19 yaşımdayım doğuştan beri sapım ne omg zaten reşit olalı 1 sene olmuş akhsdşaklshdlasd yeni nesil gümbür gümbür geliyor |
Tipsiz ve Yıkık İnsanlar Evde mi Kalır ? (2. sayfa)
-
-
Kızlar tipe bakmıyor demedim kardeşim, dışarıda kimsenin umrunda değilsiniz dedim. Sosyal fobi için söylüyorum bunu, az rahat olun diye. Böyle konu açarak sonra tavsiyeleri beğenmeyip şikayet ederek bir yere varamazsın. Boşa açmışsın konuyu. İstanbul'da olsan kızlı ortama sokardım işte yanımda, yapacağım şey bu. Yavaş yavaş alışırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 28 Haziran 2022; 15:40:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim zamanımızda lisede, orta okulda pek zorbalık yoktu. Ama zamane gençliğinde liselerde, ortaokullarda zorbalık çok. Kimsenin kimseye saygısı yok. Öğretmenlere bile saygı yok. Az biraz tipin falan bozuk olsun dalga geçmeler, zayıfı ezme gibi durumlar çok. İnstagram gibi sosyal mecralar gençleri çok bozuyor. Orada herkes en güzel anını, en güzel yanını gösteriyor. İzleyenler de her gün öyle zannediyor. Kıskanıyor. Benim neden böyle hayatım yok diye kendi hayatını sorguluyor. İnstagram gibi sidik yarıştırma mecrasından uzak durun. İnstagram sizi depresyona sokabilir. Akıl sağlığınız için tiktok, instagram vs. yerlerden uzak durun. Sanal değil gerçek arkadaşlıklar kurun. Cep Telefonuna da hipnotize olmuş beyin özürlü gibi bakıp durmayın. Gidin spor yapın. Gitar , resim , artık neye ilgin ve yeteneğin varsa bunların kurslarına gidin. Sadece spor bile fiziğini düzeltir. Yüzün güzel değilse. Erkeğin makyajı saçı sakalıdır. Düzgün bir berbere git imajını yenile. Kendine yakışan düzgün kıyafetler giy. Kendini geliştir. Ağzın laf yapmıyor. Çünkü konuşacak bir şeyin yok. Yaşanmışlığın yok. Sokağa çık hayatını yaşa. Film izle, konsere git, kitap oku. Konuşacak bir şeylerin olsun. Spor salonunda insanlarla tanış. Laf lafı açar. Sen hele bir konuşmaya başla. Bunları söylemesi kolay yapması zordur. Kaç kardeşsiniz bilmiyorum ama sanırım tek çocuksun. Yaşına yakın kardeşin olsaydı. Böyle tek kalmazdın.
-
Hocam birak ya bunlara iyi niyetle bisey soylesen bile hemen cemkirirler cogu sadece sikayet etmek istiyor bikac yol yontem soyluyorsun zor geliyor cemkiriyorlar. 40 years of Virgin filmini oner adamlara bundan boyle en azindan geleceklerini gorup rahatlasinlar.
-
Yaşıtlarımla kendimi kıyaslayınca doğuştan beri sap olduğumu gördüm çünkü küçüklüğümden beri sorunlu bir şekilde büyüdüm ve sosyalleşme adına büyük sorunlarım var,zorunluluk olmadıkça konuştuğum kız bile olmadı ve bunun reşit olup olmamakla ne alakası var ne anlatıyorsunuz hocam ?
-
Sana göre demesi kolay aga. Seninde gelecek hayatını etkileyecek sorunların olsaydı görürdüm seni. Şikayet ediyorum çünkü düzeltebilecek bir durumum yok çünkü bu hayattaki her şey şans.
-
Bunun karşıtı kızlarda hiç olmuyor nedense. Çok yıkığım, çirkinim elime erkek eli değmedi diye sızlanan kız duymadım. En çirkin, dombilisinde bile süper bir ego ve özgüven var. Onlar korkmuyor siz niye korkuyorsunuz.
-
Yaşanmışlığım yok çünkü hayatımı yaşayamadım ki bir şeylerim olsun. Ne özgüvenim var ne de enerjim çünkü beni bu hayatta motive eden hiçbir özelliğim yok ki kendime güvenim olsun. 5 yıldan beri calisthenics yapıyorum vücudum fit ve kaslı ama maalesef tipten kaybediyorum ayrıca saçlarımın da hiçbir özelliği yok; renksiz sıradan,kalın telli ve kabarık iyi değil yani. Sakal desen sadece çene ucunda çıkıyor o kadar.
