< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tıpın kitlesi mi yoksa Cengin kitlesi mi?

-
-
Senin olmadığın kitle kardesm
Ablana selamlar
-
-
İki kesimden de olacağını sanmıyorum. Bilecik ceng kazanırsın anca. Bursaya da yakın.
edit: 113k ile alıyor orası gelmez. İstatistik ve bilgisayar bilimleri diye bölüm var. Orası tutabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 12 Aralık 2023; 20:55:18 > -
röntgene sokmanın parasal olarak hiçbir anlamda katkısı yok
asıl karın ağrısı ile gelen hastaya bt çektirmeden ağrı kesici ile evine yollarsan hayatının sonuna kadar cezaevinde geçirirsin
-
kes lann
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Numaranı istiyor hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Devlette öyle de özelde öyle değildir. Tabi dediğin gibi de bir durum var ama bazı doktorların sınırları zorladığını ihmal etmemek gerek. Hadi bu geçersiz önerge diyelim. Para için ilaç yazdıranlar da var özellikle eskiden çok oluyormuş. İlaç firmasıyla anlaşıyor bol bol o ilaçtan yazıyor.
ilaç firmalarının hekimlere para verdiği iddia da yalan bir iddia öyle bir şey yok
özeli de bilmiyorum orada bulunmadım ve çalışmadım
ve hastaya bol bol ilaç yazdırmak gibi bir şey olmaz gerekli olan ilaçlar yazılır onun dışında fazladan ilaçlar yazılmaz ve malpraktistir eğer öyle bir şey olursa hekimlik mesleğini bir daha yapamaz dünyanın hiçbir yerinde
-
Şu ilacı şu eczaneden al demişti doktor. 5 6 sene önce dediği yerde 250 liraydı. Aynı ilacı ilçeden 25tl ye almıştık
-
Aile tanıdığımız ilaç pazarlamada çalışmasa yiyeceğiz.
Direkt bir örnek kendisinden. Birinde ilac hakkında doktorla görüştükten sonra doktor hanım diyor ki "iyi güzel de bilmem kim hanım işte benim kızın doğum günü var şu tarihte böyle pasta sever" falan. Firmaya parti duzenletiyor sonra ilacı kendi listesine alıyor.
Diğerinde direkt kendi akrabamdan. Doktor akrabam sehrindeki bir restoranda sınırsız yemek hakkına sahip ilaç firmasi ödüyor. Karşılık olarak ne olduğu sizin hayal gücünüz.
Bugün dermotologlar bile direkt hazır bir ilaç reklam afisinden isaretliyor ilaci bunlar bunlar alınacak diye. Elinde bu kağıt varken meslektaşım falan ayağına kötü niyetli insanlar savunmayalim
İşini iyi yapan doktorlar bir yana böyle paranın kulu olmuş olanlar da mevcut gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 13 Aralık 2023; 2:21:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
insanları yanıltıyorsunuz ve ilaç firması doktorlara ne para verir şu ilacı sat diye ya da başka ya da tüm lokantalardan sınırsız yemek hakkı verir
eğer böyle bir şey gerçekse şikayet edin çünkü kamu hastanelerinde bunlar bir suçtur ve malpraktise girer
ama bu suç karşısında susuyorsanız da siz de en az onun kadar suçlusunuzdur yerinizde olsam aile tanıdığım olarak bakmam ve direkt savcılığa suç duyurusunda bulunurum sizden de aynı davranışı bekliyorum
-
aynı ilacın eczaneler arasındaki farklı satımı da olmaz bunu nerden çıkarıyorsunuz a eczanesinde 250 tl b eczanesinde 25 tl ilaç gibi bir olay mümkün değil
ve eczaneler sadece devletin belirlediği kat sayılar üzerinde kar elde edebilir
%1000 gibi bir kar elde etmesi mümkün değildir
-
Hocam yeni dünya gibi konuşuyorsunuz en basitinden dh forumda ramazan tarık ünsal konusuna bakın adam para için milleti ne hale getiriyor
bağlantı linkini at da bakalım konusuna
En Beğenilen Yanıtlar

Senin olmadığın kitle kardesm Ablana selamlar |
Benzer içerikler
- normal koşullar
- iktisat okunur mu
- 70 tyt 60 ayt kaç bin sayısal
- ayt matematik nasıl çalışılır
- ayt kimya kaç günde biter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X