< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tipim nasıl ssli? Son kez soruyorum söz. Tip ve vücudu oranlar mısınız?
-
-
Tip 0
Fizik 0
0/0 belirsizliği çıkıyor oranlayamıyorum
-
Tipinden akıllı ama açtığın konudan tam tersi birine benziyorsun.
-
Sebepsizce kızların memelerini daha büyük göstermek icin kollarıyla sıkistirmasi geldi aklıma 2. resimde
-
Berat albayrakın yan çarı gibisin.
-
3-4/10. ortalamanın bir tık altı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 6 Haziran 2021; 0:57:5 > -
itici. şu yanaktaki ben'i lazerle aldır. yakışmıyor.
-
YETER LAN YETER YETER PAYLAŞMA ARTIK ŞU TİPİNİ
-
bi daha şu ablak bakan suratını görürsem tokadı yiyeceksin.
-
Kotu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk defa görüyorum konunu, objektif yaklaşıyorum. Fizik gayet iyi duruyor. Surat kötü, saçlar açılmış 1-2 seneye kel kalırsın, gözlerin çok boş bakıyor, kirpiklerin yok sanırım o yüzden olabilir. Kafa yapın uzun ve köşesiz yumurta gibi kötü, kulakların ise aşırı büyük. Kısaca fizik 7 tip 2 :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya kanka git sevgiline çevrende bir kıza sor yeter lan artık. Bize mi yürüyon anlamadım tipimiz değilsin elli defa dedik. La bi de sözde psikolojik danışmanıymışsın sen kendin normal değilsin ki millete danışmanlık yapıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 6 Haziran 2021; 1:47:53 > -
Tipiniz güzel, fiziğiniz de güzel, saç şekli yakışmış, kolye uyumlu olmuş sweatshirt rengi güzel. Sakal tam tipinize göre. Burnunuz ortalama türk erkeğinden gayet iyi
abi ama cidden yeter be olm ben kendi fotoğraflarıma bu kadar bakmadım her yerden senin fotolar çıkıyor
-
Çok kötü çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nditici. şu yanaktaki ben'i lazerle aldır. yakışmıyor.
Niye ki hocam? Benler bezen cok guzel duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 6 Haziran 2021; 2:26:11 >
-
Çok salak bakıyorsun.
-
Eyvallah usta işimi gördüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bi daha şu ablak bakan suratını görürsem tokadı yiyeceksin. |
Sebepsizce kızların memelerini daha büyük göstermek icin kollarıyla sıkistirmasi geldi aklıma 2. resimde |
YETER LAN YETER YETER PAYLAŞMA ARTIK ŞU TİPİNİ |
Tip 0 Fizik 0 0/0 belirsizliği çıkıyor oranlayamıyorum |
İlk defa görüyorum konunu, objektif yaklaşıyorum. Fizik gayet iyi duruyor. Surat kötü, saçlar açılmış 1-2 seneye kel kalırsın, gözlerin çok boş bakıyor, kirpiklerin yok sanırım o yüzden olabilir. Kafa yapın uzun ve köşesiz yumurta gibi kötü, kulakların ise aşırı büyük. Kısaca fizik 7 tip 2 :)
|
Berat albayrakın yan çarı gibisin. |
Tipiniz güzel, fiziğiniz de güzel, saç şekli yakışmış, kolye uyumlu olmuş sweatshirt rengi güzel. Sakal tam tipinize göre. Burnunuz ortalama türk erkeğinden gayet iyi
|
Çok salak bakıyorsun. |
Benzer içerikler
- cinsel isteksizlik için şap nerede satılır
- osmanlı"dan ayrılan devletler sırasıyla
- gata dolmuşları nereden kalkıyor
- esenyurt fatih mahallesi
- kendimi nasıl kusturabilirim
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
- suudi arabistan
- google çizim yap
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X