Şimdi Ara

TİPİM ve VÜCUDUM nasıl ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
8
Favori
11.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senin yerinde olsam kafama çarşaf sarar öyle dolaşırdım sokakta.
  • Tip Felç
    Vücud 8.5/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vücut iyi ama,biraz kilo alsan daha güzelleşir böyle çöp adam gibisin tipe gelince çok şey vaat etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

Orijinalden alıntı: MooNSpeLL_

quote:

Orijinalden alıntı: Baran18

Helall olsun boyle bi vucudu yapmak cok zor olsa gerek

4 yıl oldu başlayalı zor olduğunu söyleyemem aslında gayet eğlenceli bir spor ve sadece istikrar gerektiriyor.. bana kalırsa herkes düzenli çalışmayla bu vücuttan çok daha iyisini yapabilir

Bende 1,5 yıldır yapıyorum. 1 yıl sonra fotoğraf atarım.

Tabiki hocam beklerim :)

• karizma var hocam tip açısından bi sıkıntın yok vücut zaten 10 numara

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 yaşında şişman kıvırcık saçlı tiplerin yığınla olduğu yerde sana " helal olsun. tipinde yerinde " diyecek 2-3 kişi çıkar. Toplamda 300 mesaj gelir. O yüzden buraya bu tür konular açmak seni bir yere yöneltmez. En fazla gırgır yapar millet sen de " ciddi misin? " diye sorarsın.
  • şu resimlerinden birinide dh sayfası acıkken çek görelim ozaman yaparım yorumu
  • Calismisiniz yine. Kolay gelsin

• Abi iyisin. 9/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

15 yaşında şişman kıvırcık saçlı tiplerin yığınla olduğu yerde sana " helal olsun. tipinde yerinde " diyecek 2-3 kişi çıkar. Toplamda 300 mesaj gelir. O yüzden buraya bu tür konular açmak seni bir yere yöneltmez. En fazla gırgır yapar millet sen de " ciddi misin? " diye sorarsın.

+1907
  • Neyi var la adamın tipinde ? hocam vücutta iyi tipte

• quote:

Orijinalden alıntı: MooNSpeLL_

quote:

Orijinalden alıntı: gmt_one

helal reis bu vücudu yaparken ek besin maddesi olarak ne kullandın

Tüm supplamentleri kullanmışımdır ancak son 1 yıldır doğal besleniyorum ve en fazla gelişim son 1 yılda oldu.. tavsiye etmiyorum tozları :) bende oluşan problem böbrek taşı oldu cok ağrılar çektim keşke hiç kullanmasaydım

tebrikler güzel vucut , tip yok diyenlerede aldırma yarısından coğu patates gibidir onların... Bende başladım spor a yalnız su aralar çoğunlukla kardiyo yapıyorum , boyum 1.75 110 kilo idim 60 gün oldu su an 100 kiloyum.2 ayda bekliyecem 90 oldugumda ağırlık basmaya geçmeyi planlıyorum , uygunmudur sence ? Şu kiloları biraz atmadan basmıyayım dedim.Birde kilo alan değilde kilo veripte aynı anda vucut yapanlaarda protein kullanabilirmi yoksa kilo vermemi mi yavaşlatır ? Birde aminoasitten baska kas yapıcı ne önerirsin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 2 Ocak 2014; 12:59:42 >

• Vücut 10 numara tipe 10 üzerinden 6.

• MooNSpeLL_ kullanıcısına yanıt
    Hocam Maşallah Diyelim Bence Oldukca iyisin.

Bende tip yok ama vucüt yapmak istiyorum 3 ay sonra baslıyacagım sen ne zamandır yapıyosun gercekten cok iyi yapmışsın haftada kac gün kac saat calısıyosun, Protein tozu aldınmı.. Birde İlk fotoda karın kol kanat kasları iyide gögüs kası az kalmış gibi geldi bana, tabi alt fotolarda çok çok iyi görünüyo, Bide bilirsin hocam sen ben 1.85 boy 85 kiloyum göbekliyim sonum ne olur :D yani kac aya şekil almaya başlarım :D Teşekkürler..
  • vücut olmuş
  • Kıskandığım için demiyorum ama bence vücut abartı, bence fit azcık baklavaların belli olduğu bir vücut yeterli ama omuzlar süper şimdi hakkını yemeyim, kız olsam veririm.
  • Burası ÖZGÜR ülkenin özgür forumu senin benim diye bırsey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: WishMaster_

Kıskandığım için demiyorum ama bence vücut abartı, bence fit azcık baklavaların belli olduğu bir vücut yeterli ama omuzlar süper şimdi hakkını yemeyim, kız olsam veririm.

Sağlıklı birey olmanın neresi abartı hocam :)

• boy kısaymış 1.85 falan olsan iyi olurdu. Tipte iyi değil vücut güzel.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.