Şimdi Ara

TIPIM NASIL (SS'Lİ) TÜRKİYE 385.SİNDEN TAVSİYELER (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
434
Cevap
125
Favori
58.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    böyle şeyler söylemeyi sevmem ama senin ders çalışmaktan biraz beynin sulanmış arkadaşım çık biraz temiz hava al ben 2 yıl 80-84 ortalamayla geçirdim ama lys de 1300. oldum bir 200 sıra attı ama 2 yıl kendimi bu kadar kasmadığım için de gayet mutluyum yani özetlersem diyeceğim şu: Abartma!
  • Henüz 2.Sınıfta ego tatmini yapan bir öğrenciden kesinlikle tıpla ilgili tavsiye almayın. Zira birşey bilmez. Tavsiye alacağınız kişi en az tus dönemini geçirmiş bir asistan olmalı. Ya da aile hekimi uzman doktor olsun. Zorunlu doğu görevi 30 küsür yaşında askerlik yapmak vs vs bu mesleğin zorluklarını anlatsın para için yapılmayacağınıda anlatsın sonra pişman olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yettiremedik Y kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yorumunuzu dikkate alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ

Henüz 2.Sınıfta ego tatmini yapan bir öğrenciden kesinlikle tıpla ilgili tavsiye almayın. Zira birşey bilmez. Tavsiye alacağınız kişi en az tus dönemini geçirmiş bir asistan olmalı. Ya da aile hekimi uzman doktor olsun. Zorunlu doğu görevi 30 küsür yaşında askerlik yapmak vs vs bu mesleğin zorluklarını anlatsın para için yapılmayacağınıda anlatsın sonra pişman olursunuz.

ben kimseye tıp cok kolay her şey harika gelin demedim zaten, ilk seneden memnun oldugumu sonra giderek zorlastigini da pm araciligiyla çoğu kişiye anlattım. zorluklarıni da anlatmaya çalışıyorum ayrıca benim babam da doktor bildiğim çoğu şeyi ondan öğrendim onunla beraber yasadim da bazi zorluklari. hadi hiçbir şey bilmiyorum egenin eğitim sistemini de mi bilmiyorum? Zorunlu dogu hizmeti 30 kusur yasinda askerlik vs demissiniz onlari ben de biliyorum gayet ama soru soranların çoğu da biliyordur eminim, gizli sakli şeyler değil bunlar google'a yazsaniz bile gorursunuz.

Soru soranlar zaten genelde orayla ilgili şeyler soruyor kimse doktorluk hayatı nasıl diye sormuyor. Kimsenin tek bi insana soru sorma hakki diye bir şey yok bana sorarlar sonra gider baska dediginiz gibi doktora sorarlar. Ama babam sayesinde sandiginizdan cok daha fazla şey biliyorum merak etmeyiniz. Babam isinden gayet memnun olan bi doktordur, günümüz kosullarinda isinden memnun olmayan cok fazla doktor var bu doğru ama babam ve bazi arkadaslari sayesinde memnun olan doktorlar olduğunu da biliyorum. Babamin kendisi beni tip seçmeye de asla zorlamamistir, ben isteyerek geldim ve neler yaşayacağımi da kestirebiliyorum bu mücadeleye hazirim kisacasi hayal dünyasında gezmiyorum.

Kimseye su bölümü seçme tip seç gibi bi cumle kullanmadim da herkes nasıl mutlu olacaksa o bolumu seçmeli, ben daha cok tip hedefini netlestirmis insanlarla konuşuyorum zaten bu insanların çoğuna tip seçme deseniz bile bu yoldan donduremezsiniz. Ben de kendi gözlem ve bildiklerimden yardimci olmaya çalışıyorum durum bundan ibaret.

Bunun dışında çoğunlukla lys ile ilgili sorular soruyorlar pek cok kişiye yardımcı olma fırsatım oldu bu sayede, ego tatmini gibi bir amacım yok buna ihtiyacım da yok bunlar küçük şeyler bi insanin kalitesi sınavla vs ölçülemez tip kazandım diye kendimi bir sey sanmadim hiçbir zaman sanmam da.

