Şimdi Ara

Tipim Nasıl SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca saçlara sekil ver uzatınca biraz yani papaz gibi çıkma. Maddi durumun olanak veriyorsa şundanhttp://www.hepsiburada.com/Liste/etap-3200-marathon-profesyonel-kuafor-fon-makinesi/productDetails.aspx?productId=sgei19323&categoryId=26012128 edin bir tane , bir de wax al. Hatta wax olmasa bile bu fön makinası yeterli ouzunluktaki saça şekil vermek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

quote:

Orijinalden alıntı: antivurucu

quote:

quote:

quote:

kısa saçla uyuşturucan hapise girmiş kaçak meksikalılar gibisin.

saolasın reis sen birde okula sabah kalkıp gidince görecen gözümün altı mosmor oluyor genellikle.herkes bana keş demeye başladı zaten

Boşver bana da lise istinasız bütün hocalar bağımlı mısın diyordu , 5 senedir sabahlara kadar pc başında oldugum için morluk vardı göz altlarımda , okula yeni gelen bir hoca bile direk "sen madde kullanıyorsun sanırım" diyordu ciddi ciddi , ben de arkadaşlarla gülüyordum evet hocam her tenefüs vuruyoruz dumanını dibine diyordum çok takma kafana keş meş olayını makaraya vur.

hocam beni üzen keş falan diye söylenti çıkarmaları değilde ben bu yaşıma kadar daha hiç sevgili bulamadım.bende merak ettim o kadar kötümü gözküyorum diye.birde şu foruma sorayım dedim .ama sonuç beklediğim gibi."yüzünü tam kapat daha iyi gözükür"

Ciddi olarak demiyor kimse kardeşm takılma burada yazılanlara. Yani ciddi olarak algılama bu yorumları klasikleşmiş yorumlar bunlar.

Sevgili olayı içinse , çekingen olmayacaksın+ kendine bakacaksın. Yani bunun öyle büyük bir formülü falan yok bu kadar basit.

Sadece çook yakışıklı olanların sevgilisi olsaydı Türkiyedeki erkeklerin %70'i ele mahkum olarak yaşayıp ölürdü

Saçları uzat tabi liseye gidiyorsan izin vermezlerdir bizim lisede vermiyorlardı hiç saç sakal izni. Ama hafif uzun saç (4 cm) sana iyi gider ayrıca sakal bırakabiliyorsan bırak.

hocam ben özel bir liseyi %100 burslu kazandım bu arada.özel lise olduğu için saçım burnuna değecek kadar uzadığı zaman kısalt biraz diyorlar ölçüt bu bizim okulda

• quote:

Ayrıca saçlara sekil ver uzatınca biraz yani papaz gibi çıkma. Maddi durumun olanak veriyorsa şundanhttp://www.hepsiburada.com/Liste/etap-3200-marathon-profesyonel-kuafor-fon-makinesi/productDetails.aspx?productId=sgei19323&categoryId=26012128 edin bir tane , bir de wax al. Hatta wax olmasa bile bu fön makinası yeterli ouzunluktaki saça şekil vermek için.

evde buna benzeyen bir makina var

• quote:

Orijinalden alıntı: RevoluciónTR

Bu kadar özgüvende fazla.

• Allah ailene arkadaşlarına öğretmenlerine sabır versin sürekli bu suratı görmek dayanılmaz,
  • Çok tatlısın
  •  Tipim Nasıl SS'li
  • quote:

yorumları alayım...

Tipim Nasıl SS'li

Bu saçımı kestirmeden önceki okul formasıyla çekilmiş halim;
     Tipim Nasıl SS'li

Bu saçlarımı kestirmeden önceki halim;

Tipim Nasıl SS'li

3 Hafta önce saçımı 4 numaraya vurdurdum bu fotoyuda az önce çektim en gğncel şeklim bu;

Tipim Nasıl SS'li

bu arada yaş 15 9.sınıfım

boy 1.82 kilo 89

• kilo vermeye bak kanka :D üniversitede hiç verilmiyor kolay kolay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola_Tesla_

kilo vermeye bak kanka :D üniversitede hiç verilmiyor kolay kolay...

ortalama kaç kilo olmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevoluciónTR

Bu kadar özgüvende fazla.

