Şimdi Ara

Bağırsaklarımdan bıktım artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üni sınavına hazırlandığım sene aç yada tok olmamama rağmen stresten midemden çok yüksek sesli sesler gelirdi sanki osuruyormuşum gibi ama osurmazdım engelleyemezdim de

sınav bitti düzeldi sonra kocaeli hukuka başladım orda ilk günler olmaya başladı sonra her derste sınavda olmaya başladı hatta ba ile geçeceğim dersin sınavından bu yüzden erken çıkmıştım düşünün

işte stres olduğumda ishal oluyorum artık

yada sosyal ortamda beğendiğim bi dişi varsa da sesler gelmeye başlıyor

nerem doğru ki

ibs diyolar sanırım bu hastalığa

dışardan bi şey yiyince de bozuluyor yani benle beraber yiyenlere bi şey olmuyor ama off allah kahretsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tutuyosun diye oluyor. Bende de oldu. Sanki içimden traktör çalışır gibi bir ses geldi. Ama dışarı çıkan şey yoktu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynısı bende de var, IBS. İshal gibi oluyorsun, etrafta tuvalet yoksa veya olsa bile gitme şansın yoksa daha kötü hissediyorsun. Hayatını bunun üzerine kurman gerekiyor, rezil bir şey.

• Sınav öncesi 4-5 adet karanfil kırıp suyla yut iyi gelecektir.

• Bende de benzer bişey var. Ayrıca 6 yıldır uyku problemi ve depresyonla boğuşuyorum. Bu insan vucudu tasarımıyla tam bir fail at çöpe gitsin.

• probiyotik lazım knk size

• bugün YTÜ CE kazandıysam bunu LYSye 2 dakika kala hocadan izin alıp tuvalete koşarak içimi boşaltmama borçluyum. o ishalin ağrısıyla girsem mezuna kalıp kafama sıkmıştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayattan Tamamen Bıktım
    3 ay önce açıldı
    dayanamıyorum artık
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairtune

probiyotik lazım knk size

1 senedir yoğurt ve ayran yiyip içiyorum hiç bişey düzelmedi sadece ishal olmuyorum ama bağırsaklarım kötü halen çünkü psikolojim bozuk

• quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

bugün YTÜ CE kazandıysam bunu LYSye 2 dakika kala hocadan izin alıp tuvalete koşarak içimi boşaltmama borçluyum. o ishalin ağrısıyla girsem mezuna kalıp kafama sıkmıştım.

Civil engineering’in kısaltması değil mi lan ce 

• Ayranı çalkalayıp da iç

• quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

Ayranı çalkalayıp da iç

karılarla takılıyosun yine

• Sen karı olsan benim gibi erkeği kaçırır mıydın 

• güzel bi probiyotik takviyesi al paraya kıyıp. sarımsak tüket bol bol. turşu tüket. fabrika üretimi olanlarda pek probiyotik olcanı sanmıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şekerli gıdaları hazır fabrikasyon ürünleri tüketme

• Doktora git ilaç verir sınavdır özelgündür öncesinde atarsın

• İki haftadır bende de mevcut.Hatta apandisit sandım ağrı da çok ve dışkım çok sert diken gibi resmen. Kefir içiyorum +1.5 lt su içiyorum azcık düzeldi gibi geçmezse tekrar probiyotik başlayacam. Sanırım IBS var bizde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.