Şimdi Ara

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
8
Favori
11.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantaso!

takviyesiz bir vücut olarak gördüğüm en iyilerdensiniz hocam.Paylaşmak istediğin bilgiler düşünceler varsa aktar bizlere.Bende 5-6 aydır gidiyorum.2-3 senem daha var senin gibi olmaya Ve ileride adonis dövmenin bulunduğu yere aşağıdan başlayarak notalar yaptırıcam

Tavsiye olarak tüm toz ve iğne türevlerinden uzak durun demekte fayda var :) 1 yıl önce sorsan hiçbir zararı yok kullan derdim ancak cidden büyük acılar yaşadım bu yuzden tavsiyem istikrar ve beslenme alışkanlığı olucak :) hastayken bile gidip çaloştığımı biliyorum yani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kız olsam verirdim ama erkeğim sırf sana vermek için cinsiyet değiştireceğim

saka tabi

yok bide şaka olmayacaktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yalan söylim kız tavlamak için vücut yapmaya çalışan apaçiler gibisinAma vücut sağlam

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: MooNSpeLL_

Arkadaşlar 2 yıl önce tipim ve vücudum nasıl diye konu açmıştım .d üstsüz foto koymuştum ancak konu silinmişti.. spor salonunda vs.. çekilmiş fotolarım vardı .d buda 2. Tipim ve vücudum nasıl konum olsun silinirsede yapıcak bişey yok bugun fotoğraf çekindim okadar buraya eklemezsem olmaz .d

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

seni cok pis doverim :)

:) tamam olur :)

• Usta böyle bir vücut yaptıktan sonra asıl sorumluluk başlıyor diyorlar düzenli çalışmak lazımmış yoksa deforme olunca kötü oluyormuş vücut siz ne diyorsunuz.

Benimde niyetim var böyle vücut yamaya?
  • quote:

quote:

takviyesiz bir vücut olarak gördüğüm en iyilerdensiniz hocam.Paylaşmak istediğin bilgiler düşünceler varsa aktar bizlere.Bende 5-6 aydır gidiyorum.2-3 senem daha var senin gibi olmaya Ve ileride adonis dövmenin bulunduğu yere aşağıdan başlayarak notalar yaptırıcam

Tavsiye olarak tüm toz ve iğne türevlerinden uzak durun demekte fayda var :) 1 yıl önce sorsan hiçbir zararı yok kullan derdim ancak cidden büyük acılar yaşadım bu yuzden tavsiyem istikrar ve beslenme alışkanlığı olucak :) hastayken bile gidip çaloştığımı biliyorum yani :)

İlk 2 ay spora zoraki gidiyordum.Bunu hissediyordum yani.Yolda giderken millet dinleniyor,eğleniyor ben ne yapıyorum diyordum kendime.Sonra bir baktım gitmediğim günler çok stresli,sıkıcı geçiyor.Dediğin gibi hastayken bile gidesim geliyor.Şimdi 15 gün ara vermek zorunda kaldım.Düşün halimi.Kahroldum resmen.Ama spor gibisi yok.Sen en iyisini yapmışsın.İnşallah bende bu şekilde yapabilirim

• Kasın adamı var.

• Vucut iyi ama daha fazla abartma.
    Tipte illa iyi olcak diye bir sey yok adam ol yeter.

• quote:

quote:

quote:

İlk 2 ay spora zoraki gidiyordum.Bunu hissediyordum yani.Yolda giderken millet dinleniyor,eğleniyor ben ne yapıyorum diyordum kendime.Sonra bir baktım gitmediğim günler çok stresli,sıkıcı geçiyor.Dediğin gibi hastayken bile gidesim geliyor.Şimdi 15 gün ara vermek zorunda kaldım.Düşün halimi.Kahroldum resmen.Ama spor gibisi yok.Sen en iyisini yapmışsın.İnşallah bende bu şekilde yapabilirim

Bu sporun en büyük düşmanı tembellik zaten :) istikrarı bozma bazı zamanlar sporu bırakmak istemiştim hatta ilk başladığım yıl spordan sonra eve gelirken cips alırda gelirdim cipsdemi yemicez yaa derdim :) sonra vücuttakı değişimlerde bu sporda tek mutluluk ve istikrarın kaynağı olduğunu gösterdi :) tavsiyem başlıyorsanız hiç bırakmamanız :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

400 madde lütfen

Okadar kötümü :)

değil ama adet
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkysn

Usta böyle bir vücut yaptıktan sonra asıl sorumluluk başlıyor diyorlar düzenli çalışmak lazımmış yoksa deforme olunca kötü oluyormuş vücut siz ne diyorsunuz.

Benimde niyetim var böyle vücut yamaya?

Bu işi eğer doğal şekilde yaparsan hiçbirşey olmayacagı kanısındayım şahsen gecen yıl 2 ay kadar hastanede yattım ve geri döndüğümde 3 kg daha az ağırlıkla başlayabildim vücudumdada gözle görülür bir değişim yoktu ancak supplement olsun iğne olsun o tip takviyeyle yaparsanız 6 ayda göbekli ve vücuduna bakılmayacak bir tip olmanız içten değil

• Vücut gayet iyi, 2 yıl çalışma ve iyi beslenme ile daha iyi olabilirdin.
    Tipine yorum yapmayacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ oranı, boy, kilo öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: victor nicolas

Yağ oranı, boy, kilo öğrenebilir miyim?

178cm 76kg %7-%9 arası hocam :) ne zaman ölçtürsem farklı sonuç almaktayım :)

• Bunada çöp demeyin
    Vücut 10 numara
    Tip 7 numara

Yani süper bir tipin yok ancak kötüde değil tabiki her türlü kız kaldırırsın
  • vücut tipin açığını kapamış! ama ileride vücutta bir yere kadar değil mi :)
  • Tipin iyide vücudun çok şekilsiz be abi
  • Yanliz vücut sağlammış hacı

• Tip malasef ama geri kalan emeğe saygı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.