James Franco bilmeyenler icin soyliyim israilli bilim adamlari tarafindan gelistirilen guzellestirme programinda kusur bulunamayan tek unlu.Yani bir erkek icin kusursuz olan yuze sahip.Linkdeki ilk resimlise yilindan ikinci resim ise lise 4 universite civarinda cekilmis son resim ise suanki hali.Diyecegim odur ki umudu kaybetmek yok.
genc kende anormal değilmiş yani yuz hatları gayet normal
quote:
Orijinalden alıntı: Pharko
Sam Raimi'nin Spider-Man'inde ki Harry Osborn adlı arkadaşımızdır kendisi aynı zamanda
quote:
Orijinalden alıntı: Tembel Yazar
Sam Raimi'nin Spider-Man'inde ki Harry Osborn adlı arkadaşımızdır kendisi aynı zamanda
Alıntıları Göster
Yakışıklı adam cidden.
quote:
Lisede bi mala baglamis sonra toparlamis bence:DAncak benim en cok kiskandigim aktor.Yasayan en seksi erkek odulu ve mukemmel yuze sahip.Ayrica ablam deli oluyor bu adama...
quote:
Orijinalden alıntı: TidusFF
quote:
Lisede bi mala baglamis sonra toparlamis bence:DAncak benim en cok kiskandigim aktor.Yasayan en seksi erkek odulu ve mukemmel yuze sahip.Ayrica ablam deli oluyor bu adama...
Demek ablan bu adama deli oluyor
ablasi degil bir ARKADASI
quote:
Orijinalden alıntı: GR33K
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Angelo
quote:
quote:
Demek ablan bu adama deli oluyor
ablasi degil bir ARKADASI
biz biliyoruz o arkadaşları dök içini(yeni bir replik mi doğuyor)
Ben daha yakisikliyim bilim adamları beni de incelesin.
Ayrıca herif çokta yakışıklı değil 400 maddenin yarısını hakeder yani
Erkek erkekyir zaten.kadinlar gibi fazla fark olmuyo. Erkekte onemli olan ozguven ve para. Su kanal de de yayinlanan eslerin yaristigi programda neler goruyoruz.adama bakiuosun. Okuzun teki.ama hatun super. Yas ilerleyonce hatunlar erkekte farkli seyler ariyo o kadar yakisilki olmak onemli degil.
quote:
Orijinalden alıntı: hissetme
kim koydu lan fotoğrafımı buraya?
Alıntıları Göster
abarttınız 10 katı yakışıklı adamlar var?
quote:
Orijinalden alıntı: Bob Dylan
Ben abartmadim programin kusur bulmadigi yuz buymus.Bencede cok iyi degil ama konuyu acma sebebim adam burda tipim nasil diye sorsa(lise resmiyle)400 maddeyi alir yerden yere vurulur.Simdiki hali eskiye oranla cok farkli.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bob Dylan
Ben abartmadim programin kusur bulmadigi yuz buymus.Bencede cok iyi degil ama konuyu acma sebebim adam burda tipim nasil diye sorsa(lise resmiyle)400 maddeyi alir yerden yere vurulur.Simdiki hali eskiye oranla cok farkli.
Alıntıları Göster
Güzel adam. Severim
quote:
Orijinalden alıntı: Dura-Ace
Güzel adam. Severim
Alıntıları Göster
Geçenlerde ünlülerdeki değişimle ilgili konu açılmıştı.Orayada bakabilirsiniz.