Şimdi Ara

TIPIM NASIL (SS'Lİ) TÜRKİYE 385.SİNDEN TAVSİYELER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
125
Favori
58.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rockwelll

Hocam ben 11 im sene sonuna doğru 136 gördüm deneme ortalamalarım sene boyu 123 ve okul bitince çalışmam bitti yani yazın bugüne kadar toplam 3-4 saat calışmışımdır hedefim boğaziçi bilgisayar veya olmazsa itü bilgisayar hala çalışmıyorum dershane 18 ağustosta başlıyo şehir dışında okuyorum sence yurda dönüp dershaneye gitmelimiyim yoksa eylül başında gidersem çok geride kalırmıyım

soruma cevap alabilirsem sevinirim
  • Tıpı ingilizce okumanın avantajı nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drc geometri dediğiniz hangi kitap?

• Hocam benimki ÖSS değil LYS soru bankası farklıdır muhtemelen.

• Arkadaşlar şu an mobil olduğum için k. Bakmayın gece veya yarın pm lere cevap verebilirim anca bir de PDF lere DRC geometri yüklenmemiş herhalde onu tekrar upload edeceğim bu aralar ev ayarlama işi yüzünden yoğunum kusura bakmayın yeni halloldu gibi

• tirgonometri türev integral için tavsiyen var mı
  • O tarz konulara fem simetri veya fasikül ( güray küçük ) çalışabilirsiniz

• Hocam pdf leri PM alabilir miyiz ?

• Hocam şu an şehir dışındayım gece pm leri atarım inş şarjım da bitmek üzere kusura bakmayın arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 123s1234

Dostum özel okulla ilgisi yok devlet okulu orası ve arkadaşı şahsen tanırım kendisi oldukça disiplinli çalışmayı seven özverili bir kardeşimizdir. 97 ortalama yapmış özel okul diye düşünebilirsiniz tabii ama, adam ygsde ilk 200'e girmiş marifet okuduğu okulda değil yani kendisinde :) ki ilk 2 seneyi tekirdağ fen lisesi gibi trakyanın en yüksek puanla alan okullarından birinde okudu kendisi.

İsim Enes mi hocam?
  • Hayır hocam Enes olan EnesMahmud , 123s1234 Onur.

• Pm isteyenler 23.00 A kadar pm atsınlar sonra atılan pm lere dönüş yapamayacağım malesef aşırı yığılma oluyor anlayışınız için teşekkür ederim

• lüleburgaz yazmışsınız lüleburgaz fen lisesinde mi okudunuz? sanırım sizi tanıyorum femde idiniz değil mi? kırklareli merkezde de resimleriniz falan vardı :D
  • evet hocam Lüleburgaz fendeydim muhtemelen tanıyorsunuzdur.

• ne desem bilemedim ben tm yim seneye bende gireceğim pek umutlu değilim türkçe hariç diğerleri yok denecek kadar az mat1 desen ilerledikçe çok zorluyor en iyi şey kpss kasmak
  • hocam bende pm alabilir miyim
  • ezgimmsn kullanıcısına yanıt
    Yaz döneminde 12.sınıfın önemli konularını bitirdim, bazılarından ders alıyordum fakat dershaneye pek uğrayan biri olmadığım için bu konuda keyfi hareket edebiliyordum, siz dershanenize ve kendi planınıza göre konuları ayarlarsanız çok iyi olur. ygs'de mat1 e çok önem verdim zaten hem ygs'de hem lys'de çıkan önemli bir ders, ygs'de 40'ta 40 yaptım bu beni başarıya götüren en önemli şey oldu, ygs'de ilk 2000'e girdim sayesinde. türkçeden paragraf çözmeye çalıştım sık sık bu çok önemli bence her gün 20-30 paragraf sorusu çözülmeli ya da kısaca 1 türkçe denemesi çözülmesi iyi olur. sosyalde coğrafyaya yüklenmek iyi olabilir. fende ygs fizik en tehlikeli ders ösym'nin soruları kolay gibi gözüküyor aslında bu seneki sorular kolaydı da ama ince detaylar sorabiliyorlar o yüzden fiziğe iyi hazırlanmak lazım. ygs kimya yıllardır kolay çıkıyor halledileceğini düşünüyorum. tıp isteyen herkes biyolojiye önem verdiği için biyolojiye değinmiyorum.

lys'de en zorlu dersler mat2 ve fizik. mat2'de süreyi yetiştirmek çok zor. ben 2013'te girdim ve o sene için efsane zor bir sınav oldu, eğer o kadar zor çıkacağını bilseydim süre üzerine yoğunlaşırdım, maalesef öyle zor çıkacağını kestirememiştim. konuları iyi öğrenmek yetmiyor mat2 için çok hızlı işlem yapmayı öğrenmek gerekiyor, ahmet bilir 1 sene geçtiği halde integral sorularını çözerdim o kadar iyi öğrenmiştim yani. konuları öğrenmek işin bi boyutu süreyi ayarlamak başka bi boyutu.

fiziğe gelirsek, fizikte müfredat iyice farklı yöne kaydı eski soru tipleri çıkmıyor fizikte her konuyu çok iyi öğrenmek gerekiyor zorluğu konu yoğunluğunun fazla olmasında ve bu seneki sözel sorular da öğrencileri zorladı bu konuda dikkat etmek gerekiyor.

kimyada organik kimyaya dikkat edilmeli gerisine de iyi hazırlanırsa yapılır. geometride 20 net üstü yeterli gibi gözüküyor ama tabii ki ders ayrımı yapmak yanlış analitiğe iyi hazırlanılıp kalanında da sıkıntı çekilmezse o da yapılır.

kolay gelsin.

• Başlığı "tipim nasıl" olarak algılayan ben miyim sadece?

• Tipim nasıl diye okudum
  • pm için son 10 dk. elinizi çabuk tutun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.