Şimdi Ara

TIPIM NASIL (SS'Lİ) TÜRKİYE 385.SİNDEN TAVSİYELER (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
125
Favori
58.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar olay nedir neden vefat etmiş genç kardeşimiz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsın
  • Allah rahmet etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes bi gün ölecek ama genç ölümü çok fena oluyor. Yıllarca hayalindeki bölüm için emek vermiş hayatının baharında gencecik bi kardeşimizin ölümüne inanmak çok güç. Iki masum insanı orada öldürmek nasıl bi şerefsizliktir aklım almıyor. Yapan cezasını misli misli bulur inşallah.

• Allah rahmet eylesin.
  • Allah (c.c) rahmet eylesin.

• ben bu konuyu göz gezdirmiştim bir kere şimdi hatırladım yaaa . Allah rahmet eylesin .
  • vicdan merhamet denen bişey kalmamış
  • Allah rahmet eylesin

• Allah rahmet eylesin.
  • kardesım mekanın cennet olsun ruhun şad olsun.
    arkadasla ozelden konusuyorduk enson 3-4 gun once konustuk herkes gıbı buyuk saskınlık ıcındeyım
    bazıları kısmetı otekı tarafta tanırmıs bu dunyadan ruhları temız gecıp gıdermıs ya bu arkadasta oyle oldu
    uzaktan akrabamız aıle dostumuzun cocugu trakya tıp kazanmıstı ılk yılı bıtmeden rahatsızlasmıs okulda hastaneye kaldırmıslar
    beynınde aılınamayacak yerde tumor olustugunun farkına varılmıs. o gunden bu gene hastanede yatıyor beklıyoruz.ne dılım varıyor ne de kalbım soylemeye varıyor ama cennete ugurlayacagımız gunu beklıyoruz cok acı cekıyor.anne baba perısan.
    bazı ınsanları tanıyıp sevıp sarmalayıp ıyıkı varsın demeye bıle fırsat olmuyor kaybetmeden degerını bılmek lazım hayat gene atıyor tokadını bız ınsalara gelıp gecıcıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagras

@EnesMahmud

Konuya arkadaşını çağırdım ondan detaylı bilgi alabiliriz sanırım allah rahmet eylesin.

Arkadaşlar ortada o kadar çok iddia var ki... Ama neyin nolduğu belli değil, resmi bir açıklama yok. Sadece bilgi kirliliği var. Son iki günümüz nasıl geçti inanın bilmiyorum. Her şey kabus gibi geliyor. Çok yakın bir arkadaşı kaybetmek o kadar zormuş ki, ilkokuldan beri arkadaş olduğum bir insanı... Konuyla alakalı bilgi verebilecek durumda değilim çünkü ben de kesin olarak bilmiyorum. Başımız sağolsun, sizden tek ricam dua etmeniz. Mekanı cennet olsun.
  • Hayatın ne kadar boş olduğunun farkına yine varıyoruz ama yarın yine unutacağız böyle olayları, ölümleri ne diyeyim ölüm ne kadar uzak geliyorsa o kadar da yakın oluyor bazen
  • Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun kardeşim.

• Allah rahmet eylesin ...
  • Nur içinde yat abi, Allah tahsiradını affetsin
  • allah rahmet eylesin çok acı....
  • allah rahmet eylesin ...
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

• Allah rahmet eylesin.Garip bir olay bugün varsın yarın yoksun.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.