Müthiş ya
  • valla sağlıklı yaşam sitelerine bakarsın :) ama 1,82 boy max 85 olmalı bence 90 üzerinde tehlike ...belki 85 bile fazla...
  • Ben kilo almaya çalışıyorum, sen vermeye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Qwerty-

Rejim ve spor (fitness olabilir az vücuda şekilde verdirmiş olursun) yap kilo için.Sabah uyanınca ve gece yatmadan olmak üzere günde iki kez yüzünü kalıp sabunla (tercihen hacı şakir veya dove) Cilt bakımı ve piiling yap sivilceler için.Saçlarına düzgün şekil ver çok kısa kestirme çok uzunda olmasın ilk fotodaki fena değil ama az daha şekil ver.En önemlisi bu kadar kasma kendini

buddy ye 2 hafta önce başlayacaktım babamla kavga ettim tüm maddi desteğini kesti o yüzden gidemedim.saçıma 5-6 yıldır tarak vurmuyorum şekilde vermiyorum kendi kendine şekil alıyo onlar.saçımda biraz yağlı şekkil alınca yağında etkisiyle kalıyo öyle bu arada cilt bakımı dediğin yüz kremi falanmı oluyor?

Yüzünü Günde iki kez sabunla yatmadan önce ve sabah kalktıntan sonra.Ve peeling edin kendine.sivilceleri ve siyah noktaları yok eden kremsi birşey bu.Fındık tanesi kadar alıyosun parmagının ucuna ve diğer elinin bir parmağını fındık büyüklüğündeki peelinge bandırıyorsun.Sonra bandırdıgın parmagını yüzünün sivilce çıkan yerlere( Yanak üstü burun kenarları alın vs) benek benek sürüyosun.Sonra peelingi ovalamak suretiyle (ovala derken sıva yapar gibi değil çok nazik ve cildini tahriş etmeyeçek şekilde parmak uçlarıyla yoksa sivilceleri daha kötü yaparsın)yaydırıyorsun tüm yüzüne.1 - 2 dk yüzünde beklettikten sonra yıkıyosun. Bu işlemi 3 günde bir yap yoksa yüzünü tahriş edersin.İçinde kum tanelerine benzer şeyler var bunun siyah nokta ve yağları çıkartmak için.Bu sebeple 3 günde bir kullanılması öneriliyor yoksa cildi tahriş ediyor.

Not: Peelingi yatmadan önce yap.Fakat yatmadan önce her gün yaptığın gibi önce yüzünü yıka sonra peelingi uygula

Peeling önerisi: tıkla

Diğer peelinglerin tahriş ediici ve sivilceleri daha fena hale getirici olduğunu okudum bir çoğunun.Ben bunu kullanıyorum ve kullanıp memnun olmayan çok az kişi var ST Ivesi.Gerçekten Kayısı Özlü Sivilceli Ve yağlı ciltlere karşı etlili peelingi harika.Sivilceleriin yarısı geçti bir aydır kullanmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Qwerty- -- 25 Şubat 2012; 1:35:04 >

•  Tipim Nasıl SS'li

Şu fotoya yazı yazan olmamış hayret
  • Geçen haber sitesinde okumuştum 11-15 yaş arasındakiler sosyal paylaşım sitelerine fotoğraflarını koyup beğeni ve güzel yorumlar almak istiyorlar diye, burda da o aklıma geldi.
  •  Tipim Nasıl SS'li

Tipim Nasıl SS'li
  • adam kendini aşmış.
  • Geçmiş olsun kardeş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.