Şimdi Ara

Tipo 1.6 sx max hız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
18.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feylesof2150

Son hız yaptığınız hızdır ibrede 300 yazsa araba buna çıkabilecekmi?
    Yada firmanın fabrika verisine bakınız.

valla ya kadrana bakıp max hız tespiti yapıyorlar ya, bitiyorum o an.sanki gücü kadran veriyor
  • ama kaç ibresi oldugunu gösterir en azından xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylesof2150

Son hız yaptığınız hızdır ibrede 300 yazsa araba buna çıkabilecekmi?
    Yada firmanın fabrika verisine bakınız.

golf 4 ilk çıktığında hitler motoruyla 260 bastığını iddia edenler vardı
  • Göstergeleri çalıştığım firmada yapıldı.. Yok öyle kuru kafa filan :) Inanmayın öyle şeylere dijital olduğu için 999 kadar gösterir
  • kuru kafa için 260ı beklemesi enteresan. 260a kadar tehlike yok demek ki. 259 a kadar güvenle yol alabiliyoruz tiponun içinde.

@SethValore

her araç son viteste devir kesiciye girecek kadar devir çeviremez. bunu eklemek lazım. şimdi ekonomi oranlı 6. vitesiyle hesap yapanlar yarın benim araçla bassam 270 yapar diye yardırmaya çalışmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbakirtas

Göstergeleri çalıştığım firmada yapıldı.. Yok öyle kuru kafa filan :) Inanmayın öyle şeylere dijital olduğu için 999 kadar gösterir

Gerçekten mi? Ozaman dayımın beni keklediği konusunda kesin kanıya varabilirim.Eğer gerçekten orada çalıştıysanız ve eminseniz dayıma güzel bir cevap hazırlayabilirim.Tempra cat ile 250km/h yaptığını ve tabut mu mezar taşuımı ne çıkmış şahidim de var diyo ben nekadar inanmasam da eğer dediğiniz kesin ise bana dijital ortamda bi belge felan ulaştırabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkma

kuru kafa için 260ı beklemesi enteresan. 260a kadar tehlike yok demek ki. 259 a kadar güvenle yol alabiliyoruz tiponun içinde.

@SethValore

her araç son viteste devir kesiciye girecek kadar devir çeviremez. bunu eklemek lazım. şimdi ekonomi oranlı 6. vitesiyle hesap yapanlar yarın benim araçla bassam 270 yapar diye yardırmaya çalışmasınlar.

o hıza ulaşabilir demiyor zaten arkadaş
    kural olarak yapabileceği maksimum hız budur diyor
    yoksa bu hesaba göre benim aracın 240 km hız yapması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: kkma

kuru kafa için 260ı beklemesi enteresan. 260a kadar tehlike yok demek ki. 259 a kadar güvenle yol alabiliyoruz tiponun içinde.

@SethValore

Teorik bilgiler üzerinden konuşuyoruz zaten. Örnek verirken dediğim gibi karşıdan rüzgar alır, yokuş yukarı gider vs vs.

Ama şöyle bir olay var, benim girdiğim tüm dyno testlerinde arabalar hep devir kesiciye girdi 5. - 6. viteste.

• Nasıl bir belge :) Evet orada çalışıyorum Türkiyede tek gösterge üreten firma.. Dayına söyle X52 göstergeyi aldık romanyaya biz göndericez :)
  • Tipo'yu bilmem de. Çevre yolunda Tempra motorlu Doğan ile 190 km hafif bayır aşağı görüyor. Sanırım son hız bu araçlarda 170 - 180 km. Ama tabiki de 180 km hızda araçta titreme artıyor. Sadece anlık olarak bu hıza çıkabilirsiniz. Uzun süreli gitmek ise biraz cesaret işi :) Ben tavsiye etmiyorum şahsen.
  • 98 model mpi motor tipoyu ilk aldığım gün 3.viteste gazda 110u gördüm ondan sonra motor gaz yemedi
    yine gaz ayarsızken abartısız 130u gördüm yine gaz kesti kendi kendine

mpi motorda devir kesici sistem vardır ama sx veya s lerde varmı yokmu bilmiyorum
  • 99 Tipo 1.6 i.e SLX MPİ ile en fazla 182 km hıza çıkabilmiştim.
  • quote:

Göstergeleri çalıştığım firmada yapıldı.. Yok öyle kuru kafa filan :) Inanmayın öyle şeylere dijital olduğu için 999 kadar gösterir

usta yanlışın var bence çünkü bi arkadaşın attığı cevaptaki gibi ikisine birden basınca oto trip ve total tripe 288 gösteriyor yani senin dediğin gibi 999 değil :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototube

quote:

Gerçekten mi? Ozaman dayımın beni keklediği konusunda kesin kanıya varabilirim.Eğer gerçekten orada çalıştıysanız ve eminseniz dayıma güzel bir cevap hazırlayabilirim.Tempra cat ile 250km/h yaptığını ve tabut mu mezar taşuımı ne çıkmış şahidim de var diyo ben nekadar inanmasam da eğer dediğiniz kesin ise bana dijital ortamda bi belge felan ulaştırabilirseniz sevinirim.

Azrail gelip gitmistir bi anligina :p

simdi dusundum de 288 rakamlarini gosterebiliyorsa 299u da gosterir.8in sol altindaki cizgiyi kaldirinca 9 oluyor ya o bakimdan :) o halde tipo 299u gorur :P

• Yokuş aşağı yardırsak neden görünmesin ki motor boşta olsa xD 300 de basar belki :P
  • O ARABA 300 DE YAPSA DURDURABİLECEKMİSİNİZ?
    ARABANIN sürat yapması önemli değil önemli olan so sürati çabucak frenlemektir yiğen.
    bütün arabalar sürat yapabilir.ama bütün arabalar aynı mesafede duramaz.
  • haklısın dayııı :)
  • aynı motorlu 1.6 tipo s in göstergeleri analoğdur ve son hız 200 yazar yani digital olanlardada 200 yazması gerekirdi ama 200 e çıkabileceğini sanmıyorm
    ayrıca tiponun 1.6 ve 1.4 karbüratörlü motorlarında devir kesici yoktur devir kesici devreye girsin diye zorlamayın motoru kucağınıza alırsınız
    devir kesici sadece mpi motorlularında mevcut
  • vites boştayken de mi kucağımıza alırız motoru :D
  • Doğrudur oraya kadar limitlenmiş olabilir ama sonuç olarak dijital gösterge kadran derdi yok ekstradan bir şey yaplmıyor pazartesi günü elektronik departmanından net bilgili alırım.. Ben plastik işine bakıyorum gösterge grubunun :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.