Şu kendini gelistir işin gücün paran olsun kızlar siraya girecek laflarına uyuz oluyorum. 23 yaşındayım evim arabam alındı tipim normal semaptik biriyim esprituelim ama kızlara acilmadiktan sonra kız ortamın olmadiktan sonra sokaktan geçen kızlar veya okulundaki kızlar senin gelişmiş olduğunu nerden bilecek alnimizda yazmıyor ki. Seni tanımıyorlar çünkü.Adam 30 yaşında asgari ucrete çalışıyor kilolu arabası bile yok sürekli sevgili değiştiriyor kızlara basıp geçiyor. Peki kızlar bunda ne görüyor sence? Erkek arkadaş ortamın fazlaysa ve samimiyse onlar ayarlıyor bunun gibilerde vurup geçiyor işte. Hicbirseyin olmasın ama dilin ve ortamın olsun yeter. Hele ki şu devirde paraya kariyere bakan kız bence çok az hepsi eğlenmek gülmek istiyor evlenecek olsa bile. O 30 yaşındaki adamdan kat be kat daha tipliyim.arabayla storyler atıyorum hatta dm atıyorum kızlara öyle klasik merhaba selam felanda yazmıyorum. Ama yok en kahpesi bile güven sorunu yaşıyor illa bir yerlerden ortak arkadaşın felan olacak o ona anlatacak seni. Bide şu var bu 30 yaşındaki adam leş gibi kokan biri bir mekana girsin mekan kokuyor yanında su bile içilmez bunun. Bir defa gene birini eve atmış kızda universiteli güzel birşey. Geldi işte ve aynı leş gibi kokuyor. Ve kız bunun altına yatmış düşünün. Sadece bir örnek bu böyle hanzolar ortam ve dil sayesinde tanışıyor vurusuyor. Aslında çok basit ama bizim gibi girişken olmayanlar için çok zor... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim