Şimdi Ara

Tıpın kitlesi mi yoksa Cengin kitlesi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette tıpçıların videoları çıkıyor karşıma sürekli çok boş videolar atıyorlar bir de tıp fakültesi diye çekip paylaştıkları şey de lise 5 gibi ortam. Genelde yazılımcılardan böyle boş şeyler görmüyorum realist insanlar oluyorlar. doktorlar para kazanmak için hastayı gereksizce röntgene sokarken yazılımcı adam hiç üşenmeden beklentisizce youtube kanalına onlarca saatlik eğitim atıyor. Hangi kitle daha iyi bilemedim ama bana ceng daha yakın geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Senin olmadığın kitle kardesm

Ablana selamlar

• Tıpın kitlesi mi yoksa Cengin kitlesi mi? 

• İki kesimden de olacağını sanmıyorum. Bilecik ceng kazanırsın anca. Bursaya da yakın.

edit: 113k ile alıyor orası gelmez. İstatistik ve bilgisayar bilimleri diye bölüm var. Orası tutabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 12 Aralık 2023; 20:55:18 >
  • röntgene sokmanın parasal olarak hiçbir anlamda katkısı yok

asıl karın ağrısı ile gelen hastaya bt çektirmeden ağrı kesici ile evine yollarsan hayatının sonuna kadar cezaevinde geçirirsin

• kes lann

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numaranı istiyor hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukuk mu tip mi???
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Devlette öyle de özelde öyle değildir. Tabi dediğin gibi de bir durum var ama bazı doktorların sınırları zorladığını ihmal etmemek gerek. Hadi bu geçersiz önerge diyelim. Para için ilaç yazdıranlar da var özellikle eskiden çok oluyormuş. İlaç firmasıyla anlaşıyor bol bol o ilaçtan yazıyor.

• ilaç firmalarının hekimlere para verdiği iddia da yalan bir iddia öyle bir şey yok

özeli de bilmiyorum orada bulunmadım ve çalışmadım

ve hastaya bol bol ilaç yazdırmak gibi bir şey olmaz gerekli olan ilaçlar yazılır onun dışında fazladan ilaçlar yazılmaz ve malpraktistir eğer öyle bir şey olursa hekimlik mesleğini bir daha yapamaz dünyanın hiçbir yerinde

Şu ilacı şu eczaneden al demişti doktor. 5 6 sene önce dediği yerde 250 liraydı. Aynı ilacı ilçeden 25tl ye almıştık

Aile tanıdığımız ilaç pazarlamada çalışmasa yiyeceğiz.

Direkt bir örnek kendisinden. Birinde ilac hakkında doktorla görüştükten sonra doktor hanım diyor ki "iyi güzel de bilmem kim hanım işte benim kızın doğum günü var şu tarihte böyle pasta sever" falan. Firmaya parti duzenletiyor sonra ilacı kendi listesine alıyor.

Diğerinde direkt kendi akrabamdan. Doktor akrabam sehrindeki bir restoranda sınırsız yemek hakkına sahip ilaç firmasi ödüyor. Karşılık olarak ne olduğu sizin hayal gücünüz.

Bugün dermotologlar bile direkt hazır bir ilaç reklam afisinden isaretliyor ilaci bunlar bunlar alınacak diye. Elinde bu kağıt varken meslektaşım falan ayağına kötü niyetli insanlar savunmayalim

İşini iyi yapan doktorlar bir yana böyle paranın kulu olmuş olanlar da mevcut gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 13 Aralık 2023; 2:21:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickolangelo kullanıcısına yanıt

insanları yanıltıyorsunuz ve ilaç firması doktorlara ne para verir şu ilacı sat diye ya da başka ya da tüm lokantalardan sınırsız yemek hakkı verir

eğer böyle bir şey gerçekse şikayet edin çünkü kamu hastanelerinde bunlar bir suçtur ve malpraktise girer

ama bu suç karşısında susuyorsanız da siz de en az onun kadar suçlusunuzdur yerinizde olsam aile tanıdığım olarak bakmam ve direkt savcılığa suç duyurusunda bulunurum sizden de aynı davranışı bekliyorum

• aynı ilacın eczaneler arasındaki farklı satımı da olmaz bunu nerden çıkarıyorsunuz a eczanesinde 250 tl b eczanesinde 25 tl ilaç gibi bir olay mümkün değil

ve eczaneler sadece devletin belirlediği kat sayılar üzerinde kar elde edebilir

%1000 gibi bir kar elde etmesi mümkün değildir

Tıpın kitlesi mi yoksa Cengin kitlesi mi?
    Hocam yeni dünya gibi konuşuyorsunuz en basitinden dh forumda ramazan tarık ünsal konusuna bakın adam para için milleti ne hale getiriyor

• bağlantı linkini at da bakalım konusuna

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.