Şimdi Ara

TIPIM NASIL (SS'Lİ) TÜRKİYE 385.SİNDEN TAVSİYELER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
125
Favori
58.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gunde ortalama kac saat calisiyodun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişiyordu ama hiç öyle saat hesabı yapmadım çok değişkendi hiç çalışmadığım gün de
    vardı aşırı çalıştığım da biraz dengesizim bu konuda :D programlı biri değildim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObudigA96

Değişiyordu ama hiç öyle saat hesabı yapmadım çok değişkendi hiç çalışmadığım gün de
    vardı aşırı çalıştığım da biraz dengesizim bu konuda :D programlı biri değildim yani

Hocam 10.sınıf bittiğinde yazın çalıştın mı? Çalıştıysan ne yaptın, günde kaç saat çalıştın ?

• 10.sınıf yazında daha çok mat-fizik çalışmıştım 9-10 konuları ama çok da kasmamıştım saat hatırlamıyorum en önemli olan sene içinde salmamak ve 11 yazını iyi değerlendirmek ama sene içinde çok iyi çalıştığınıza inanıyorsanız yazın çalışmaya da bilirsiniz.

• benim diploma notum 70 geldi önümüzdeki seneye tıp a hazırlanmayı düşünüyorum çok etkiler mi yapmam gereken netleri
  • Dostum bunu sen su tablodan cok net anlayabilirsin vereceğim adreste geçen yılda hangi puanın ham ve okul puanli puanlarda kacinci siralamaya eşit olduğu yazıyor. Örneğin 450 puanin mf3te ham puanda kaçıncı olduğuna bakacaksin sonra okul puanını ekleyip (yani 42) 492 puanin kaçıncı siralamaya eşit olduğunu göreceksin asagidaki diğer tabloda:
    http://www.osym.gov.tr/dosya/1-70140/h/bolum5puandag.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123s1234 -- 21 Temmuz 2014; 16:59:25 >
  • PM alabilir miyim hocam

• http://strawpoll.me/2160936
    arkadaşlar bi oy verelim
  • 9 ve 10. sınıfta ortalamam 93 tü.mf3 te sizin gibi dereceyle tıp kazanmak istiyorum.bu ortalamalar beni geriye atar mı?
  • bjk-. B kullanıcısına yanıt
    olum batırmışsın lan resmen ilk iki yıl, çalışma temponu 2-3 katına çıkarman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yettiremedik

olum batırmışsın lan resmen ilk iki yıl, çalışma temponu 2-3 katına çıkarman lazım

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk-.

9 ve 10. sınıfta ortalamam 93 tü.mf3 te sizin gibi dereceyle tıp kazanmak istiyorum.bu ortalamalar beni geriye atar mı?

baya geriye atar dostum bence alternatifleri düşün
  • 11 sınıfla toplanmaz mı biraz
  • yettiremedik Y kullanıcısına yanıt
    ciddiye almam gerekiyor mu bu yazıyı kestiremedim.sizden tüyolar almak lazım o zaman
  • @bjk-.
     TIPIM NASIL (SS'Lİ) TÜRKİYE 385.SİNDEN TAVSİYELER
  • ObudigA96 O kullanıcısına yanıt
    beklentileri karşılama umuduyla büründüğüm bu duygu kargaşasının sizde görünümünü pek anlamadım.ne yapmayayım.ne yansıttım yazdıklarımda
  • @bjk-. hocam üstteki mesajın tam YGS 2015 türkçe sorusu kıvamında anlayamadım :)
    Fakat caps üzdüyse pardon :) . Sorunuza gelirsek fazla etkilemez, ama 11-12 de daha çok kassanız iyi olur
  • ObudigA96 O kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, yok caps neden üzsün sırıttırdı hatta :) sistem alıştırıyor böyle cümle kurmaya birde sayısal öğrencisine ödev yaptırıcam diye kompozisyon yazdıran hocalar
  • Yaratmış olduğunuz düşünceler beni benden aldı başka diyarlarda ufkumu genişletme yolunda ilerlerken birden içime kurt düştü yoksa bu bir yapmacık duygularda öteye gitmeyen bir mesaj mıydı yoksa gerçekten aradığım sizde var mıydı ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.