Bildirim
Tipim Nasıl [SS]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
İyisin iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok komk .d
-
-
cs falan kullanmıyorum hocam bu benim gerçek resim ps falan değil 8 yaşından beri spor salonundayım
@H4PPY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvation1 -- 23 Haziran 2014; 0:36:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: salvation1
cs falan kullanmıyorum hocam bu benim gerçek resim ps falan değil 8 yaşından beri spor salonundayım
@H4PPY
Ispat et sincap. -
Yalan! http://dunya.bugun.com.tr/bakin-bu-kaslarin-sahibi-kac-yasinda-haberi/920432
Edit: Arkadaş pm göndermiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.E.S.A.R.S -- 23 Haziran 2014; 0:59:04 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: H4PPY
quote:
Orijinalden alıntı: salvation1
@H4PPY
Ispat et sincap.
cs nedir onu bilmem resim koydum işte daha ne yapayım -
Bu senin resmin olamaz eller counter terörist terk
Öptüm seni Şap şup... http://dunya.bugun.com.tr/bakin-bu-kaslarin-sahibi-kac-yasinda-haberi/920432 -
O vücuda o kafa olmamış
Çok karışık bir insansın -
hll spr dvm sincap -
Tam dayaklıksın . Seni dövmeye doyamam
Bir insanın eli kafasından büyük olurmu yok olmamıs
quote:
Orijinalden alıntı: BilgininKarekökü
Bir insanın eli kafasından büyük olurmu yok olmamıs
-
Bişeyi yapıyosan bari düzgün yap ortamdaki ışıkla senin saçına vuran ışık farkı ve en önemli hiçmi adamın boynundaki ten rengiyle sen yüzünün ten rengine dikkat etmedin fotoshopu en önemli kuralı IŞIĞI öğrende gel yavru ceylan
quote:
Orijinalden alıntı: -Sherlock-
Bişeyi yapıyosan bari düzgün yap ortamdaki ışıkla senin saçına vuran ışık farkı ve en önemli hiçmi adamın boynundaki ten rengiyle sen yüzünün ten rengine dikkat etmedin fotoshopu en önemli kuralı IŞIĞI öğrende gel yavru ceylan
o.O sen nediyorsun kardeş bu çocuk amerikada 136 kg ağırlık kaldırıyor ben ps yapmadım vardı zaten
Benzer içerikler
- chanel okunuşu
- kargo aktarma merkezinde çalışmak
- reçetesiz ağrı kesiciler
- yamuk gözlük nasıl düzeltilir
- sabun kepek yapar mı
- sodyum iyon batarya
- dünyanın en büyük vinci
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X