Şimdi Ara

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
281
Cevap
8
Favori
11.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MooNSpeLL_

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

Önceki hali.
    http://i.tmgrup.com.tr/ahbr/2012/02/02/200x150/620470896182.jpg?620739691074120202051433

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 2 Ocak 2014; 0:56:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CJ_Furkan

quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

Vücudunun geri kalan bölümüne bişey diyemem ama 16 yaşındayım benim kollar bile daha şekilli

no ss no güven

Sözümü çalmışsın corc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ılık olduğun belli
  • Absler yamuk, gogus cok zayif. Bunlar haric vucut iyi. Tip orta.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: c r i m s o n

çöp

Eywallah dostum tip allah vergisi vücutta bukadar oldu senin fotoyuda görmek isterdim :)

Eleştiriye açık degilsen konu acma bro vucut iyi bu arada hll

• Gayet iyi

• ne yiyor iciyorsunuzda boyle oluyorsunuz arkadas bizde niye olmuyor

• Vücut muazzam. Kısaca programından bahseder misin? En önemlisi de uyku düzeni ve günlük beslenme programı!
  • quote:

Arkadaşlar 2 yıl önce tipim ve vücudum nasıl diye konu açmıştım .d üstsüz foto koymuştum ancak konu silinmişti.. spor salonunda vs.. çekilmiş fotolarım vardı .d buda 2. Tipim ve vücudum nasıl konum olsun silinirsede yapıcak bişey yok bugun fotoğraf çekindim okadar buraya eklemezsem olmaz .d

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

Kardeş sana bakarak işimi hallettim hakkını helal et.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

tip ve vücut gayet iyi fakat amaç nedir buraya resim koymaktaki ? sanki biraz gösteriş yapıyorsunuz yalnız burada karı kız yok bence bu resimleri twitter facebook instagram da falan yayınlayın en azından bi getirisi olur

Amacım karı kız düşürmek değil zaten düzenli ilişkim var ve burada kız olmadığını bildiğim için buraya koydum gösteriş gibi bir niyetim yok olsaydı konu başlığı nasılım ama? Falan olurdu ben burda fikir almak istedim eleştirilere açığım

Gösteriş gibi niyetim yok diyorsunuz ama olumsuz yorumu görünce de dayanamayıp savunmaya geçiyorsunuz
    Vücut 10
    Tip 2 / ortalama türk erkeği diyorum bende, ama o vücut açığı sonuna kadar kapatır, çalışmanın getirisi işte...

• Kaç senede yaptin. Bir de takviye aldin mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi çalışmışsın hocam. Bazı dişiler için tipten öte şeyler vardır. S

• quote:

Arkadaşlar 2 yıl önce tipim ve vücudum nasıl diye konu açmıştım .d üstsüz foto koymuştum ancak konu silinmişti.. spor salonunda vs.. çekilmiş fotolarım vardı .d buda 2. Tipim ve vücudum nasıl konum olsun silinirsede yapıcak bişey yok bugun fotoğraf çekindim okadar buraya eklemezsem olmaz .d

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ?

insanı çok pis gaza getiriyorsun bisikletimi çıkarıp spora baslayacam

• Hll

• Arkadaşlar çok fazla program isteyen oldu buradan cevap vereyim siz siz olun başkalarının verdiği programlarla bu yolda olmayın vücudunuzu kimse sizden daha iyi tanımıyor ilk başlangıçta hareketleri öğrenin hangi hareket hangi kas grubuna etki eder bilin ve daha sonrasında kendi programınızı planlayın daha çok verim alacaksınız.. beslenmeye gelince supplement kullanmayın ben ettim siz etmeyin toz kullanımını 1 sene önce böbrek rahatsızlığından dolayı bıraktım doğal yollar ile beslenmeye başladım ve çok daha fazla gelişim oldu whey yada gainerlara vereceğiniz parsyı hayvansal gıdalara ve baklıyatlara verin hem sağlıklı olun hem yaotığınız sporun bir amacı olsun iyi günler..

• İyi guzelde gogus kasin 0 hic mi gogus calismadin o kadar zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 2 Ocak 2014; 9:12:31 >
  • Bu vücudu daha fazla şişirme. Göğüsler biraz sönük o kadar. Gerisi iyi. Ama fazla şişirme . Tipe gitmez senin. Cok iyi su an.
  • vucu gayet iyi yalniz birazda sakalli olsan scoot adkins gibi sac tipi felan yapsan fena durmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

İyi guzelde gogus kasin 0 hic mi gogus calismadin o kadar zaman

Hocam daha fazla çalışırsam sadece göğüslerim ortada olucak aşağıdakı siyah beyaz fotoğrafın sol kısmında göğüs kaslarımın normal duruşu gözükmekte

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baran18

Helall olsun boyle bi vucudu yapmak cok zor olsa gerek

4 yıl oldu başlayalı zor olduğunu söyleyemem aslında gayet eğlenceli bir spor ve sadece istikrar gerektiriyor.. bana kalırsa herkes düzenli çalışmayla bu vücuttan çok daha iyisini yapabilir

Bende 1,5 yıldır yapıyorum. 1 yıl sonra fotoğraf atarım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.