üni sınavına hazırlandığım sene aç yada tok olmamama rağmen stresten midemden çok yüksek sesli sesler gelirdi sanki osuruyormuşum gibi ama osurmazdım engelleyemezdim de sınav bitti düzeldi sonra kocaeli hukuka başladım orda ilk günler olmaya başladı sonra her derste sınavda olmaya başladı hatta ba ile geçeceğim dersin sınavından bu yüzden erken çıkmıştım düşünün işte stres olduğumda ishal oluyorum artık yada sosyal ortamda beğendiğim bi dişi varsa da sesler gelmeye başlıyor nerem doğru ki ibs diyolar sanırım bu hastalığa dışardan bi şey yiyince de bozuluyor yani benle beraber yiyenlere bi şey olmuyor ama off allah kahretsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bağırsaklarımdan bıktım artık
-
-
Tutuyosun diye oluyor. Bende de oldu. Sanki içimden traktör çalışır gibi bir ses geldi. Ama dışarı çıkan şey yoktu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynısı bende de var, IBS. İshal gibi oluyorsun, etrafta tuvalet yoksa veya olsa bile gitme şansın yoksa daha kötü hissediyorsun. Hayatını bunun üzerine kurman gerekiyor, rezil bir şey.
-
Sınav öncesi 4-5 adet karanfil kırıp suyla yut iyi gelecektir.
-
Bende de benzer bişey var. Ayrıca 6 yıldır uyku problemi ve depresyonla boğuşuyorum. Bu insan vucudu tasarımıyla tam bir fail at çöpe gitsin.
-
probiyotik lazım knk size
-
bugün YTÜ CE kazandıysam bunu LYSye 2 dakika kala hocadan izin alıp tuvalete koşarak içimi boşaltmama borçluyum. o ishalin ağrısıyla girsem mezuna kalıp kafama sıkmıştım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fairtuneprobiyotik lazım knk size
1 senedir yoğurt ve ayran yiyip içiyorum hiç bişey düzelmedi sadece ishal olmuyorum ama bağırsaklarım kötü halen çünkü psikolojim bozuk
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adambugün YTÜ CE kazandıysam bunu LYSye 2 dakika kala hocadan izin alıp tuvalete koşarak içimi boşaltmama borçluyum. o ishalin ağrısıyla girsem mezuna kalıp kafama sıkmıştım.
Civil engineering’in kısaltması değil mi lan ce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayranı çalkalayıp da iç
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ koluAyranı çalkalayıp da iç
karılarla takılıyosun yine
-
Sen karı olsan benim gibi erkeği kaçırır mıydın
güzel bi probiyotik takviyesi al paraya kıyıp. sarımsak tüket bol bol. turşu tüket. fabrika üretimi olanlarda pek probiyotik olcanı sanmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şekerli gıdaları hazır fabrikasyon ürünleri tüketme
Doktora git ilaç verir sınavdır özelgündür öncesinde atarsın
-
İki haftadır bende de mevcut.Hatta apandisit sandım ağrı da çok ve dışkım çok sert diken gibi resmen. Kefir içiyorum +1.5 lt su içiyorum azcık düzeldi gibi geçmezse tekrar probiyotik başlayacam. Sanırım IBS var bizde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X