Şimdi Ara

Tipim Nasıl SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antivurucu -- 25 Şubat 2012; 12:19:20 >

• Pijamalar yakıyor bakışlar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Pijamalar yakıyor bakışlar gibi

hocam yani bu bir kötü eleştiri anlamına mı geliyor
  • Keşke saçları kestirirken kafayıda kestirseymişin.

Uzun saç bence sana yakışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

Keşke saçları kestirirken kafayıda kestirseymişin.

Uzun saç bence sana yakışıyor.
    farklı arayışlar içindeydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: antivurucu

quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Pijamalar yakıyor bakışlar gibi

hocam yani bu bir kötü eleştiri anlamına mı geliyor

Alıntıları Göster
    Şu pozvercem diye kendini kasma huyundan vazgeç ve saçlarını kısa kestirme

Öyle biraz daha hoş olcağını düşünüyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    kısa saçla uyuşturucan hapise girmiş kaçak meksikalılar gibisin.
  • quote:

Alıntıları Göster
    en iyisi yüzünün yarısını kolunla kapattığın fotoğraf bence, bi de tamamını kapatmayı dene daha iyi olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teutonic_

Alıntıları Göster
    Balgam atsam falso alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teutonic_

biraz kasmışım kendimi haklısın.ben biraz kasıntı adamım istemeden oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

saolasın reis sen birde okula sabah kalkıp gidince görecen gözümün altı mosmor oluyor genellikle.herkes bana keş demeye başladı zaten
  • quote:

quote:

saolasın reis sen birde okula sabah kalkıp gidince görecen gözümün altı mosmor oluyor genellikle.herkes bana keş demeye başladı zaten

Boşver bana da lise istinasız bütün hocalar bağımlı mısın diyordu , 5 senedir sabahlara kadar pc başında oldugum için morluk vardı göz altlarımda , okula yeni gelen bir hoca bile direk "sen madde kullanıyorsun sanırım" diyordu ciddi ciddi , ben de arkadaşlarla gülüyordum evet hocam her tenefüs vuruyoruz dumanını dibine diyordum çok takma kafana keş meş olayını makaraya vur.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Kanka biraz gülseydin ya böyle olmamış...

• quote:

quote:

quote:

Boşver bana da lise istinasız bütün hocalar bağımlı mısın diyordu , 5 senedir sabahlara kadar pc başında oldugum için morluk vardı göz altlarımda , okula yeni gelen bir hoca bile direk "sen madde kullanıyorsun sanırım" diyordu ciddi ciddi , ben de arkadaşlarla gülüyordum evet hocam her tenefüs vuruyoruz dumanını dibine diyordum çok takma kafana keş meş olayını makaraya vur.

hocam beni üzen keş falan diye söylenti çıkarmaları değilde ben bu yaşıma kadar daha hiç sevgili bulamadım.bende merak ettim o kadar kötümü gözküyorum diye.birde şu foruma sorayım dedim .ama sonuç beklediğim gibi."yüzünü tam kapat daha iyi gözükür"

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Rejim ve spor (fitness olabilir az vücuda şekilde verdirmiş olursun) yap kilo için.Sabah uyanınca ve gece yatmadan olmak üzere günde iki kez yüzünü kalıp sabunla (tercihen hacı şakir veya dove) Cilt bakımı ve piiling yap sivilceler için.Saçlarına düzgün şekil ver çok kısa kestirme çok uzunda olmasın ilk fotodaki fena değil ama az daha şekil ver.En önemlisi bu kadar kasma kendini

• Bu kadar özgüvende fazla.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam beni üzen keş falan diye söylenti çıkarmaları değilde ben bu yaşıma kadar daha hiç sevgili bulamadım.bende merak ettim o kadar kötümü gözküyorum diye.birde şu foruma sorayım dedim .ama sonuç beklediğim gibi."yüzünü tam kapat daha iyi gözükür"

Ciddi olarak demiyor kimse kardeşm takılma burada yazılanlara. Yani ciddi olarak algılama bu yorumları klasikleşmiş yorumlar bunlar.

Sevgili olayı içinse , çekingen olmayacaksın+ kendine bakacaksın. Yani bunun öyle büyük bir formülü falan yok bu kadar basit.

Sadece çook yakışıklı olanların sevgilisi olsaydı Türkiyedeki erkeklerin %70'i ele mahkum olarak yaşayıp ölürdü

Saçları uzat tabi liseye gidiyorsan izin vermezlerdir bizim lisede vermiyorlardı hiç saç sakal izni. Ama hafif uzun saç (4 cm) sana iyi gider ayrıca sakal bırakabiliyorsan bırak.

• Yolda gorsem kendimden utanirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.Vasquez

Bu kadar özgüvende fazla.
    15 yaşındasın ve boy 1.82 cm adaletini senin dünya
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Qwerty-

Rejim ve spor (fitness olabilir az vücuda şekilde verdirmiş olursun) yap kilo için.Sabah uyanınca ve gece yatmadan olmak üzere günde iki kez yüzünü kalıp sabunla (tercihen hacı şakir veya dove) Cilt bakımı ve piiling yap sivilceler için.Saçlarına düzgün şekil ver çok kısa kestirme çok uzunda olmasın ilk fotodaki fena değil ama az daha şekil ver.En önemlisi bu kadar kasma kendini

buddy ye 2 hafta önce başlayacaktım babamla kavga ettim tüm maddi desteğini kesti o yüzden gidemedim.saçıma 5-6 yıldır tarak vurmuyorum şekilde vermiyorum kendi kendine şekil alıyo onlar.saçımda biraz yağlı şekkil alınca yağında etkisiyle kalıyo öyle bu arada cilt bakımı dediğin yüz kremi falanmı oluyor?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.