simetriyi iyileştirmeyi amaçlar.
    • Dolgu Maddeleri: Dolgu maddeleri, yüzün asimetrik bölgelerine hacim ekleyerek simetriyi iyileştirmek için kullanılabilir.
    • Botoks: Botoks, yüz kaslarını geçici olarak felç ederek yüzün belirli bölgelerini kaldırmaya veya gevşetmeye yardımcı olabilir. Bu, asimetriyi iyileştirmek için kullanılabilir.

Yamuk Asimetrik Yüz

Yamuk asimetrik bir yüz, yüzün bir tarafının diğerinden farklı olduğu bir durumdur. Asimetri, yüzün herhangi bir bölgesinde, örneğin kaşlarda, gözlerde, burunda veya çenede ortaya çıkabilir.

Yüzüm Asimetrik Ne Yapmalıyım

Yüz asimetrisi yaşıyorsanız, bir dermatolog veya plastik cerraha danışmanız önerilir. Uzman, asimetrinin nedenini belirleyebilir ve sizin için en uygun tedavi seçeneklerini önerebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yardım lazım arkadaşlar up
  • Yüz kusurunu en iyi vücut yaparak kapatırsın,diş içinde diş teli bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz3rs -- 4 Nisan 2016; 13:56:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

Yüz kusurunu en iyi vücut yaparak kapatırsın,diş içinde diş teli bu kadar basit.

Hocam demek istediğin vucüt yaparak yağ oranını azaltırsam yanak asimetrim azalır mı, yüz kemiklerinde çene hariç sıkıntı yok çünkü sadece yağ dokuda sıkıntı sanırım.
  • henlekulpu H kullanıcısına yanıt
    arkadasin demek istedigi ,vucut yaparsan sana baktiklarinda yuzunden daha cok ,vucudun dikkatleri cekecektir,bir nevi dikkat dagitma

• Verkurtul

• Herkesin yüzü asimetriktir zaten. Canın sıkılmış, gerçekte olduğundan daha kötü görüyorsun kendini belli ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Herkesin yüzü asimetriktir zaten. Canın sıkılmış, gerçekte olduğundan daha kötü görüyorsun kendini belli ki.

Hocam benim hoşuma gitmiyor bu halim aslında normalde insanlar farketmiyor belki farkındayım ama ben fotoğraflardan kaçmaktan sıkıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

arkadasin demek istedigi ,vucut yaparsan sana baktiklarinda yuzunden daha cok ,vucudun dikkatleri cekecektir,bir nevi dikkat dagitma

Öyle düşünmek bence sadece olayları ertelemek gibi yani buna bi çözüm lazım :)
    o zman estetik olucalsin ,baskada yapcak bisi yok malesef

• Kardeşim canını hiç sıkma. Şimdi 1 tane güzel bir çekiç buluyorsun daha sonra kafanı sabitleyecek bir yer buluyorsun, fazla olan kısımları çekiçle vura vura sıkıştır sorunun çözülmüş olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: IllidanStormrage

Kardeşim canını hiç sıkma. Şimdi 1 tane güzel bir çekiç buluyorsun daha sonra kafanı sabitleyecek bir yer buluyorsun, fazla olan kısımları çekiçle vura vura sıkıştır sorunun çözülmüş olacaktır.

Sizin düzeldi mi tecrübelerinizden yararlanalım biraz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: henlekulpu

quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Herkesin yüzü asimetriktir zaten. Canın sıkılmış, gerçekte olduğundan daha kötü görüyorsun kendini belli ki.

Hocam benim hoşuma gitmiyor bu halim aslında normalde insanlar farketmiyor belki farkındayım ama ben fotoğraflardan kaçmaktan sıkıldım.

Şekil verip sakal uzat yada saça şekil ver. İnsanın yaşı ilerledikçe yüz oturuyor, bu kadar sıkma kendini.
    Allaha şükür öyle bir sorunum yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

o zman estetik olucalsin ,baskada yapcak bisi yok malesef

Ne kadar para tutar acaba :(
  • Yüz felci geçirmiş olabilirsin bir doktora git.

Ben de daha önce hafif yüz felci geçirdim, yüzümün sağ tarafı daha az hareket ediyor ve daha aşağıda asimetrik duruyor.

Dert edilecek bir şey değil. Bir süre sonra hem ufak ufak düzelmeye başlıyor hem de alışıyorsun. Sıkıntı yapma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.