Edit: bu cevabı verirken size saygısızlık yapma gibi bir amacım da kesinlikle yok lütfen anlayışla karşılayiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123s1234 -- 22 Temmuz 2014; 15:23:34 >

• @YOKEDİCİİİ Oo ego tatmini alırım bi dal
  • Kardeşim ben sana mesaj yolladım günler önce ama bir hata olmuş pdfleri şimdi yolayabilir misin sana zahmte çok ama çok ihtiyacım var
  • 123s1234 1 kullanıcısına yanıt
    Peki uyku düzeniniz nasıldı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim berbattı hala da öyle uyku düzeni diye bir şey yok bende hala da öyledir 123s1234 ü bilemem

• ezgimmsn kullanıcısına yanıt
    Değişiyordu ama 12 1 gibi uyumak ideal düzendi benim için az uyursam basim ağrıyor o yüzden ama cok onemli bi şey değil herkes kendi düzenine göre uyur uyanir :) ben her gün 2 saat yol gidip geliyordum onda da uyuyordum bazen

• Arkadas malesef silahla vurularak oldurulmus.

Allah rahmet eylesin. Basimiza ne gelecegi hic belli olmuyor.

• Harbi mi la demin Tv de gördüm bende Bedrettin mi ismi?

• Nasil ya ? Kim ?

• Evet.allah rahmet eylesin.ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor

• Allah rahmet eylesin :( arkadas vefat etmiş

• allah rahmet eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yobres

Nasil ya ? Kim ?

LÜLEBURGAZ - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinin Ayvalı Köyü'nde anne ve oğlu tabanca ile vurularak öldürüldü.

Lüleburgaz'a bağlı Ayvalı Köyü'ndeki evine dün gece gelen 51 yaşındaki Ensar Şentürk, eşi 51 yaşındaki Şenay ile 17 yaşındaki oğlu Ahmet Bedrettin'i yerde hareketsiz yattığını ve çevrede kan izleri görünce durumu jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipleri evde yaptığı incelemede anne Şenay'ın iki, oğul Ahmet Bedrettin'in tek kurşunla öldürüldüğünü tespit etti. Ekipler cinayette kullanılan tabancayı da evde bularak el koydu.

Savçılığın talimatı ile cesetler otopsi yapılmak için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
    EŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'ne bağlı Ayvalı Köyü Çağrı Konakları'ndaki evinde oğlu 17 yaşındaki Ahmet Bedrettin ile birlikte cesedi bulunan 51 yaşındaki Şenay Şentürk'ün cinayet şüphelisi olarak eşi 51 yaşındaki Ensan Şentürk, gözaltına alındı. Lüleburgaz'da özel bir hastanenin ortağı ve başhekimi olan Ensar Şentürk jandarmadaki ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. Ensar Şentürk ifadesinde, dün saat 17.00 sıralarında eve geldiğinde eşini ve oğlunun cesetleriyle karşılaştığını, kendisine ait tabancayı da cesetlerin yanında bulduğunu söyledi. Ensar Şentürk jandarmadaki ifadesinin ardından savcılığa sevk edildi.

KOMŞULARI SİLAH SESİ DUYMADI
    Ayvalı Köyü Çağrı Konakları'nda oturan site sakinleri hiçbir silah sesi duymadıklarını anlattı. Site sakinlerinden Ragıp Yılmaz "Biz olayı Ensar beyden öğrendik. Daha sonra buraya ambulans ve jandarma geldi. Silah sesi duymadık. Gerçekten ilginç bir olay" dedi.

Annesiyle birlikte öldürülen Ahmet Bedrettin Şentürk'ün arkadaşı 16 yaşındaki Enis Birtan, "Olayın olduğu söylendiği saatlerde hiç silah sesi duymadım. O gün bahçelerine girdim, köpekleriyle oynadım. Şenay ablanın güneşe alerjisi olduğu için dışarı çıkmıyordu. Ahmet de genelde evdeydi. Durumu Ensar ağabeyden öğrendik. Merak ettim gidip eve baktığımda salonda Ahmet ve annesinin yerde yattığını, ortalarında da Kuranı Kerim ve silah olduğunu gördüm. Çok üzüldük, hala şoktayız" dedi.

Ahmet Bedrettin Şentürk'ün başarılı bir öğrenci olduğu ve yerel bir gazeteye verdiği röportajda Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni kazandığını ancak bu bölümde okumak istemediğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. DHA

• Valla çok üzüldüm inanamadım Allah rahmet eylesin
  • Şu işe bak arkadaş bu ülke düzelmez bizim milletimiz gerçekten salak
  • Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.