Şimdi Ara

TIPIM NASIL (SS'Lİ) TÜRKİYE 385.SİNDEN TAVSİYELER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
125
Favori
58.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ObudigA96

@mami9686 hocam öyle demeyin gelip banlarlar şimdi

Niye ki :( k bakma bilseydim yazmadım :) k bakma kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ObudigA96 O kullanıcısına yanıt
    Hocam tıp ve mühendislikler arasında kaldın mı? Araştırmalarin oldu mu tıp seçmeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam ilgi çeksin diye öyle yaptım malum dh fenomeni
  • @mmertgun221b hocam mühendislik hiçbir zaman düşünmedim diyebilirim daha çok kimya ve biyolojiyle ilgim olduğundan baştan beri tıpa yöneldim gerçi bu derslerle tıpın çok bir alakası yok ama mantalite olarak fizikten daha çok benzeşiyorlar. babamın da tıpçı olması cabası
    Aynen hocam tam benim kafa, fizik zor geliyor biyolojiye calismadan da yapiyorsun. Allah hayirli etsin, insallah iyi yerlere gelirsin hocam, uzmanlığı ne düşünüyorsun?

Hocam bi de malum bu sıra konu işliyoruz, ama hemen unutuluyor tavsiyelerin neler?

Mat1den şimdilik 3 kaynaktan gitmek abarti mi olur?

Bi de türkçeden dilbilgisi için çok soru çözmek gerekli mi? Sıkılıyor insan

• Dilbilgisini sayısaldan sıkıldığın zaman ara öğün yap Mat 1 abartma çoğu kişinin hata yaptığı yer burası oluyor sağlam bi kaynak bul oradan git. Mat 1 konu özetli soru bankası fem kafidir bir de sürekli deneme çöz mat 1 için. Mat 1 de ayrıca Eksen yayınları Baba testler çözmeni ŞİDDETLE tavsiye ederim.
    Unutulma konusuna gelirsek 2.mesajımda belirtmiş olmam lazım ger dersten bi not defterin olsun gözden kaçan ayrıntıları, unutmak istemediğin yerleri küçük küçük yaz orada pratik yap bu normal defter boyutunda değil de A5 olsun . insanın daha çok yazası geliyor küçük olunca. Konuya ilgin olunca oturtuyosun her şeyi mesela
    http://www.masterorganicchemistry.com/2011/07/04/common-blind-spot-intramolecular-reactions/
    Ben organik kimyaya olimpiyat için çalışırken bu siteyi bulmuştum adam prof. ama çok zevkli anlatıyor ilgimi çekti buradan çalışmaya başladım organik kimyam sıfırdı ama çok ilgi duyuyordum sonra o not defterini tutmaya başladım ve olan oldu. sayfalar geçtikçe bilgi birikimim artıp konular daha çok ilgimi çekmeye başladı. Verdiğim linkteki okun üstünde NaOH yazan 2.reaksiyon tanıdık geldi mi Müfredatta olmamasına rağmen 2013 te sordukları sorunun aynısı cevapları bile aynı sadece birinde NaH birnde NaOH var mantıkları aynı halka kapanması reaksiyonu demek ki bazı soruları yapabilmek özel ilgi istiyormuş bunu anladım.
    Bunları not edip bazı soruları da evirip çevirerek kendime bir not defteri hazırladım işte şu an koca bir defter bitti. Günler geçtikçe birikim arttıkça kendi sorularımı bile yazar oldum hatta bunları @123s1234 ile tartışıyorduk. Cevabını başta bilip bilmediğim önemli değildi benim işim soru yazmaktı aynı felsefenin soru sormak olması gibi. eğitim sisteminin dayattığı şekilde SADECE cevaplamak değil .. yazdıkça her şey birbiriyle bağlantı haline geçiyor kendini mutlu hissediyorsun . Çoğu kişi hatta öğretmenler bile kızıyordu bana senin işin soru çözmek, yazmak değil diye. Yaptığım-yapmaktan olduğum şeyden zerre pişman değilim ve inşallah bir gün akademik kariyer yaparsam meyvelerini toplarım. Uzmanlık olarak farmakoloji düşünüyorum şu an milleti bonzaiden kurtarmak lazım kaliteli mal pişirelim

• 123s1234 1 kullanıcısına yanıt
    ben de ege tıp istiyorum. Biraz da siz yaz doneminde ve sene icinde nasil calistiginizi anlatirsaniz cok memnun olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ezgimmsn +1. @123s1234 konuya bekleniyorsunuz ( gerçi uyumuştur şimdi )
  • Hocam ne var ne yok pm atarmısın?:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bi uplayıp çıkalım
  • PM atabilir misin

• Arkadaşlar geceye kadar pm atamayacağım malesef yolculuktayım haber vereyim dedim istek gönderenlere el verdikçe yardımcı olmaya çalışıyorum .

• Eksen Baba Testler dediğin kitap bu mu ?
     TIPIM NASIL (SS'Lİ) TÜRKİYE 385.SİNDEN TAVSİYELER
  • Benim dediğim yaprak test şeklindeydi bu kitap şeklindeyse bilemeyeceğim .

• Pm alabilir miyim?

• Up

• Birgün öğeyi den...

Şaka la şaka tebrikler

Ben seneleeer önce bu sınava girmiştim bu kadar iyi bir sonuç falan geçiniz
    Ama ben varım :D istisna tabi,bu arada evet meslektaş olucaz inşallah :) organiği ben de çok severdim zaten de soruyu tahmin etme huyumuz yok :D

• İyi bir başarı, tebrik ediyorum tavsiye almak için yazdım, 12.sınıfa yeni geçtik benimde meslek lisesi olduğumdan ders olarak temelim az antremanlarla matematik çözüyorum kitap tavsiyeniz var mı ? Mf-4 sınavına giricem + ygs..
  • fizikte bunumu tavsiye ediyodunuz
     TIPIM NASIL (SS'Lİ) TÜRKİYE 385.SİNDEN TAVSİYELER

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.