3717 çeşit ankaratıplıdan hangisi bırak dedi şimdi hangisi bordro atıyor acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıptan Hacettepe EE'ye geri dönmeli miyim? (3. sayfa)
-
-
ahahaha engelle gec sana troll diyor da kendisi en buyuk troll. maaş az diyince maaşçok der çok diyi nce az der zaten dediğin gibi bir sürü kişi kullanıyor o hesabı amacı farklı
tıptan devam ederdim ben olsam yurt disi kovala almanca fln kas
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peoxy -- 2 Temmuz 2023; 19:2:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen almanyada uzman doktor 15-20k euro alıyor diyordun geçmiş aylarda, link falan atıyordun
-
tm
Türkiye gibi sürekli şartların değiştiği ve genelde kötüye doğru ivmelendiği ülkelerde bu tarz değişiklikler artık çok bir şey değiştirmiyor hayatta. Giden sadece yıllar oluyor. Acı bir tecrübeyle sabit güzel dostum. Devam et bildiğin yoldan bitsin diğer yola sapıp bitince tünelin sonundaki sonuç inan tartışmaya değecek kadar farklı olmadı.. olmayacak.. olmuyor..
-
en doğru yorum imza kaşe mühür...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peoxy -- 2 Temmuz 2023; 19:3:8 >
Teşekkürler hocam. Türkiye faktörünü ekleyince her şey değişiyor gerçekten. Sizin nasıl bir tecrübeniz var sormamda sakınca yoksa?
Alıntı
metni:EE'ye aşırı bir ilgim yok, geçiş amacım daha çok yazılıma kaymak Burada kendi kendinize cevabi vermissiniz bence.
@peoxy
arkadaş utanmadan bir de takip isteği yollamış
hem tıp fakültesindeki insanları birbirine kışkırt bir de arkadaşlık isteği yolla harika
açılan başlığa bakın https://forum.donanimhaber.com/top-tip-haric-yazmayin--156184337
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 2 Temmuz 2023; 19:22:5 >
-
hocam mezun oldunuz mu
-
Son umudum İngiltere hocam, NHS allahın belası bir kurumdur ama İngiliz pasaportuna değer.
-
bloklarken elim carpti deli ya yapar mi diye dusundum cidden yapmis :D
kesinlikle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X