Şimdi Ara

TIPIM NASIL (SS'Lİ) TÜRKİYE 385.SİNDEN TAVSİYELER (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
125
Favori
58.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RaskolnikovBaltası

Tıpım nasıl diye yazacağına,Amfetaminim nasıl diye yazsaymış daha iyiymiş amfetamin bastıktan sonra bende yaparım o dereceyi tipik amfetamin vakası... üzücü.

Aynen amfetamin olmasa hayatta yapamazdı, ne kadar aptalca bi yorum, allah ıslah etsin.
  • Seninki sanırım metamfetamin kafası
  • Saçma sapan şeyler yazanlar olmuş. Suizan etmek günahtır beyler bilip bilmeden yazmişsınız. Intihar etmek isteyen birisi 1. Kendisini neden göğüsünden vursun 2. Kendini 2. Kez hemde sırtından nasıl vursun? Çocuğu sırtında mermi yarası var diye tabutla defnetmişler, sizin burda yazdıklarınıza bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omzundan giren 2. Kurşun omirliğine kadar ilerlemiş tarzi bir yorum okumuştum kendi facebook hesabından, Tahminimce bunu yazan kisi dayısı.

Ayrıca metamfetamin kullandigini nereden cikaridiniz. Dmt ile ilgililenmis belli ki ama dmt haz veren veya ders icin kullanilabilecek bir uyarici değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler herkes cıa ajanı gibi konuşmuş baktım yine karşıma çıktı konu yeter artık dedim cidden yeter be allah rahmet eylesin diyin mekanı cennet olsun diyin ama daha hala sınavla bi şeyleri bağdaştırmayın ölüm lan bu ölüm ne şakası var ne de komik bi tarafı şu sınavla kafasını bozmuş yorumlardaki insanlara en içten dileklerimle inşallah kazanırsınız diyorum yoksa sonunuz mezar olcakmış gibi ya da siz öyle davranıyosunuz gece gündüz demeden şu konuyu hotlatmayın artık
  • ya jorah mormont diye biri surekli bu konuyu hortlatmis gozukuyo ama konuya girdigimde son mesaj onun degil. konu kendi kendine mi hortluyo anlamiyorum. ya da ben kafayi yedim. korkmaya basladim.
    zaten konuyu ilk okudugumda etkisinden cikamamistim. gordukce uzuluyorum. yapmayin sunu pls.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık uplamayın ya yeter
  • konuyu uplayarak çocuğu rahatsız etmeyin beyler bırakın rahat uyusun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin ama, ne manyaklar varya zaten pek de normal biri değilmiş

• Üzücü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okuyunca istemsiz olarak agladim mekani cennet olsun ya

• Konuyu geçmiş aylarda baştan sona okudum...

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    fatihanı oku geç kardeşim ne uplıyorsun konuyu
  • Daryl.Dixon kullanıcısına yanıt
    İstemsizce aklıma geldi konu.İçim cız etti be

Fatiha okumamıştım okuyayım.

Arada uplamak lazım ama.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.