-
19 yaşında değil misin sen? Daha ergen sayılırsın. Boyun da uzar, sakalın da çıkar. Benim 30 yaşından sonra sakalım çıktı diyebilirim. Ünlülerden Mehmet Ali Erbil de bir programda demişti benim sakal 30 yaşından sonra çıktı diye. Boyum bile 30 yaş dolaylarında 1-2 cm uzamıştır. Erkeğin büyümesi , ergenliği 30 yaşına kadar devam eder derler. Erkekte yaşlandıkça tip oturur. Karizması artar. Kadınlar yaşlandıkça güzelliği bozulur. Erkekte tam tersidir. Ünlülerin ergenlik dönemi ve 40 yaş dolaylarındaki tiplerine bak değişimi gör. Her tipin alıcısı vardır. Herkes bir gün dengini bulabilir. Ama senin bunun için çaba göstermen lazım. Böyle yaparsan bir yere varamazsın. Etrafında kız çevresi olan bir erkek arkadaş ile takıl.
-
Hayır tam tersi kızlar bu durumu daha çok kafaya takıyorlar ama belli etmiyorlar. Kızların,elime erkek eli değmedi diye şikayetleri olmaz çünkü onlar daha çok kendilerini başka kızlarla karşılaştırırlar ve eğer çirkinse kendinden güzel olan kızlara karşı büyük nefreti ve kıskançlığı olur genelde ve neden ben çirkinim diye sürekli bunalıma girer. Kızların çoğunluklu olduğu forumlarda bu tür neden çirkinim,ölmek istiyorum diye açılan konuların çoğu kızlara ait.
Ayrıca en çirkinin bile egosu tavan ve özgüvenli çünkü toplumumuzda çok fazla abaza olduğu için en çirkinine bile talep oluyor.
-
Ben öldükten sonra başka bir hayatın (ahiret, cennet, cehennem vs.) olduğunu düşünmüyorum hocam.
Yani, Sizi bilemem ama ben ancak ölürsem kurtulabilirim ama ölecek cesaretim yok, eğer olsaydı direk öldürürdüm veyahut öldürtürdüm kendimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 28 Haziran 2022; 17:31:47 >
Doğru söylüyorsunuz ama napayım içim daralıyor resmen sürekli rahatsız ve çaresiz hissediyorum o yüzden ne yazdığım belli olmuyor.
-
her körün bir topal alıcısı olur korkmayın sadece hayalınızdekı kadın olmaz.
kahvaltı hazırlayacak biri olur sadece
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olumsuzluklarla dolu bir hayat asla bu şekilde kabullenerek çekilmez hocam ama napalım benimde elimden bir şey gelmiyor. Yaşadığımız durum tam anlamıyla psikolojik cehennem.
-
En çirkini bile yakışıklı ve karizmatik erkek istiyor ,kendi gibi erkeklere bakmıyor nasıl olacak bu iş ?
-
Yaşı gençken oyle oluyor yaş ilerledikçe krititerleri eşşek gibi düşüyor merak etme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam yaş ilerleyince tip değişseydi dünyada çirkin-güzel ayrımı olmazdı ?
-
Emin ol seni değiştirmek ve bulunduğun durumdan çıkarmak için kimse el uzatmayacak.
İyi veya kötü şeyler yaşayacaksın ama silkinip kendine gelmezsen ileride zamanında denemediğin şeyler için çok büyük pişmanlık yaşayacaksın.
Haklısın hocam zaten geçmişte kaçırdığım şeyler için büyük pişmanlık duyuyorum ve gelecek te de böyle olmasını istemiyorum ve iç sesim beni yiyip bitiriyor.
-
Çoğumuzun geçmişe yönelik pişmanlıkları vardır, önemli olan oralarda takılı kalmamak.
Dediğim gibi silkinip kendine gelmek ve bu en kısa zamanda yapılmalı. Bundan sonra erken kalkmak bile bir başlangıçtır. Yeter ki kendinizi disipline edip harekete geçin.
Bu yol boyunca bir sürü başarısızlık da yaşayacaksınız ama en kötü neden yapmadım demeyeceksiniz. Ayrıca her başarısızlık sonrası kendi iç değerlendirmesi yapıp, şunu yaptım ve bu oldu diye düşünmeniz sonrası için bu durumlardan yaptığınız çıkarımlarla harekete geçmeniz lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X