Şimdi Ara

Tipo'mun Arka Tekerlekleri Camurluga Sürtüyor YArdım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 hafta önce aracıma yeni lastik jant aldım.Alırken de hic dikkat etmedim ve satıcıda birşey sölemedi :( Latik ölçüleri 195x50x15R aracın arka koltuguna bir kişi bindiginde kasislerde lastik çamurluga sürtüyor.Çamurluugn iç kısmını kestirdim bu seferde eski sürten yerin bir parmak altına sürtmeye başladı.Takoz koydurcaktım havada olur kötü görünür ve dengesiz olur dediler.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Jantları degiştirmek yada çamurlugu açtırmakdan başka bir secenek arıyorum.

• Takoz koydunmu araba yükselecek dengesi bozulacak. Virajlarda yana yatıp savrulacak..Arabanın ağırlık merkezi G noktası denir.. Yola ne kadar yakınsa o kadar dengesi sağlam demektir..Kafadan lastik ve cant takılmaz...FABRİKA ÖLÇÜLERİ NE İSE ONLARI TAKIN....Çamurluk yapılır, düzelir, bilmem ne olur...O dört tekerin üzerinde devamlı can geziyor...Kaza geldimi tekrarı ,geri dönüşü olmuyor....Yanlışta ısırar etmeyin....Kolay gelsin..
  • Biz 2 sene boyunca 1998 model corollada takoz kullandık fazla bir kötülük görmedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen gün helezonlara toros takozu koydurduk şimdilik bir sorun yok camurluga sürtme olayı kalktı ortadan.Aslında helezonun içindeki takozdan bulmak istedim ama bulamadım izmirde nerde bulabilirim bilen var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.