Şimdi Ara

TIPIM NASIL (SS'Lİ) TÜRKİYE 385.SİNDEN TAVSİYELER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
125
Favori
58.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObudigA96

Hadi beyler-bayanlar(dh de kız yok gerçi ama olsun ) bu fırsat kaçmaz :D
    Sorunuz varsa bekliyoruz

Kız kardeşimde cerrah paşa ing tıpı yazdı.Gözüm üzerinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs zaman denemelerinden ortalama kaç yapıyordun? sence zaman ne kadar belirleyici gerçek ygs için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PinusNigr4 -- 20 Temmuz 2014; 2:15:05 >
  • Arkadaşlar bu çocuk 2013 lys'de 1 soruyu birebir tutturan bi arkadaş, düşünün ne kadar konulara hakim olduğunu, bence yazın faydalanın bilgilerinden
  • helal olsun
  • Eğer doğruysa
    Gerçekten tebrikler ayakta alkıslanıcak kişisiniz valla büyük bi emek gerektiriyo o dereceyi yapmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @LifeSuxTR dalgasına yazdım onu ayıp ettiysek özür dilerim Beni bilen bilir @123s1234 bu konuda yorumlarını bekliyorum
  • @Tony.Stark Tip değil Tıp
  • @ctfli_kız Teşekkür ederim sana da tebrikler
  • O LYS sorusunu televizyonda gördüğümde amma gülmüştüm. Tesadüfün bu kadarı yani bir de hiçbir kaynakta olmayan bir soruydu
  • ObudigA96 O kullanıcısına yanıt
    Tabii canım Ahmet'in o tür şeylerle işi olmaz kendi işine bakar burada az şaka yapalım demiş
  • Tıpı ingilizce okunmasının avantajı nedir

• 97.68 diploma puanı mı olur ya? valla ayıp.. o geçtiğin binlerce öğrencinin vebalini hocalar nasıl verecek acaba? hayır 97.68 ne lan? 87 olur 90 olur hadi 93 olsun da 97.68 ne ?
  • Ne vebali kardeşim beni tanısan o yazdığın yorumu silersin emin ol
  • Mr.multicultural kullanıcısına yanıt
    Arkadaşla 9.sınıftayken yurtta aynı odada kaldım. Gece 3'te ders çalıştığını bilirim, haksızlık ediyorsunuz.
    Pdfleri alabilir miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam öncelikle tebrik etmek istiyorum çokca :) bu arada dhde kız yok demişsiniz yalan ,var benim gibi tek tük :D
    Hem devlet fen lisesinde okuyup zor yazılılara katlanıp,üstesinden gelip 97 diploma notu yapmanız hem de ygs ve lys dereceniz gerçekten harika. İnşallah cerrahpaşada gönlünüzce okursunuz hayırlısı olsun :) ben de sizin kadar iyi yapamasam da tıp okuyacağım inşallah :) ayrıca soru tutturma mevzusu da çok garipmiş cidden :D

• @primadonnax Öncelikle dh de kız yok önce bunda anlaşalım @123s1234 başta olmak üzere tüm dh liler beni onaylayacaktır
    Tıpı tutturursun inşallah meslektaş oluruz ilerde. Soru tutturma mevzu da organik kimyaya olan aşkımdan kaynaklanıyor galiba :)
  • Tıp'ı Tip anlayan birtek ben miyim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mami9686 hocam öyle demeyin gelip banlarlar şimdi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.