< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObudigA96 -- 24 Temmuz 2014; 18:40:10 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObudigA96 -- 24 Temmuz 2014; 18:40:10 > |
Herkes bi gün ölecek ama genç ölümü çok fena oluyor. Yıllarca hayalindeki bölüm için emek vermiş hayatının baharında gencecik bi kardeşimizin ölümüne inanmak çok güç. Iki masum insanı orada öldürmek nasıl bi şerefsizliktir aklım almıyor. Yapan cezasını misli misli bulur inşallah.
|
1-Not defteri tutun: Bu normal derslerde yazdığınız defter olmayacak. Konuların-soruların yeni öğrendiğiniz taktikleri,püf noktalarını yazacaksınız, denemelerde çözemeyip sonradan çözümünü öğrendiğiniz soruları koyacaksınız.
2-MEB kitaplarını eleyip ayıklayıp işinize yarayacak bilgiyi alacaksınız yoksa çok gereksiz yere vakit kaybettirir ki son sınıf öğrencisi için en önemli şey zamandır 3-Zaman demişken zaman denemelerine girmenizi tavsiye ederim 4-Biyolojiden özellikle not defterim en önemli kaynağımdı farklı kaynaklardan çıkardığım notları yazarak çok iyi bir envanter oluşturmuştum 9.sınıftan itibaren çok faydasını gördüm. 5-Türkçe dilbilgisini sayısaldan canınız sıkıldığında aralarda tekrar edin. 6-Paragraflar için soru bankası ÇÖZMEYİN boşuna vakit kaybı hiç çözmedim eksikliğini de hissetmedim denemelerde türkçem genelde 0-1- yanlış geliyordu gerçek sınavda 2 y yaptım. 7-Sosyalliğe önem verin diyeceğim de siz verseniz bile arkadaşlarınız vermeyecektir büyük ihtimal herkes kendi derdine düşmüş olacak nispeten asosyal bir seneye hazır olun ama Nispeten 8-Mat ve geodan bol bol soru çözün ben az ama öz çözme mantığını her derste uyguladığım gibi bunlarda da uyguladım ama pek yemedi sonuçtan da anlayacağınız gibi yani bunlarda amele gibi soru çözün :D yetişmiyor yoksa 9-Sosyali son aylara bırakırsanız fazla bir sıkıntı çıkmıyor ben 30 net yaptım kötü sayılır ama sıralamamı o kadar düşürmedi yani (187) bu da türkçe sayesinde oldu türkçeye çok önem verin. |
|
Bu arkadaşa özellikle üzüldüm. 4 sene sallanmadan çalış didin güzel bir ünide rahat bir ortamın rahat bir hayatın olması için sonra kavuşamadan bu dünyadan ayrıl zormuş be, Allah ölenlere rahmet etsin, babaya da 2 şok birden oldu Allah sabır versin.
|
Arkadaşlar ortada o kadar çok iddia var ki... Ama neyin nolduğu belli değil, resmi bir açıklama yok. Sadece bilgi kirliliği var. Son iki günümüz nasıl geçti inanın bilmiyorum. Her şey kabus gibi geliyor. Çok yakın bir arkadaşı kaybetmek o kadar zormuş ki, ilkokuldan beri arkadaş olduğum bir insanı... Konuyla alakalı bilgi verebilecek durumda değilim çünkü ben de kesin olarak bilmiyorum. Başımız sağolsun, sizden tek ricam dua etmeniz. Mekanı cennet olsun.
|
Kafanda binbir plan kurarken toprak atarlar üstüne,anlamazsın.Ölüm öyle bir an da gelir ki hiç beklemediğin bir zamanda koyarlar tabuta.Diyor ya şarkıda Ölen hep ihtiyar mı?
Mekanın cennet olsun kardeşim. Ölümü hatırladım,bazen insan diyor her şey boş şu hayatta bugün varsın yarın yoksun. Nur içinde yat,Allah rahmet eylesin. |
hala aklım almıyor arkadaş, gencecik kardeşimizin ülkesine, insanlığa çok faydalı bir doktor olacaktı, nice başarılara imza atacaktı... önü ve geleceği açıktı başarılı-yardım sever ve çok zeki bir kardeşimizdi... ulan şöyle insanlar ölüp gidiyor, elin tecavüzcüsü, kapkapçısı, gaspcısı dışarıda cirit atıyor ya hakkaten bir kez diyorum "adaletini s*keyim dünya"
|
@EnesMahmud adamın dibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|