Şimdi Ara

Tipsiz ve Yıkık İnsanlar Evde mi Kalır ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şu kendini gelistir işin gücün paran olsun kızlar siraya girecek laflarına uyuz oluyorum. 23 yaşındayım evim arabam alındı tipim normal semaptik biriyim esprituelim ama kızlara acilmadiktan sonra kız ortamın olmadiktan sonra sokaktan geçen kızlar veya okulundaki kızlar senin gelişmiş olduğunu nerden bilecek alnimizda yazmıyor ki. Seni tanımıyorlar çünkü.Adam 30 yaşında asgari ucrete çalışıyor kilolu arabası bile yok sürekli sevgili değiştiriyor kızlara basıp geçiyor. Peki kızlar bunda ne görüyor sence? Erkek arkadaş ortamın fazlaysa ve samimiyse onlar ayarlıyor bunun gibilerde vurup geçiyor işte. Hicbirseyin olmasın ama dilin ve ortamın olsun yeter. Hele ki şu devirde paraya kariyere bakan kız bence çok az hepsi eğlenmek gülmek istiyor evlenecek olsa bile. O 30 yaşındaki adamdan kat be kat daha tipliyim.arabayla storyler atıyorum hatta dm atıyorum kızlara öyle klasik merhaba selam felanda yazmıyorum. Ama yok en kahpesi bile güven sorunu yaşıyor illa bir yerlerden ortak arkadaşın felan olacak o ona anlatacak seni. Bide şu var bu 30 yaşındaki adam leş gibi kokan biri bir mekana girsin mekan kokuyor yanında su bile içilmez bunun. Bir defa gene birini eve atmış kızda universiteli güzel birşey. Geldi işte ve aynı leş gibi kokuyor. Ve kız bunun altına yatmış düşünün. Sadece bir örnek bu böyle hanzolar ortam ve dil sayesinde tanışıyor vurusuyor. Aslında çok basit ama bizim gibi girişken olmayanlar için çok zor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek Lider Atatürkk T kullanıcısına yanıt

Hocam tipiniz düzgünse ve eğlenceli ve sempatik biriyseniz kızlarla aranızın çok iyi olması gerekmiyor mu acaba ? Bence sizin bahsettiğiniz 30 yaşındaki leş gibi kokan ayılarla vuruşan kızlar yollu kızlar .

Yüzde yüz katılıyorum. Para, araba mevzusu çok abartılıyor. Hiçbirine sahip olmadığı halde, tonla kişiyle çıkan arkadaşlarım var. Üstelik, bradd Pitt ayarında gibi bir tipte değiller yani. Normal insanlar. Ortam en önemlisi hocam. Ortak bir nokta olmalı. İş,okul, kurs vs vs. Sokakta geçen birine de yazamiyorsun ki. Burası Türkiye, ne olacağı belli olmaz. Ayrıca sokaktan, düşürme oranın en fazla yüzde 10. Oda maksimum, Kadıköy vb yerlerde olabilir. Ki, o bile çok riskli. Ortamın olmadıktan sonra gerisi boş. Ayrıca kizlarin hepsi gerçekten paraya bakmıyor' bu palavra... Özellikle bu forumda çok dile getiriliyor ama yanılıyor çoğu kişi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • up

• Karşı masamda bir çift oturuyor su an. Yanındaki erkeği görsen kadınların tipe bakmadığını anlarsin. Kendin demişsin tecrübem yok diye... Daha öğreneceğin çok şey var. Kadınlar gençken tipe maceraya bakabilir belki, ama yaşın ilerliyor. Bu dönemlerle mesleğine gelecekte ne olacağına bakarak karar verecekler. O yüzden çok takılma. Benim senin gibi kaç tane arkadaşım vardı hepsi evlendi şimdi. Benim hayatımda ise sürekli birileri olur. Ama kalıcı olmaz... Lafima güven. Hayatta kadınlar dışında bir şeyler başarmaya başlarsan özgüvenin de artar zaten. Tek kıstas kadınlar değil. Bu bir domino. Kimse kimsenin kara kaşına gözüne tav olmaz. Önce bir yerlere gel kendine bak biraz geliştir level atla. Sonra açılırken de rahat olursun zaten.

Ekleme: o sizin tipsiz parasız olup kızları tavladigini düşündüğünüz herifler kız ayırt etmiyor. En kekosundan cahiline. Basıp geçiyor. Skalaniz bu kadar düşükse bir şey diyemem. Kör cahil veya keko kızla isim olmaz benim. High level kadınlar içindi üstteki yorumum. Kendinize göre kadın seçin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 28 Haziran 2022; 22:49:45 >

• Paganizm kullanıcısına yanıt

Reis ortamım yok diyorum tanışmak istemiyorlar sosyal medyadan. Dışardan tanımadığın kızla konuşmak için de baya bir cesaret lazım oda bende yok. Yollu olsun isterse Türkiye üzerinden geçsin bende geçeyim zevkimi alayım ama yok işte...

Evinde oturursan elbette kimse senin kapını çalmaz sosyal ortamlarda bulunman lazım. Dans kursuna git, resim kursuna git, Almanca kursuna git, tenis kursuna git. Hala daha bulamıyorsan psikiyatriste git.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intrepid I kullanıcısına yanıt

En iyisi üniversitede kaynaşmak kızlarla bence

• Paganizm kullanıcısına yanıt
    Benim bölümüm %90 erkeklerden oluştuğu için o konuda şansızdım ama Tıp, diş hekimliği, hemşirelik, ingilizce öğretmenliği gibi bölümler o konuda avantajlıdır. Öğrenci kulüpleri aktif ise onlarada girilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.