Şimdi Ara

tıptan bıktım usandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aga pediatrı stajının sınavı var haftaya bizim okulun da en zor stajı pediatri kalacam muhtemeln. bir stajdan kalsam çok sıkıntı olur mu sizce ?

• YA OLUM GÜLDÜRMEYİN BENİ LAN NEYMİŞ STAJMIŞ NEYMİŞ STAJMIŞ BEN 20 SENE ÖNCE BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİNDE STAJIMI MİCROSOFTDA YAPTIM OKUMUŞ ADAMIM SEN PEDİATRİ STAJI YAPIYORSUN Bİ DE PUAHAHAHAHAHA NEYMİŞ ERGEN SAĞLIĞI BEBE SAĞLILIĞI KONTOLÜYMÜŞ PUHAHAHA BEN O ZAMANLARDA MİCROSOFTDA ŞU AN KULLANDIĞIN WİNDOWS 10U GELİŞTİRİRKEN SEN BOKLU BEBLERLE İLGİLENECEKSİN PUAHAHHAHAH BEBELER GELECEK KLİNİĞİN ORTASINA SIÇACAK BEN İSE MOCHA KAHVEMİ YUDUMLAYARAK GELECKTE FAKİNG KULANILACAK ARTIFİŞİL İNTELLENGENCE' MI DEBUGGİNG YAPACAM PUHAHAHAH YA TIP OKUMAYIN OLUM KAÇ KERE DEDİM YA

• Bırak kardeşim

• YA OLUM GÜLDÜRMEYİN BENİ LAN NEYMİŞ STAJMIŞ NEYMİŞ STAJMIŞ BEN 20 SENE ÖNCE BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİNDE STAJIMI MİCROSOFTDA YAPTIM OKUMUŞ ADAMIM SEN PEDİATRİ STAJI YAPIYORSUN Bİ DE PUAHAHAHAHAHA NEYMİŞ ERGEN SAĞLIĞI BEBE SAĞLILIĞI KONTOLÜYMÜŞ PUHAHAHA BEN O ZAMANLARDA MİCROSOFTDA ŞU AN KULLANDIĞIN WİNDOWS 10U GELİŞTİRİRKEN SEN BOKLU BEBLERLE İLGİLENECEKSİN PUAHAHHAHAH BEBELER GELECEK KLİNİĞİN ORTASINA SIÇACAK BEN İSE MOCHA KAHVEMİ YUDUMLAYARAK GELECKTE FAKİNG KULANILACAK ARTIFİŞİL İNTELLENGENCE' MI DEBUGGİNG YAPACAM PUHAHAHAH YA TIP OKUMAYIN OLUM KAÇ KERE DEDİM YA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 23 Ekim 2022; 12:7:22 >
  • Hocam az kalmış zaten dayanın iyi bir meslektesiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığa yanlışlıkla tıklamamla saniselik "yine karakurumun konusuna girdik av" düşüncesinin konuyu açanı görünce yok olmasının tarifsiz mutluluğu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam en zor 4 diolar dorumu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lost245 L kullanıcısına yanıt

yok bence 2 en zoru

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızsızlıktan çok bıktım
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tam1peach T kullanıcısına yanıt
    hocam 2.sınıflara bir taktik verebilir misiniz

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

hocam gelecek konusunda çok karamsarım. mezun olsan tusu var tusa girsen mobbing düşük maaş var. rahatlayacagın yaslar 35-36 minimum onda da gençlik elden gitmiş oluyor bıkkınlığım tıpa değil ülkeye hayata

bro günlük olarak min 3 saat çalışman lazım özellikle nöroanatomi ve mikrobiyoloji inanılmaz zordu. benim şansıma pandemiye geldi de rahaat rahat geçtim yoksa muhtemelen 2 de kalırdım.

Hocam nöroya herkes zor diyor.3.komitede benim inş sıçmayız

nöro tek başına 2.5 komite falan eder öyle düşün konu olarak mikrobiyolojide 2 komiteeder. kalanlara çok sıkı asıl ve onlardan 75 almaya bak en az ki nöroda falan düşük alınca tolere edebilesin

• Wanderfox kullanıcısına yanıt

Ayıp ediyorsunuz hocam tıptan ne zaman biktim ben 

Bizde de 4.
    Beraber sıçalım hocam

• LeviEfendi kullanıcısına yanıt
    olur hocam🤗

Hocam 30yasinda uzman olursunuz bide asistan bile 30-40k alıyor artık bizim sınıfta birinin babası enfeksiyon uzmanı devlette 50k alıyor nesi kötü

• okumak boş adam işidir, zaman kaybıdır. 20 yaşında askerden geldiğin an ticarete başla.

• power-pc P kullanıcısına yanıt

tıp hariç hocam tıptan ortopedi uzmanı olunuyor 

• Ben de 4 üm, bu yıl dersler gerçekten ağır geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an agony -- 23 Ekim 2022; 17:2:7 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.