Şimdi Ara

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
281
Cevap
8
Favori
11.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vücut şu an 10 numara hocam.bence daha fazla yapma çirkin olabilir tipte iyi,karizma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tip ve vücut gayet iyi fakat amaç nedir buraya resim koymaktaki ? sanki biraz gösteriş yapıyorsunuz yalnız burada karı kız yok bence bu resimleri twitter facebook instagram da falan yayınlayın en azından bi getirisi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmt_one

helal reis bu vücudu yaparken ek besin maddesi olarak ne kullandın

Tüm supplamentleri kullanmışımdır ancak son 1 yıldır doğal besleniyorum ve en fazla gelişim son 1 yılda oldu.. tavsiye etmiyorum tozları :) bende oluşan problem böbrek taşı oldu cok ağrılar çektim keşke hiç kullanmasaydım

• quote:

Orijinalden alıntı: umute.

vücut iyi tip at hırsızımsı

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

tip ve vücut gayet iyi fakat amaç nedir buraya resim koymaktaki ? sanki biraz gösteriş yapıyorsunuz yalnız burada karı kız yok bence bu resimleri twitter facebook instagram da falan yayınlayın en azından bi getirisi olur

Amacım karı kız düşürmek değil zaten düzenli ilişkim var ve burada kız olmadığını bildiğim için buraya koydum gösteriş gibi bir niyetim yok olsaydı konu başlığı nasılım ama? Falan olurdu ben burda fikir almak istedim eleştirilere açığım

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran18

Bencede bukadari yterli fazla sisirmeyip bu formu korumaya calsin tip konusuna gelince allah vergisi hocam yorum yapmaz olmaz herkes lcin goreceli bi durum

Daha fazlası olmaz zaten gibi geliyor yani doğal yoldan gidiyorum bu yuzden.. daha fazlası için iğnedir falandır filandır gerekir ki bende böyle şeylere tamamen karşıyım yorumunuz için teşekkürler

• tip normal abi,hani farklı yüz diyemem

vücutta güzel ama beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: umute.

vücut iyi tip at hırsızımsı

+1

Sakalları kestirincede bebek poposu gibi oluyorum :(

• Hmmm

• Vücut dediğin böyle olur.Helal olsun kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

400 madde lütfen

Okadar kötümü :)

• Helal olsun güzel vücut , tipte 10/6.5 vücutla 10/7.5 görürsün kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Perseus|

Vücut dediğin böyle olur.Helal olsun kardeşim.

Teşekkürler hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerevizmen

Kız olsam veririm

Bu tip konularda sıkıntım hiç olmadı :) yinede sağolasın :)

• Vücuda laf diyen olamaz heralde de,olay şu ki vücudunun fotograflarını çok net bir şekilde çekmişsin ama yüzünün resimleri zoomlu gibi flu duruyor.Sana tek tavsiyem;vücudun,senin önüne geçmesin.Çünkü o yönde bir gidişat oldugunu sezdim niyeyse.

Tip 6 vücut 8
  • Tipte hala bir değişme yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MooNSpeLL_

quote:

Orijinalden alıntı: gmt_one

helal reis bu vücudu yaparken ek besin maddesi olarak ne kullandın

Tüm supplamentleri kullanmışımdır ancak son 1 yıldır doğal besleniyorum ve en fazla gelişim son 1 yılda oldu.. tavsiye etmiyorum tozları :) bende oluşan problem böbrek taşı oldu cok ağrılar çektim keşke hiç kullanmasaydım

peki beslenmeyle ilgili nasıl tavsiyeler verebilirsin
  • MooNSpeLL_ kullanıcısına yanıt
    Yeni başlayanlara önerilerin varmi sunlara dikkat edin daha hizli gelisiri vs ? Birde boyunda fark ettimi basladiktan sonra 20 yasinda baslamissin ama yine sorayim dedim. Birde bazilari gidiyor asiri derecede baskalasiyorlar asiri sisiriyorlar o nasil
    Oluyor mesela seninki oyle degil, soruna gelirsekde tipini yorumlamak sacma gorecelidir cunku ama vucudun bana gore 9/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carsii -- 1 Ocak 2014; 23:11:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MooNSpeLL_

Arkadaşlar 2 yıl önce tipim ve vücudum nasıl diye konu açmıştım .d üstsüz foto koymuştum ancak konu silinmişti.. spor salonunda vs.. çekilmiş fotolarım vardı .d buda 2. Tipim ve vücudum nasıl konum olsun silinirsede yapıcak bişey yok bugun fotoğraf çekindim okadar buraya eklemezsem olmaz .d

Hocam Bende Body Ile Ugrasıorum bu Nasıl Bır Vücuttur Helal Olsun Suplement Kullanıyormusunuz Acaba ?

• tip yok diyenler yalan tip 10 uzerinden 7,5 vucutda sağlam ikisi birlikte 9/10 her türlü giderin var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.