Şimdi Ara

Tipo 1.4ie mi 1.6 karbüratörlü motormu tavsiye edersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
17.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tipo 1.4ie mi 1.6 karbüratörlü motormu tavsiye edersiniz maksimum 11 bin bütcem var güzel bi tipo almak istiyorum aslında tipo olmak zorundada değil ilk tercihim tipo şuan ucup giden piyasada bütce anca buna yetiyo gibi görünüyor siz değerli forumdonanım haber üyelerinden tipo kullanıcılarının yorumlarını beklıyorum
    1994 1996 arasımı
    1997 1999 arasımı tercih etmeliyim ve hangi motor tavsiye edersiniz

belkı bu konuyla ilgili çok konu var forumda ama tarihler çok eskı 2007 yılında 1999 tıpo sadece 8 yaşındaydı :) ve 8 bin tl di şimdii uctuuuu gittii

• Hıcam R19 europalara bakın
    Ben çok memnun kalmıştım eski aracım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1996 1,6 SLX olması lazım bir tipomuz vardı benzinli. Aracın hiçbir sorunu yoktu gayet temiz kullanımda kaçan bir araçtı. Lpg taktırmadık belki o yüzden çekişi sorunsuz bir araçtı.
    daha sonra 2004 gibi falan sattık aracı ev yaptıracagımız için. Daha sonra 1997 1.4 İe. Sx benzinli tipo aldık. Hala kullanıyoruz. Araç satılık. Şuan kullanımda hiç sıkıntı çekmedim. Çekiş düz yolda gerekeni daha doğrusu fiyatının karşılığını veriyor. Ancak yokuş çıkarken araç kalabalıksa boğuluyor. Bu yüzden lpg takma ihtiyacı duymadık. Zaten sakin kullanımda bizi hiç üzmedi...
  • Enjeksiyonluyu bilmem ama 10 sene kalburatorlu tipo kullandik, hic lpg takilmadi, dik rampalarda bayiliyordu ve km de 50 kurus yakiyordu. Ama arac sorunsuzdu, hic sorun cikartmadi 10 sene. Bizdeki s versiyonuydu en bosuydu belki bu yuzden sorun cikaracak biseyi yoktu

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için teşekkürler aracın motoru 1.4 muydu 1.6 mıydı acaba
  • Buraakdmr B kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için teşekkürler açıkcası çok buyuk bir performans beklemiyorum aile arabası olucak tabi arada bir kalabalık binilicektir ama 120 gecen biri değilim dik yokuşlar tek korkum, lpg li olması tercih sebebim
  • 4 ay kullanıp sattığım, 99 model 1.4 enjeksiyonlu temiz orjinal bir araçtı bizim tipo. motorun her yerinden yağ atardı, sürekli yağ eklerdim.kışın soğuktan kapısı açılmazdı. dijital göstergeler sapıtır, rolantide 4000 devire kadar çıkardı. motor ısınınca düzelirdi. gaz ayarını her usta yapmazdı. "abi bunlar italyan motor patliyo " derlerdi.bende öyle kullanırdım.50 tl lik parça 150 liraya değişirdi niye böyle diye sorduğumda "italyan" derlerdi. silecekler yol ortasında birbirıyle çarpışır kırılır yolda kalırsın. araca gaz verince gece farlar canlanır rolantide sönükleşir. aküsü biter kapısı açılmaz. motor arıza lambası kafasına göre kafasına göre söner. el freni lambası otobanda kendi kendine yanar, noluyoruz dersin. 90 km hızdan sonra inanılmaz motor sesi alır. yani öyle benim için tam bir dert makinesiydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    r 19 sımdılık ıkıncı tercih aslında bırtane almıstım satıcı vazgectı noterden dönduk okadar temızınıde bulabılırmıyım bılmıyorum o yuzden bıraz sogudum :)
  • siyahgezdi S kullanıcısına yanıt
    aracın motoru 1.4 olmasına ragmen 3. vites rahatlıkla 100 görüyordu. Çekiş dediğim gibi düşük vites iş görür. Lpgli kullanan bir dostum var onun klimalı falan 96 model 1.6 aracı gayet temiz bir sıkıntı cıkardığını görmedim. Bizim bi gecen sene benzin pompamız değişti haricinde yine bir sorun görmedim. Ne yağ attı ne de yarı yolda bıraktı sanırım bakımları yapılan bir araç sahibi üzmez :) bu her yaş araç için geçerlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buraakdmr

aracın motoru 1.4 olmasına ragmen 3. vites rahatlıkla 100 görüyordu. Çekiş dediğim gibi düşük vites iş görür. Lpgli kullanan bir dostum var onun klimalı falan 96 model 1.6 aracı gayet temiz bir sıkıntı cıkardığını görmedim. Bizim bi gecen sene benzin pompamız değişti haricinde yine bir sorun görmedim. Ne yağ attı ne de yarı yolda bıraktı sanırım bakımları yapılan bir araç sahibi üzmez :) bu her yaş araç için geçerlidir

kesinlikle bakımları yapılması satıcının aracına ıyı bakması gerekıyor ve en önemlısı bende hıc olmayan şans
    bakalım nasip kısmet arıyoruz ie ve ya karbüratörlü model temizi hangisi olursa alıcam inş
    1997 olan 1.4 tipoyu 2007 yılında 8.150 ye almıştık. Şu sıralar ne istiyorlar satıcaz ama ortalamasını bilmiyoruz :) siz ne veriyorsunuz diyoruz adamlara
  • enjeksiyonlu 1.4 80hp r19 lar alınabilir
    1.6lar da iyi diye biliyorum, hangisi lpgde falan sorunsuzsa o alınmalı
  • quote:

1997 olan 1.4 tipoyu 2007 yılında 8.150 ye almıştık. Şu sıralar ne istiyorlar satıcaz ama ortalamasını bilmiyoruz :) siz ne veriyorsunuz diyoruz adamlara

temizliğine göre değişir ama sunu söyleyım 99 model ilk sahibinden çok temiz 160 bınde deri döşeme çelik jant ses sistemli yapılı ateş kırmızı super bir 1.4 s tipo bulmustum 11 bine veriyordu 1 4 duz motor oldugu ıcın vazgectım
    çok ucuk 12 13 ısteyenler cok zor satıyo belkı burdan ortalama bir fiyat cıkarabılırsınız
    S lere baktım bende ucuz gibi. Ama aracıma binen göstergeler dijital olunca şaşırıyor alırsanız sx slx olmasına özen gösterin :) sanırım bizde 10-11 falan satıcaz
  • Temiz lpg takilmamis 1.4ie alın.Lpg'de taktirmayin.

• quote:

S lere baktım bende ucuz gibi. Ama aracıma binen göstergeler dijital olunca şaşırıyor alırsanız sx slx olmasına özen gösterin :) sanırım bizde 10-11 falan satıcaz

lpg de çok önemli ruhsata işletmesi vs taktırlması bu çok maliyetli birde ie motor sıralı lpg olmalı
    Aynen bi ara taktıralım dedik sıralı taktırın falan dediler. Ama düşündük zaten bizi yıpratıcak kadar yakmıyor. Bozmayalım motoru dedik. Benzinli kullanmaya devam ettik 170 binde araç araç vites atarken diğerini arıyor :))
    1.6 idi. düz yollarda canavar gibiydi. nerdeyse 3. vitese kadar sardırıyordum ışıklarda falan
  • benzinli kullanacaksan enjeksiyonlu,lpg li ise karbiratörlü tercih edin.

• 1.6+ lpg candır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.