Şimdi Ara

TIPIM NASIL (SS'Lİ) TÜRKİYE 385.SİNDEN TAVSİYELER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
125
Favori
58.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yalan diyeyim obp yi ilk gördüğümde sinirlenip saydım biraz, özel okul diye. Sonra yazılanları okuyunca utandım.

Arkadaşın not ortalaması adına 2 dakika saygı duruşunda bulunabilirim. Tebrik ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tıp fakültesi yaşamı hakkında da sorularınıza açığız, arkadaşın belirttiği gibi ege tıp 2.sınıfa geçtim ben elimden geldiğimce cevaplamaya hazırım sorularınızı :)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObudigA96 -- 20 Temmuz 2014; 2:39:27 >
  • ObudigA96 O kullanıcısına yanıt
    Kız her yerde var sokağa çıkman yeterli başka anlamda sorduysan bilmiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123s1234 -- 18 Temmuz 2014; 23:54:49 >
  • Ünide artık
  • Hadi beyler-bayanlar(dh de kız yok gerçi ama olsun ) bu fırsat kaçmaz :D
    Sorunuz varsa bekliyoruz
  • benim ankara tıp olcak gibi gözüküyor
    komite sistemiyle ankara tıpın uyguladığı pdö sisteminin ayrı ayrı artı ve eksileri neler acaba?
  • @123s1234 Son sene hazırlığımda bana en çok destek olanlardandır. Hem ders hem muhabbet açısından özellikle son aylar, kendisine buradan teşekkürlerimi sunuyorum tekrardan
  • up
  • Up
  • Up
  • Abi şimdi onu bunu bırakalım bende fen lisesi öğrencisiyim devlet sağlam olanlardan biri sınava gircem ama benim not ortalamam harika değil 75-80 arası gelicek benım sormak istediğim şey yazın ne yapmak lazım abi açıkcası SEN yazın ne yaptın yazın ne günü neler yaptın bunları paylaşman cidden çok önemli ben mesele başladım gayet iyi mat1 kitabı bitirdim bende öyle özel bilgilerimi defter halinde tutan biriyim ama bu süreçte neler yaptın yazın neleri bitirdin kaç saat ders çalıştın ben bunları anlamak istiyorum.
  • 12 ye gecen orta hallı bır anadolu lısesınde okuyan temelı olan ve ygs ye calısmaya baslayan bırı mf3 te 15-20k yapabılır mı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın pek bir şey yapmadım fakat bu ygs temelim zaten iyi olduğu içindi. Yazın temeliniz yoksa pek YGS oturtmaya bakın .Mat 1 önceden hallolsun özellikle.Not defteri kullanın kesinlikle söz uçar yazı kalır.Yazın daha çok eskiden öğrendiğiniz şeyleri tekrar etmeniz avantaj sağlar diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObudigA96

Yazın pek bir şey yapmadım fakat bu ygs temelim zaten iyi olduğu içindi. Yazın temeliniz yoksa pek YGS oturtmaya bakın .Mat 1 önceden hallolsun özellikle.Not defteri kullanın kesinlikle söz uçar yazı kalır.Yazın daha çok eskiden öğrendiğiniz şeyleri tekrar etmeniz avantaj sağlar diye düşünüyorum

eyv hocam bir sorum daha var 11 de ygsden kaç net yapıyordunuz ?
  • @Tdurden47 Hocanın biri sınavda tek soru sormuş soru : "Neden"
    Bir kişi 100 almış cevabı : "Neden olmasın"
  • 11 de sene sonlarına doğru 140 falan oluyodu ama ortalamaya vurursak 135 diyebilirim. 12 nin sonlarına doğru 154 ü görmüştüm anca.YGS bi yerden sonra artmıyo ben o pik noktaya erken yaklaştım sadece temel sayesinde buradan avantajım vardı. 11 in başlarında 125-130 falan yapıyodum herhalde
  • Up
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObudigA96

Kendi hesabım budur birazdan tavsiyeleri yazacağımhttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1841948/c4d43450-f04b-40ee-8b04-d0e61eecf9de.png

TIPIM NASIL (SS'Lİ) TÜRKİYE 385.SİNDEN TAVSİYELER

@123s1234 Ege Tıp 2.sınıf öğrencisi tanıdığımdır. Tıp eğitimiyle ilgili sorularınızı da bu başlık altında ona sorabilirsiniz.
    Bense bu sene Cerrahpaşa İng Tıp a başlayacağım inş.
    YGS sonucunu koymayı unutmuşum edit:
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1841948/564adb1a-05c8-4ae9-901f-130268340e03.png

Öncelikle tebrik ederim ve inşallah bu durumunu hayatın boyunca sürdürür, başarı üstüne başarı alırsın. Bende fen lisesi mezunuyum. Hocalarımız kaliteliydi baya. Ama ben o zamanlar bunun farkında değildim. Hele bir fizik hocamız vardı ki değerini 12.sınıfın ikinci döneminde anladım. Anlayacağın fizik derslerinin abartısız söylüyorum hiçbirini dinlemedim ve fiziği hiç sevmem. Mesela 6 saat hiç durmadan matematik çalış de üşenmem çalışırım ama fiziğe 1 dk bile dayanamıyorum. Sebebi de şu: fizik temelim çok zayıf oldugu için konuya çalışsam bile sorulardaki ufak püf noktalarını hep kaçırıyorum. Mesela kaldırma kuvveti ve gazlara çalıştım diyelim. Açıyorum sorunun birini. Kapalı kap içerisinde su, suyun üstünde tahta, kabın tabanına bağlanmış balon ve kabın en üstünde gaz yer alıyor. Kaldırma kuvveti basınç ve gazlarla ilgili bilgileri bilsem bile soruyu yanlış yapmama sebep olan şey kapalı kapta hacmin korundugunu bilmemek oluyor. Ya da mesela bileşik bir kap veriyor bölmeleri noktaları vs hepsini vermiş işte bilgilerin. P1 ve P2 nin oranını soruyor. Ben normal basınç işlemlerini yapıyorum soruyu dogru yaptım diye sevinirken soru yanlış çıkıyor. Sebebi de neymiş biliyor musun? Bileşik kapta basınçlar eşit olur. Yani cevap 1.. Umarım durumumu açıklayabilmişimdir. Yani bana fizikten öyle bir kaynak tavsiye et ki beni amelelik seviyesinden en üstlere taşısın. Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.